Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Predvid - Horoskop: Julij 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 9 - v hiši: 7. VII. - 7. VIII. 2018 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

4

9

2

3

5

7

8

1

6

7    3   9
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Julija na vas vpliva energija Vijolični ogenj 9. To je ista energija, ki vam ‘dela’ življenje dinamično in preprosto že zadnjih osem let in pol. Energija, ki na vas vpliva tako, da vam preteklost ne pomeni kaj dosti, da ste zazrti le v sedanjost in predvsem prihodnost. Energija, ki povzroča, da imate lahko nekaj težav z vidom, s hitrim srčnim utripom, težavami z želodcem in včasih lahko tudi težave z debelim črevesom. Ta energija je torej julija močna in omenjene težave so lahko v tem času malce močnejše - še posebej, če niste posebej pozorni pri vzdrževanju dobrega počutja. Tako vam je julija lahko zelo vroče. Vaše telo se lahko pretirano ohlaja. Tako vam priporočam hladno kopel ali hladen tuš zjutraj - takoj po vstajanju in toplo kopel ali topel tuš zvečer, preden se usedete v naslanjač in se sprostite v prijetni družbi, ko popijete naravno limonado ali vodo. Kajti julij zagotovo ni pravi čas za pravo kavo ali druga poživila niti za alkoholne pijače. Že po drugi (včasih že po prvi) kavi se utegne pojaviti hud nemir v telesu, ki se preseli tudi v glavo. Prav podobno delujejo tudi druga poživila in na ta način se približujete nevarnosti aritmije. Če pa postanete nemirni ‘kar tako’ brez znanega razloga vam priporočam umivanje v mlačni vodi in nekaj minut oddiha v naslanjaču ali, če si to lahko privoščite - petnajstminutni dremež v hladnem, zatemnjenem prostoru. Če tega ne morete uresničiti, si v hladni vodi umijte podlahti, obraz in dajte hladen obkladek na tilnik. Ko ste na soncu, imejte tilnik in vrh glave vedno pod pokrivalom.

Primite ga za roko…Ljubezen in odnosi

Tudi, če ne naredite nič, se pojavljajo situacije, ko ste povabljeni sem, ko vas želijo tam, ko ste dobrodošli pri prijatelju, znancu, pri starših. In, če se skrivate doma ali ste na dopustu, k vam nepričakovano pride kdo, ki vas zvrta iz luknjice. V takšni dinamiki ni lahko vzdrževati prijaznih in ljubečih odnosov, kajti zasedeni ste z mnogimi, ki od vas hočejo pozornost. Vendar se spomnite: Vi ste vaš gospodar in zato primite življenje v lastne roke. Peljite ga tja in tako kot si želite vi. In vendar se zavedajte: Tudi življenje vas drži za roko in vas vodi tja, kamor hoče. In, ko se dva držita za roko - sodelujeta. In, če življenje spustite, kaj se zgodi? Držite ga torej in v drugo roko primite še koga, ki ga imate radi, ki ga ljubite, ki ga hočete imeti vedno s seboj. Naj izkusi z vami ta vrtiljak življenja, ki vas nosi po svetu. Laže vas bo razumel-a in odpadla bodo mnoga nepotrebna vprašanja, pojavljajo pa se nove vizije za vajino skupno življenje, ki lahko prav zato postane bolj pestro, bolj zanimivo kot sta ga imela do sedaj. In, ker vas prihodnje leto čaka začetek novega življenja, ga lahko pričneta živeti skupaj. Na novo, še lepše in še boljše. Izkoristite julij - pametno.

Zanimivi prebliskiŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Čeprav je julij ‘počitnški’ mesec, je prav lahko tudi mesec za uspešno poslovanje, ko le veste, kaj hočete doseči. In pojavljajo se vam nenavadne možnosti in priložnosti, za katere pa nimate prav veliko časa, da jih uresničite. Tako sta na preskušnji vaša poslovnost in pripravljenost na nove izzive. In vendar bodite previdni. Posli so obetavni in se izkažejo za odlčine, če jih zaključite v tem mesecu. Nikar pa si ne dovolite, da bi plačilo potegnili v naslednji mesec. Obstaja namreč velika možnost, da ne bo plačano - nikoli. Tako je julij bolj čas za marketing. Tisti, ki so ‘resni’ se bodo z vami pogovarjali tudi naslednji mesec, mnogi pa z vami pričnejo sodelovati šele septembra, oktobra ali celo novembra. Ne bodite presenečeni, če bo vaše marketinško delovanje obrodilo rezultate šele naslednje leto od februarja naprej.  

VabilaIzlet. Potovanje. Selitev.

Kot sem že omenil v drugih delih predvida, ste ta mesec vabljeni na vse konce in kraje. In najbrž si marsikdaj želite potovati sem ali tja. Morda se celo pojavi kdo, ki vam je pripravljen plačati vse stroške poti. A vam priporočam, da ostanete ‘doma’, ko so te destinacije preveč oddaljene ali pa bi potovali za več časa. Kajti ne boste veliko zamudili, ko ostanete doma, ko ostanete v okolju kjer živite in delate. Veliko bi zamudili, če ne bi bili doma, če ne bi bili med vam poznanimi in domačimi ljudmi. Ali kot je rekel kitajski filozof Hu Shih: “Dlje kot greš, manj vidiš in manj spoznaš”.  

Njegova je tudi tale pesem (moj prevod).


都是平常情感。               Vse so le občutki,

都是平常言語。               navadne besede,

偶然碰著個詩人。            ki včasih zadanejo človeka,

變幻出多少新奇詩句!      da postane pesnik.


醉過才知酒濃。               Enkrat opit, dojameš moč vina,

愛過才知情重;               Od bitja srca prevzet, dojameš ljubezen:

你不能做我的詩。            Ne moreš pisati mojih pesmi

正如我不能做你的夢         kot jaz ne morem sanjati tvojih sanj.


Potuj v sebi, v tvojih sanjah in spoznal boš več in bolje.


Pazite, da ne pregorite!Mesečna energijaPočutjePestro!Mesečna energija

Junijska energija vam je podporna, vendar ‘dolgočasna’. In, če junij ni bil najbolj zanimiv, je julija toliko bolj pestro, zanimivo, dinamično in spremenljivo. V kolikšni meri, pa je malce odvisno tudi od vašega (ne)delovanja. Kajti julij je za vas lahko zares pester čas, če si privoščite drugačna doživetja kot običajno; ko stopite po poti, za katero do sedaj še niste vedeli ali pa se po njej niste upali. Kajti juliijska energija vam pokaže več. Ponudi vam, da si ogledate, kaj ima življenje za vas ‘v skladišču’ in vam lahko servira v naslednjih devetih mesecih in tudi v naslednjih letih. Julij vam torej ponuja priložnost, da si pridobite izkušnje na področjih, ki vas mikajo, a jih ne poznate. Te izkušnje so ‘poceni’ in vam pomagajo, da se boste v prihodnje laže odločili za pravo pot - za pot, ki vam prinaša veselje, radost, dobro počutje, odlične odnose - bogastvo - na vseh ravneh življenja. Izkoristite ta čas a naglica je odveč. Raje vsako odločitev najprej premislite in delujte počasi.

Sanjaj svoje sanje!Pregled

Letošnji junij je zadnja priložnost, da ‘poceni’ pridobite izkušnje sanj, ki si jih želite živeti v prihodnje. Na voljo so vam že celih osem let in pol in v predvidih sem vas že večkrat opozoril nanje z izrazom ‘Sejem življenja’; ‘Na odru’; ‘Izkušnje prihodnosti’ in podobno. Vsakič vam skušam na drugačen, čimbolj jasen način pokazati, da so leta od 2009 naprej tista, kjer lahko izkusite skorajda karkoli hočete, brez, da bi to imelo velike posledice za vas - razen, ko se tako odločite in posežete v izkušnje tako globoko, da se nanje vežete v materialnem svetu s skupnim materialnim življenjem; z ustvarjenim otrokom; z ‘igrarijo’, ki ima fizične posledice na vašem telesu. Celo v teh primerih ‘ste jo poceni odnesli’ kot se reče. Posledice vašega ravnanja bi lahko bile velko bolj ‘resne’, ko bi ne bili pod vplivom te pisane energije Vijolični ogenj 9. In julij 2017 je čas, ko vam življenje zopet daje še večje možnosti uvida v vašo prihodnost. Seveda pa tega uvida ne velja izkoriščati preko mere. Posebej ne letos in posebej ne z naglico in nepremišljeno. Kajti ravno letošnje leto je tisto, ko se stvari lahko zataknejo, ko v akcijo stopite nepremišljeno in predvsem preveč hitro. Strah je odveč, pozornost pa je vedno dobrodošla. In premišljenost. In vedno, vedno v tem času stopite naprej zelo, zelo, zelo pozoro in res počasi. Velja?

Pokloni mi kavoceloten predvid >>>celoten predvid >>>celoten predvid >>>celoten predvid >>>celoten predvid >>>

Mnogi ljudje rečejo: “Bolezen je prišla iznenada, brez opozorila”. Pa vendar, ko premislite, ko se spomnite svoje preteklosti, veste, da to v večini primerov ni res. Večinokrat ste bili opozorjeni na način življenja (obnašanje); obveščeni o tem, kakšno je zdravo življenje in tudi telesna moč in počutje sta vam kazala na to, v kakšnem stanju ste: ali ste polni moči, z nasmehomna licih, iskrivi in prijazni - ali pa že vaše obnašanje kaže na to, da ni vse v redu, ko ste utrujeni sredi dneva, ko se ne naspite, pa čeprav ste v postelji dolge dopoldnevne ure na dela prost dan. Vse to so opozorila, pa še marsikaj več…


Počutje

Včasih se človeku lahko dozdeva, da ne potrebuje nikogar. Da je sam sebi samozadosten in ga vsi ostali v življenju le ovirajo. O le nekaj ur mora miniti, da je človek sam, da nima nikogar, ki bi ga poklical, ki bi z njim podelil veselje ali žalost, ko se lahko počuti osamljen in zapuščen. - Dobro je, da se tega dejstva zavedamo vsak trenutek in skrbimo za nežne, tople ljubeče odnose tudi takrat, ko si želimo biti sami.


Ljubezen in odnosi

Človek je celostno bitje. V devetzvezdnem KI osnovne karakteristike človeka označujemo s tremi simboli, ki tvorijo več kot sedemsto različnih konfiguracij. Tako je za kvalitetno osebno svetovanje poznati točen datum rojstva in informacije izmenjevati na boljši način - osebno. V takšnem odnosu izveste veliko več in hitreje.

Življenjski cilji. Uspeh.

Človek gleda na potovanje in selitev preveč zlahka. Ker živimo v zelo dinamičnem času, ko imamo le malo časa zase - ko bi prisluhnili sebi in svojim bližnjim, se ne zavedamo, kakšne spremembe v našem življenju sproži potovanje na dolgo razdaljo. O tistih, ki se preselijo drugam, pa tako ali tako ne slišimo veliko in ne vemo, kaj se z njimi dogaja. Posledice potovanj na velike razdalje niso le nekajdnevne kot piše v wikipediji. Lahko so dolgotrajne in tako močne, da popolnoma spremenijo tok življenja človeka: od zdravja v bolezen; od uspeha v polomijo.


Selitev in potovanja