Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Predvid - Horoskop: Julij 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 9 - v hiši: 7. VII. - 7. VIII. 2018 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

4

9

2

3

5

7

8

1

6

4    9   6
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

V junijskem predvidu vam pišem: “Karmični čas človeku vedno pokaže področja, kjer je močan, pa tudi, kjer je šibak. Pokaže mu to, kar je potrebno in dobro nadaljevati, pa tudi vsa področja, kjer ne deluje pravilno, kjer ne gre v pravo smer in kjer je takoj potrebno narediti korake v pravi smeri, k boljšemu počutju, k zdravju. In govorim o korakih, ki jih morate narediti vi, ne govorim vam o tem, da bi morali k zdravniku. Kajti mnogokrat je pot k svetovalcu; pot v fitnes; ‘k doktorju’ le izgovor, da se človek ‘umije’ sam pred sabo, češ, da je naredil vse, kar je mogoče, da bi bilo boljše.”

Julij je mesec, ki vam vse to, kar sta vam junij in karma ‘obljubljala’  tudi prinaša: Disciplina in delo na sebi vam prinaša ugodne rezultate; nered, nedoslednost, popustljivost pa so razlogi, da vidite kje se pozna, da sito spušča. In seveda je to čas, da poprimete za volan ter vaše zdravje popeljete bo najboljši poti k želenim ciljem. Svet je poln raznih nasvetov, diet, pripravkov. Na ‘vsakem vogalu’ bi vam kdo rad prodal svetleče obljube - a vse to ne pomaga nič, če nimate jasno zastavljenega cilja o tem, kakšno naj bo vaše življenje, vaše počutje, vaša kondicija, izgled… In vse to laže dosegate, ko imate človeka, ki vam stoji ob strani, vedno, brez premisleka. Ki vas opozarja na to, da ste vi tisti, ki se odločate in zato stopajte k vaši odločitvi. Vsaj tri mesece se držite načrta, ki ga sprejmete in pustite ob strani velike svetleče obljube reklam, ki vam dajo vse, če boste le ‘takoj zdajle’ kupili njihov produkt.

Ne trdim, da lahko vse tegobe, ki jih izkušate letos rešite čisto sami, brez pomoči. Vendar jih ne boste rešili, če jih boste ‘stresli’ terapevtu, zdravniku ali komu tretjemu v naročje in pozabili nanje. Sedaj je čas, da se izkažete in si olajšate zadnjih devet mesecev letošnjega leta. In 2018. Leto vam pokaže, kako uspešni ste letos.

Čas za najljubšeLjubezen in odnosi

Ves čas vam že prigovarjam, kako je julij tisti čas, ko dobite točno to, kar ste si v prvih letošnjih mesecih prislužili. Da. Čas je za plačilo. Običajno je to zahtevno obdobje, ko časa nikoli ni preveč. Zato je pomembno, da ga dobro razporedite. Da se zavedate, kaj vam prinaša energijo, prihrani čas ali prinese denar. In, ko vam neka dejavnost ne prinaša nič od tega, pomeni, da je to izguba časa; izguba denarja; izguba energije in dostikrat - vse skupaj. Le majhna sprememba v obnašanju: v postavljanju meja in ohranjanju discipline do svojih osnovnih potreb vam da dovolj časa, ki ga preživite s tistimi, ki so vedno z vami in vedno delajo za vas: z vašimi najljubšimi: S partnerjem, z družino. Ta čas se vam bo bogato obrestoval in marsikje boste zato, ker boste nekaj časa z odprtimi rokami sprejemali vaše ljube, dobili nekajkrat več vsega. In, če se vas to priporočilo ‘ne prime’! Kaj bo potem? - To bodo videli in občutili tisti, ki se bodo tako obnašali. Upam, da vi niste med njimi. Ko pa res želite vedeti, se zavedajte, da potem pride do izraza energija leta, ki jo imate opisano v letnem predvidu.

Izvedba in plačiloŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Kaj ste počeli junija? Kam so bile usmerjene vaše misli? Kam je bila usmerjena vaša energija? Kam je bilo usmerjeno vaše delovanje? Ste vse sile osredotočali le na eno točko? Ali ste se pač zavedali vseh različnih področij vašega delovanja, ki vplivajo na vaše življenje? Kakorkoli že. Karma vam je junija kazala, česa ne delate dobro; področja, kjer ste lahko še boljši in sevedatudi na vse tisto, kjer ste odlični - in je za vas dobro, da takšni tudi ostanete. Saj poznate tisti rek: ‘Ne spreminjaj tistega, kar deluje.’ Ravno v tem je skrivnost uspešnih podjetnikov in firm: To, kar delajo dobro, delajo še naprej, pa čeprav v letih delovanja k osnovnemu delu dodajo še kopico dejavnosti, ki na videz nimajo nobene zveze med seboj.  Mnogi pa, ki jih uspeh ‘zavede’, stopijo junaške korake naprej, naredijo velike spremembe in utonejo v pozabo.

In, čeprav ste v letu sprememb, v letu preobrata, revolucije je dobro, da si zapomnite, kar se vam je dogajalo prejšnji mesec. Kajti dogodki so posledica vaše življenjske filozofije. In v pravih, ‘fizičnih’ dogodkih lahko vidite, kateri so vaši resnični interesi - kaj si v življenju zares želite, kar vas zadovoljuje, kaj osrečuje in katera so tista področja vašega dela, v katerih ste resnično lahko uspešni. In ravno sedaj - letos je čas, da o teh področjih bolj točno premislite in začrtate osnovne skice vašega življenja v naslednjih letih. Kajti ravno te ideje vas lahko ponesejo naprej. In nikar ne dajajte na ‘stranski tir’ idej, za katere menite, da so preveč lahke. Da ne morejo biti uspešne, ker zanje ni treba veliko delati. Osnovni pogoj za izbiro vsebin v vašem profesionalnem delu je, da vas to radosti in, da ste kompetentni ali pa, da ste kompetence - znanje pripravlejni pridobiti.

Kratki izleti…Izlet. Potovanje. Selitev.

Čeprav živimo na majhnem koščku zemlje, imamo Slovenci ravno iz tega zornega kota srečo: Tako morje kot gore, ravnino, jame, jezera, reke, gozdove imamo na dosegu manj kot enega dneva potovanja. Resnično nam ni potrebno potovati več kot dvesto kilometrov, da se sprostimo v okolju, ki nam odogovarja. In to je zelo pomembno. Kajti premik v energiji v človeku lahko povzroči velike spremembe, ki vplivajo na vsa področja njegovega življenja. Ljudje, ki veliko potujejo z letalom, to poznajo pod izrazom Jet lag. Spomnim se, ko so se v medijih norčevali iz tistih, ki so pisali o posledicah potovanja na velike razdalje. Nato so razlagali, da so to posledice tega, ker so potniki v letalu stisnjeni na minimalni prostor in se ne morejo gibati. Vendar imajo ‘jet lag’ tudi potniki iz prvega razreda, ki imajo razkošne sedeže. Kitajci pa poznajo posledice dolgih potovanj že veliko dlje, že več sto let. In kar je še bolj pomembno: Posledice potovanj na velike razdalje niso le nekadnevne kot piše v wikipediji. Lahko so dolgotrajne in tako močne, da popolnoma spremenijo tok življenja človeka: od zdravja v bolezen; od uspeha v polomijo.

 Tako živimo v varnem energijskem okolju, ko energije ne spreminjamo veliko in za dalj časa.


Čas za disciplinoMesečna energijaPočutjeZaslužek

Energija, ki jo preživljate letošnje leto je dobra le nekaterim. Pa še tistim, ki jim je podporna, ni vedno prijetna. To je energija, ki zaključuje daljši življenjski krog. S seboj torej nujno prinaša kritičen pogled na preteklost in še bolj na trenutno situacijo. To je čas, ko točno veste, česa nočete, vendar ni vsem  jasno: Kaj pa hočete!?

Odogovor na vaša vprašanja vam je dajalo življenje v mesecu juniju. Julija pa je vaše življenje odvisno od tega, kako odgovorite na sledeča vprašanja! Ste letos osredotočeni na vaše cilje? Ali uspete v sebi ohranjati mir? Ali znate postaviti meje in se jih držati? Ali se odločate le kadar ste zadovoljni sami s seboj? Ali delujete premišljeno in načrtovano?

Če ste na vsa vprašanja odgovorili z “Da” ali z “Ja”, dobro obvladujete sebe in letno situacijo, energijo. Torej ste v preteklem obdobju delovali v skladu s seboj in julijski, karmični mesec je bil potrditev vašega dobrega ravnanja. Če ni tako, vam toplo priporočam, da vsaj enkrat na teden sebi posvetite vsaj pol ure časa, ko dobro premislite vaše odgovore na prej zastavljena vprašanja in se pričnete ustrezno - v skladu z njimi tudi obnašati. Kajti julij vam prinaša točno to in natančno na takšen način kot ste si v prvih letošnjih mesecih prislužili.

Akcija je zadnji del uresničitve…Pregled

Akcija je zadnji del uresničitve. A ne vedno uresničitve tistega, kar imate trenutno v vaših mislih, temveč tega, kar uresničujete vsak dan, vsak trenutek v vsakodnevnem življenju - uresničuje se tisto, kar v resnici razmišljate, tisto, kamor usmerjate vaše misli in vašo energijo večino dneva in ne le ob prebliskih, da bi življenje za vas lahko bilo lepše in boljše. Tako se pričnite zavedati tega, kar v resnici počnete: Kje so vaše misli v večini dneva? Kaj počnete, ko ne delate ‘nič’? S čim so zaposlene vaše roke takrat, ko ste ‘brez dela’, ko se oddahnete? Kakšne knjige berete? Kakšne YT, TV programe spremljate? S kakšnimi ljudmi se pogovarjate? Kajti vaša resničnost niso in ne postajajo sanjarije, ki se pojavijo v trenutkih vašega nezadovoljstva. Vaša resničnost je in vedno postaja to, kar mislite in počnete večino vašega dne. In, ker se večina ljudi ne zaveda, kje njihova pamet ‘poseda’, je njihova pozornost odvisna od okolja, od medijev: YT, TV, Google, obcestnih oglaševalcev, časopisov in ‘svetilnikov’ - ljudi, ki ves čas nekaj govorijo - ne glede na to ali so to šefi, partnerji ali sodelavci. Kajti vaša pozornost se nezavedno premika tja, kamor jo usmerjajo ti, premnogi vsakodnevni motilci. In, če kdaj, je sedaj pravi čas, da se jih v sebi pričnete zavedati in vaše misli, vašo energijo pričnete usmerjati (s pozornostjo) tja, kamor res hočete priti. V življenje, ki si ga v resnici želite živeti in za kakršnega ste se odločitli. Da bi vam to bilo lažje, vam priporočam coaching. Kaj o coachingu pravi Joe Vitale (The Secret), ki je zelo uspešen v svojem življenju (pa to ni vedno bil), si lahko ogledate tukaj. In seveda se lahko prijavite na seanso pri njem ali pa si ogledate, kaj vam nudim sam.

Pokloni mi kavoNaročilo na celoten predvid >>>celoten predvid >>>celoten predvid >>>celoten predvid >>>celoten predvid >>>celoten predvid >>>

Mnogi ljudje rečejo: “Bolezen je prišla iznenada, brez opozorila”. Pa vendar, ko premislite, ko se spomnite svoje preteklosti, veste, da to v večini primerov ni res. Večinokrat ste bili opozorjeni na način življenja (obnašanje); obveščeni o tem, kakšno je zdravo življenje in tudi telesna moč in počutje sta vam kazala na to, v kakšnem stanju ste: ali ste polni moči, z nasmehomna licih, iskrivi in prijazni - ali pa že vaše obnašanje kaže na to, da ni vse v redu, ko ste utrujeni sredi dneva, ko se ne naspite, pa čeprav ste v postelji dolge dopoldnevne ure na dela prost dan. Vse to so opozorila, pa še marsikaj več…


Počutje

Človek je celostno bitje. V devetzvezdnem KI osnovne karakteristike človeka označujemo s tremi simboli, ki tvorijo več kot sedemsto različnih konfiguracij. Tako je za kvalitetno osebno svetovanje poznati točen datum rojstva in informacije izmenjevati na boljši način - osebno. V takšnem odnosu izveste veliko več in hitreje.

Življenjski cilji. Uspeh.

Človek gleda na potovanje in selitev preveč zlahka. Ker živimo v zelo dinamičnem času, ko imamo le malo časa zase - ko bi prisluhnili sebi in svojim bližnjim, se ne zavedamo, kakšne spremembe v našem življenju sproži potovanje na dolgo razdaljo. O tistih, ki se preselijo drugam, pa tako ali tako ne slišimo veliko in ne vemo, kaj se z njimi dogaja. Posledice potovanj na velike razdalje niso le nekajdnevne kot piše v wikipediji. Lahko so dolgotrajne in tako močne, da popolnoma spremenijo tok življenja človeka: od zdravja v bolezen; od uspeha v polomijo.


Selitev in potovanja

Včasih se človeku lahko dozdeva, da ne potrebuje nikogar. Da je sam sebi samozadosten in ga vsi ostali v življenju le ovirajo. O le nekaj ur mora miniti, da je človek sam, da nima nikogar, ki bi ga poklical, ki bi z njim podelil veselje ali žalost, ko se lahko počuti osamljen in zapuščen. - Dobro je, da se tega dejstva zavedamo vsak trenutek in skrbimo za nežne, tople ljubeče odnose tudi takrat, ko si želimo biti sami.


Ljubezen in odnosi