Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Predvid - Horoskop: Julij 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 9 - v hiši: 7. VII. - 7. VIII. 2018 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

4

9

2

3

5

7

8

1

6

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Že vse letošnje leto izkušate posledice vašega načina življenja. Pa ne le v zadnjih sedmih letih, temveč posledice vašega življenjskega sloga v zadnjih devetih, osemnajstih in celo sedemindvajsetih letih. Kajti če pozorno čitate predvide, vam ti ves čas poudarjajo, da odprite oči in prisluhnite sebi, vašemu telesu in pričnite s spremenjenim obnašanjem takoj sedaj. Letos, tako kot lansko leto imate lahko nekaj težav z zobni. In, če imate težave s kožo, je to zunanji znak težav z debelim črevesom. Dobra novica je, da še imate čas, da vaše počutje in zdravje dvignete na veliko boljšo raven - vendar le, ko pričnete podporne spremembe v življenje uvajati takoj. Ne ta mesec, ne ta teden: danes. Prisluhnite meni. Kajti karma vam ne bo kazala, kaj naj naredite, da bo boljše. Karma vam le kaže, kaj je dobro in kaj ne in kaj je tisto, kar je povsem narobe. In, lahko bi vam napisal cel seznam zadev s katerimi potencialno imate težave, vendar vam to ne pomaga. Ne bo vam pomagal zdravnik. Ne bo vam pomagalo nič na tem svetu, če si ne boste pomagali sami. Kajti vi ste tisti, ki se odločite kdaj greste zvečer spat; vi se odločate, da greste na sprehod v naravo; Vi ste tisti, ki si dajete hrano v usta. In vi izbirate odnos do vaših bližnjih in do vas samih. Torej vam pomaga le sprememba življenjskega sloga.

Vsi so z vamiLjubezen in odnosi

Karmični čas ne prinaša le težkih in neprijetnih trenutkov. Karma ni le tisti del življenja, ki bi ne bil prijazen in prijeten. Konec koncev ste vi tisti, ki iz limone lahko naredite limonado. Kajti karma v vaše življenje prinaša tudi lepa in prijetna doživetja. In letos ste jih kar pripravljeni sprejemati, mar ne? In v karmični energiji se veliko ljudi odloči, da pride v vašo bližino. Še posebej to velja, če jih z veseljem sprejemate in se zavedate, da vam oni prinašajo življenje in učenje, radost in ljubezen in vse tisto, kar vi dajete njim.

Je pa julij za vas še posebej pomemben. To je čas, ko k vam nekateri pridejo po slovo. Mnogi vam prinašajo spomine na preteklost in ravno v drugi polovici julija boste lsrečali pomembno osebo iz vaše preteklosti. Če boste budni in pozorni, boste imeli dovolj časa, da se ustavite in se z njo pogovorite. Morda si poklonite še malo več časa in greste z njo na pogovor ob sprehodu, kosilu… To srečanje je za vas izrednega pomena, saj lako v kratkem času, ko ste skupaj, razrešite kopico vaših težav, ki so vezane na preteklost. In težave bodo razrešene na preprost način, brez bolečin in brez terapevta. Enostavno jih bo odnesel veter…

Podrobne ‘nastavitve’Življenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Ali kljub sproščenemu, malce lenobnemu letu nekaj časa posvečate vašim kratkoročnim ali celo dolgorčniim projektom? Odlično. Kajti mesec julij je za mnoge čas dopusta, čas počitnic. Za vas pa je to čas, ko lahko natančno in podrobno preverite vse tisto, kar je za vas pomembno v drugi polovici leta. Kajti junij vam je že pokazal manjše a ključne rezultate vaših prizadevanj. Tako sedaj veste, kaj bo teklo tako kot je načrtovano in kaj je tisto, kar je še potrebno dodelati ali celo spremeniti.

Zato, da to storite ni potrebno veliko časa. Pomembna je vaša osrediščenost, pozornost na tekoče zadeve. Dnevna disciplina in aktivnosti, ki vodijo k prefinjeni poponosti vašega ‘izdelka’ bodo naredili svoje. In na ta način bodo vse potrebne informacije prišle k vam, Le sprejeti jih je potrebno. In, če ste si zapomnili nekaj pomembnih vrstic iz letnega predvida, veste, da se ne pokažejo vse stvari naravnost. Včasih informacije pridejo skrivoma, skozi enigmatične dogodke in skozi nenavadne situacije in ljudi. Bodite pripravljeni na to.

In, ko upoštevate sugestije: Ko ta mesec ostanete doma in se posvetite sebi, domu in vašemu poslu, se vse potrebno zgodi gladko. In nato, če se ne upirate življenjskim situacijam, temveč jih enostavno sprejemate, tudi vse drugo teče bolj gladko in vam jeseni prinaša dobre rezultate.

Vse prihaja k tebi. Si doma?Izlet. Potovanje. Selitev.

Ko prijateljem in znancem in klientom na karmično leto, na karmični mesec svetujem, da ostajajo doma. Da tako ali tako vse pride k njim, mi marsikdo pravi: “Pa saj imam telefon in email in fb! Saj me lahko vsak kontaktira in mi pove, kar mi ima za povedati… Le zakaj bi ostal doma, če pa je ravno sedaj najboljši čas za počitnice…” -  za dopust; za praznovanje; za potovanje; za selitev, za ….” Itn, itd.

Morda njihova beseda velja. In verjamem, da je zanje v tistem trenutku resnična. Pa vendar: “Nobena juha se ne poje tako vroča kot se skuha.” , Pravi star slovenski pregovor. Nobena. Ne vaša in ne moja. Pa vendar imam prijateljico, ki moje napotke upošteva tako strogo, da sem pri vsakem predvidu; pri vsakem pisanju ali svetovanju še posebej pozoren na to, da svetujem to, kar je v skladu z znanji tisočletij in mojimi petidvajsetletnimi izkušnjami.  Nekoč me pokliče in mi pravi, da gre na Švedsko. Da je že kupila karto in me sprašuje, če je sedaj pravi čas za to pot. In sem jo vprašal, kaj bo naredila, če ji rečem, da ni. In pravi: “Obrnila bom, šla nazaj v agencijo, plačala penale in šla domov. Potovala pa bom takrat, ko boš rekel, da je to ugodno.” In povedal sem ji, da čas res ni pravi. In je storila tako kot sem napisal.

Zato hočem, da veš: Za vsako besedo, za vsakim stavkom stojim z vsem svojim znanjem in z vsemi svojimi izkušnjami. Želim, da se zavedaš kaj je pravi pomen predvida. Kajti nima smisla, da bi se tresli od strahu, ko gremo čez travnik ali po gosdu, ker tam lahko srečamo kačo, kuščarja, lisico, volka, medveda ali celo divjega prašiča. Pomembna pa je budna pozornost in uporaba znanja o hoji v naravi; o hoji v življenju.

In ta mesec. Mesec julij 2017 zate ni pravi čas, da bi se odpravil-a na daljše poti kot jih opravljaš vsak dan. Ostani torej doma ali pa potuj na kratke razdalje in za zelo malo časa.

Opozorilo in spodbuda!Mesečna energijaPočutje
3    8   5Še devet mesecev…Mesečna energija

Tako je. Še devet na videz lahkotnih a še kako pomembnih mesecev je pred vami. Morda se vam ne zdi, vendar letošnje leto za vas je lahkotno. Morda malce manj, ker človek v takšni energiji postane malce bolj sproščen in ležeren. Takšen kot bi bilo dobro in prav, da bi živel ves čas. In čeprav je to odličen čas za čustveno sprostitev in za telesni oddih, pa ni čas za mentalni počitek. Kajti devet mesecev hitro mine, nato pa za vas nastopi povsem drugačen čas. Pride leto preobrata.

In čemu je torej letošnji julij tako pomemben za vas? Ker je to mesec karme, mesec učenja iz vsakdanjega življenja. Ko se vam bo zdelo, da vam ni lahko, se spomnite, da se vam bo vse, kar se v tem času naučite več desetkrat obrestovalo. In obrestovalo se vam bo tudi, če se ne naučite - vendar v nasprotnem smislu. Naj bo to torej spodbuda, da odprete oči in ušesa; da ste vsak dan spočiti, budni; da se zavedate sebe in okolja in v vsaki sutiaciji ostanete mirni, ko se zavedate, da je to, kar se dogaja -resnica. Da te resnice ne morete spremeniti. Spremenite pa lahko pogled na ta trenutek - pogled nanjo in se od nje in iz nje učite. Nima smisla vztrajati tam, kjer vam ne gre in vas hkrati ne veseli, kjer ne dobite ne veselja, ne denarja, ne energije, ne časa, pa čeprav ves ostali svet pravi tako. In, če tega nočete dojeti sedaj, boste na precej ‘močnejši’ način dojeli prihodnje leto.

Bodi tu.Pregled

Letošnji karmični mesec je za vas eden najbolj lahkotnih v zadnjih letih. Pa to ne pomeni, da vam bo vedno lahko in lepo. Če redno spremljate predvide, potem že veste, da intenzivnost vašega karmičnega meseca ni odvisna le od letnega časa, od mene kot astrologa, od vremena ali česa tretjega. Odvisna je od vašega preteklega in sedanjega delovanja. In, ko vam rečem, da je to ‘lahkoten’ karmični mesec, s tem želim povedati, da je to mesec, ko lahko zase in za izboljšanje vašega življenja naredite veliko več kot običajno - na preprost in lahkoten način z uporabo vaše modrosti, ki ste si jo pridobili skozi življenje.

A brez da bi bili spočiti, mirni; brez ‘odprte glave’ - notranjih in zunanjih oči, ne bo šlo. Kajti le, ko živite mirno, izven stresa, ko znate v sebi ohranjati mir in dostojanstvo in hkrati videti in slišati sporočila okolice - resnico - se iz življenja lahko naučite to, česar ne vidi nihče drug razen vas in je za vas in vaše življenje najbolj pomembno.

Tako vam bi lahko naštel kopico zadev, ki so vam ključnega pomena. Vendar ste vi tisti, ki vašemu življenju dajete vsebino in pomen. Vaša karma je le vaša karma in vaše učenje le vaše. Svetu lahko najbolj pomagate tako, da učenje sprejmete - vi. “Da ste vi sprememba, ki jo hočete videti v svetu.” (Gandhi)

Pokloni mi kavoNaročilo na celoten predvid >>>celoten predvid >>>celoten predvid >>>celoten predvid >>>celoten predvid >>>

Človek gleda na potovanje in selitev preveč zlahka. Ker živimo v zelo dinamičnem času, ko imamo le malo časa zase - ko bi prisluhnili sebi in svojim bližnjim, se ne zavedamo, kakšne spremembe v našem življenju sproži potovanje na dolgo razdaljo. O tistih, ki se preselijo drugam, pa tako ali tako ne slišimo veliko in ne vemo, kaj se z njimi dogaja. Posledice potovanj na velike razdalje niso le nekajdnevne kot piše v wikipediji. Lahko so dolgotrajne in tako močne, da popolnoma spremenijo tok življenja človeka: od zdravja v bolezen; od uspeha v polomijo.


Selitev in potovanja

Človek je celostno bitje. V devetzvezdnem KI osnovne karakteristike človeka označujemo s tremi simboli, ki tvorijo več kot sedemsto različnih konfiguracij. Tako je za kvalitetno osebno svetovanje poznati točen datum rojstva in informacije izmenjevati na boljši način - osebno. V takšnem odnosu izveste veliko več in hitreje.

Življenjski cilji. Uspeh.

Včasih se človeku lahko dozdeva, da ne potrebuje nikogar. Da je sam sebi samozadosten in ga vsi ostali v življenju le ovirajo. O le nekaj ur mora miniti, da je človek sam, da nima nikogar, ki bi ga poklical, ki bi z njim podelil veselje ali žalost, ko se lahko počuti osamljen in zapuščen. - Dobro je, da se tega dejstva zavedamo vsak trenutek in skrbimo za nežne, tople ljubeče odnose tudi takrat, ko si želimo biti sami.


Ljubezen in odnosi

Mnogi ljudje rečejo: “Bolezen je prišla iznenada, brez opozorila”. Pa vendar, ko premislite, ko se spomnite svoje preteklosti, veste, da to v večini primerov ni res. Večinokrat ste bili opozorjeni na način življenja (obnašanje); obveščeni o tem, kakšno je zdravo življenje in tudi telesna moč in počutje sta vam kazala na to, v kakšnem stanju ste: ali ste polni moči, z nasmehomna licih, iskrivi in prijazni - ali pa že vaše obnašanje kaže na to, da ni vse v redu, ko ste utrujeni sredi dneva, ko se ne naspite, pa čeprav ste v postelji dolge dopoldnevne ure na dela prost dan. Vse to so opozorila, pa še marsikaj več…


Počutje