Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Predvid - Horoskop: Julij 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 9 - v hiši: 7. VII. - 7. VIII. 2018 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

4

9

2

3

5

7

8

1

6

8    4   1
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Obdobje zadnjih osmihlet za vas nikakor ni bilo lahko. V teh letih ste se srečali z mnogimi izzivi, ki so se dotikali vašega počutja in zdravja. Pa izzivi niso (bili) le fizične narave. Še vedno, in julija 2017 je to poudarjeno še bolj, se srečujete z izzivi tako imenovane ‘psihične narave’, ki se tako verno približujejo materialni resničnosti, da jih ne ločite vedno. Šele v komunikaciji z drugimi vam postaja jasno, da ste jih tako živo doživljali le vi, za druge pa mnoga vaša doživetja, situacije sploh obstajale niso. In seveda se o teh zadevah vam ni lahko pogovarjati, še težje vam je to priznati. Le najboljši intimni prijatelj je tukaj lahko tudi vaš zaupnik. In dobro je, da je tako. Kajti, da vse zadržujete le v sebi, lahko povzroča mnoge težave v počutju in tudi pri zdravju. Kajti strah je človekov največji sovražnik in povzroča stres, ki sipa človekovo energijo, da se ni več sposoben braniti pred napadalci, pred boleznimi. V takšnih trenutkih se spomnim besed svojega dedka. Rekli smo mu ‘stari ata’, ki je takrat, ko me je bilo zelo strah vzel v naročje, na kolena, me zazibal, pokazal kaj lepega v bližnji okolici, nato pa rekel: “Veš, strah je okrogel. V sredini je votel, okoli pa ga nič ni. In kadar ga daš ‘na svetlo’ izgine.” Šele mnoga leta kasneje sem dojel pomen njegovih besed: Ko svoj strah zaupaš nekomu, ko ga objaviš ali, ko se z njim soočiš - izgine. In, šele, ko resnico priznamo, ko jo sprejmemo - smo sposobni zanjo najti rešitev.

In, če se vam v tem času pojavljajo težave v počutju, ki so se vam pojavljale v zadnjih osmih letih - jih torej še niste rešili. Ne ujčkajte torej strahov. Kajti vse, čemur dajete pozornost - raste. Dajte pozornost zdravju. Dobremu počutju. Naredite torej vse, da pričnete živeti zdrav življenjski slog, kajti sedaj imate odlično priložnost, da rešite vse težave, ki jih imate.

IntimaLjubezen in odnosi

Kaj je to za vas ‘intima’? Je to čas, ko ste z ljubim stisnjeni v temi ‘pod rjuhami’ ali je to čas, ko z nekom jeste kosilo? Je to čas, ko skupaj bereta knjigo ali, ko mu/ji prisluhnete, ko vam pripoveduje, kakšen je bil današnji dan? - Morda je intima vse to, morda pa je celo veliko več: vse to skupaj! In, ko si človek želi pravo intimo, ko želi biti sprejet, mora partnerju pokazati kdo in kaj je. Ni dovolj le telo. Ni dovolj le kretnja. Dovolj je takrat, ko partner čuti vse, kar ste; vse, kar vi želite biti za vašega partnerja. In to dostikrat ne gre brez besed. Tu pa se pri vas dostikrat zatakne. In, ko se potrudite in tudi z besedami izrazite vašo pripadnost njemu/njej, za katerega žvite, čutite svoj utrip srca, se zveza okrepi, izboljša do neverjetnih razsežnosti, ko so se do tedaj zdele nedosegljive, skoraj neresnične. In, doker nočete, ne znate, si ne upate (to vam je težko priznati, mar ne) povedati vaši ljubezni, naredite to pred ogledalom. Povejte sebi. In videli boste, da ne gre za to, da bi vaše občutje objavili javnosti. Ne gre za to, da bi se razkrili. Gre za nekaj, česar ne dojemate niti sami. Vendar boste dojeli, ko se postavite pred ogledalo in si poveste nekaj lepega. Ko ste intimni, ko si zaupate svoje najgloblje občutke. Glasno. Pred ogledalom. Ko si gledate v oči. Naredite to vsak dan. In odnosi z vašimi bližnjimi se bodo zbistrili...

InventuraŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Ste šli med ljudi? Ste promovirali vaš posel, pokazali vaše prednosti? Ste se srečevali z ljudmi, ki se zanimajo za to, kar počnete? Če je odgovor ‘Da’ je to odlično. Julij je namreč čas, ko lahko vidite kdo od teh, s katerimi ste imeli stike junija, so tisti, ki želijo z vami navezati dolgoročno sodelovanje. Hkrati je to čas, ki je primeren, da se vi posvetite idejam, ki se vam porajajo. To je čas za pregled vaših virov, vaših danosti, prednosti in dolgoročnih interesov. Čas, ko že vidite, kako skladni ste z dejavnostmi, ki ste jih pričeli letos. Čas, da se vprašate, ali boste na tej poti lahko vztrajali ali pa so potrebne spremembe? Kakšne spremembe? Katere natančno? Idej je neskončno. In na srečo je sedaj čas za nove, nore ideje in avgusta imate čas, da te ideje spremenite v načrte, ki jih septembra postavite na plano in greste z njimi v akcijo.

Dve smeriIzlet. Potovanje. Selitev.

Ta mesec za vas obstajata dve smeri, ki sta resnično takšni, da bi, če bi potovali v smeri vzhod - zahod in v nasprotni smeri za dalj časa, lahko povzročili velike nezaželene in dolgoročne posledice. Ravno tako sta dokaj neugodni smeri za potovanje smeri sever - jug. Tudi julija imate le dve ugodni smeri za potovanje. Tako je dobro, da potujete le v smeri: severovzhod - jugozahod. Ti dve smeri sta za vas zelo ugodni. Pot na jugozahod vam prinaša energijo, moč. Sprostite se in tam najdete mnoge zanimive ljudi, ki vam v prihodnje lahko pomagajo pri uresničevanju vaših idej in načrtov. Potovanje na severovzhod pa vam da možnost, da te ideje postavite v delujoče okvirje, v katerih jih boste lahko uresničili.

Opozorilo!Mesečna energijaPočutjeMalo miru

Junija ste doživeli hitrost in dinamiko življenja kot že dolgo ne. Spet se je v vašem srcu zbudilo drobcena iskrica upanja, da je življenje lahko boljše, da obstaja možnost rasti, ljubezni, sprejetja, uspeha in graditve trdnega doma, kakršnega si želite. In res je. Vse to je mogoče. Čeprav je ravno julij tisti, ko v vas ni več toliko življenja in veselja kot mesec dni poprej. A verjemite zvezdam, verjemite predvidu, verjemite meni. Kajti o tem sem vam pisal že lansko leto in še vedno si lahko vse to prečitate v letnem predvidu za leto 2017.

Mesec julij je le čas, da vse omenjene možnosti ‘zložite’ v vašem umu, v vašem srcu in globoko v sebi potrdite načrte, ki jih skrivoma gradite že nekaj let. In energija tega meseca vas pri tem podpira. Da pa bi se lahko pripravili še boljše me pokličite za več informacij, tako se boste laže pripravili na dinamični čas, ki prihaja, kajti sami veste, da ste pri vseh pripravah zelo dosledni in zato potrebujete malo več časa.

OgledalaPregled

Energija Bela voda 1 je tista, ki je takšna, da odseva okolico. Ko je mirna, je mirna tudi podoba v njej, ko pa vzvalovi, odseva tisoč podob okolice, ki je za naše oko le redkokdaj spoznavna. Ta mesec ste vi tisti, ki odsevate okolico. Ta proces je zelo zanimiv, saj zlahka vidite, čutite in spoznate ljudi, in situacije - vse dokler ostajate mirni. Ko pa se vznemirite, vaša energija vzvalovi in podobe se skvarijo: tako za vas kot za ljudi, s katerimi se srečujete. Če znate ostati mirni, je julij je odličen čas, da skozi podobe ljudi, ki jih odsevate, vidite, kako gledajo na vas. Kajti več oči, več vidi. In tako lahko vidite več in boljše. Saj vidite sebe tudi skozi njihove oči; sprejmete njihove ideje in jih ‘predelate’ v vaše rešitve.

Pokloni mi kavoceloten predvid >>>celoten predvid >>>celoten predvid >>>celoten predvid >>>celoten predvid >>>

Mnogi ljudje rečejo: “Bolezen je prišla iznenada, brez opozorila”. Pa vendar, ko premislite, ko se spomnite svoje preteklosti, veste, da to v večini primerov ni res. Večinokrat ste bili opozorjeni na način življenja (obnašanje); obveščeni o tem, kakšno je zdravo življenje in tudi telesna moč in počutje sta vam kazala na to, v kakšnem stanju ste: ali ste polni moči, z nasmehomna licih, iskrivi in prijazni - ali pa že vaše obnašanje kaže na to, da ni vse v redu, ko ste utrujeni sredi dneva, ko se ne naspite, pa čeprav ste v postelji dolge dopoldnevne ure na dela prost dan. Vse to so opozorila, pa še marsikaj več…


Počutje

Včasih se človeku lahko dozdeva, da ne potrebuje nikogar. Da je sam sebi samozadosten in ga vsi ostali v življenju le ovirajo. O le nekaj ur mora miniti, da je človek sam, da nima nikogar, ki bi ga poklical, ki bi z njim podelil veselje ali žalost, ko se lahko počuti osamljen in zapuščen. - Dobro je, da se tega dejstva zavedamo vsak trenutek in skrbimo za nežne, tople ljubeče odnose tudi takrat, ko si želimo biti sami.


Ljubezen in odnosi

Človek je celostno bitje. V devetzvezdnem KI osnovne karakteristike človeka označujemo s tremi simboli, ki tvorijo več kot sedemsto različnih konfiguracij. Tako je za kvalitetno osebno svetovanje poznati točen datum rojstva in informacije izmenjevati na boljši način - osebno. V takšnem odnosu izveste veliko več in hitreje.

Življenjski cilji. Uspeh.

Človek gleda na potovanje in selitev preveč zlahka. Ker živimo v zelo dinamičnem času, ko imamo le malo časa zase - ko bi prisluhnili sebi in svojim bližnjim, se ne zavedamo, kakšne spremembe v našem življenju sproži potovanje na dolgo razdaljo. O tistih, ki se preselijo drugam, pa tako ali tako ne slišimo veliko in ne vemo, kaj se z njimi dogaja. Posledice potovanj na velike razdalje niso le nekajdnevne kot piše v wikipediji. Lahko so dolgotrajne in tako močne, da popolnoma spremenijo tok življenja človeka: od zdravja v bolezen; od uspeha v polomijo.


Selitev in potovanja