Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Predvid - Horoskop: Julij 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 9 - v hiši: 7. VII. - 7. VIII. 2018 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

4

9

2

3

5

7

8

1

6

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Mesec julij vam ponuja mnoge izzive. Čeprav vam ni vedno prijazen, pa vas energija meseca podpira, da lahko naredite velike korake k vašemu boljšemu počutju, k boljšemu zdravju. Pravzaprav je to najboljši čas letos (z izjemo preteklega meseca), da se odločite in še bolj odločno in disciplinirano pričnete uresničevati vaše ‘wellness’ cilje. Te lahko zastavite visoko, vendar pričnite z majhnimi koraki. Kajti le majhni koraki vam bodo omogočili, da boste ritem zdržali. Kajti, če na poti na goro preveč hitite, se hitro upehate in kaj hitro vas prehitijo vsi tisti, ki ste jih vi prehiteli prej, ki se med potjo pogovarjajo in zabavajo. Torej naredite takšno pot, na kateri se boste imeli dobro. Zastavite si ritem, ki ga lahko držite neskončno dolgo. Le malo takšnih poznam, ki so pred dvajsetimi leti vzdrževali svojo postavo s tem, da so bili vsak teden po dve, do štiri ure v fitnesu. In ne verjamem, da bodo to počeli tudi pri sedemdesetih letih. Postavite si torej ritem življenja, ki ga lahko živite poljubno dolgo. Ki ne bo naporen, temveč zabaven.

Še vedno torej veljajo sporočila prejšnjega meseca. Še vedno je dobro, da ste bolj pozorni na vaše obnašanje, ko ste prepoteni in seveda je dobro in prav, da imate redne obroke hrane, ki so z manj maščob. Dobrodošla je velikolistna zelenjava: zelje, blitva, solata, špinača pa tudi kumare vam bodo naredile dobro. Mastna in mlečna hrana pa vam utegne škoditi.  In seveda je julij, prav tako kot junij še vedno dober čas, da pričnete živeti bolj zdravo - na dolgi rok. Čeprav je ‘rok’ za lepo postavo na plaži že mimo, je sedaj odličen čas, da zaživite bolj zdravo in se s tem pripravite, da boste še bolj fit in postavni prihodnje leto. Kajti ravno sedaj vam je energija pomaga, da te cilje uresničite lažje. In, če ne boste na tem področju naredili nič, v jeseni pride čas, ki za vaše zdravje ne bo prijazen. Za bolj zdrav in telesu podporen življenjski stil se odločite sedaj, pa vam bo tudi v prihodnjih letih veliko laže vzdrževati dobro počutje. V nasprotnem se bodo v večji meri pojavile težave, ki ste jih že doživeli preteklo leto (2016).  

 


Korak naprej…Ljubezen in odnosi

Energija ‘Temno Zeleno Drevo 4’ je nežna in močna. Je kot pomlad. Pomlad premaga vso zmrzal, ves led. Pomad naredi, da poženejo biljke celo sredi snega. To je energija, ki lahko doseže prav vse, kar si nameni. In ta energija julija vpliva na vas. Ko se ji nehate upirati in jo raje sprejmete zase, vam pomaga, da stopite naprej, da zaživite življenje bolj polno, da vzcvetijo odnosi z ljubimi in bližnjimi ljudmi. Da lahko te odnose celo na novo vzpostavite in jih izboljšate. Že res, da imate letos kopico obveznosti, ki ste si jih ‘pridelali’ v preteklih letih, a sami veste, da vam ljubeči odnosi pomagajo, da vse težave premagujete laže in tudi hitreje. Torej ‘se splača’ v odnose dati čas, energijo in pozornost, saj sreča in zadovoljstvo nista odvisna od uspeha v poslu, temveč od vaših odnosov z ljubimi. Pa to ne pomeni, da vse prepogosto uporabljate vaš vzorec ‘pomoči’ in delate namesto njih. Nikakor. Ravno nasprotno. Ko posvečate čas svojim ljubim, pomeni, da ste z njimi z dušo in telesom, sproščeni in brez obveznosti. Šele, ko bodo oni naredili svoje obveznosti, bodo lahko cenili vašo pomoč, ki jo boste dali le, ko vas zanjo jasno zaprosijo in boste vedeli, da jo - samo trenutno - res potrebujejo. Julij je torej čas, ko lahko na novo vzpostavite odnose na enakopravni ravni. Pa ne pričakujte, da bo to vsem všeč. Pa nič zato. Vaša vztrajnost in prijaznost bosta naredili svoje.

Viden napredek…Življenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Junija ste bili polni idej in iniciative. Upam, da ste naredili potrebne korake. Upam, da nadaljujete pot, ki ste si jo zastavili in se vanjo že aktivno usmerili v preteklih treh letih. In, da ste junija aktivno pričeli uresničevati zastavljene cilje. Čeprav je omenjen način bolj ugoden za vas, vas letošnja energija še vedno podpira, da naredite večje, bolj korenite spremembe v vašem življenju. Z naslednjim letom spremembe življenja ne bodo več tako podprte in zato je dobro, da si letos razjasnete vaše cilje in se do konca leta tudi ustalite. Nato nadaljujte poslovno pot po zastavjenih načrtih. Če ste se odločili za posel, ki vas radosti, ki vam daje moč in energijo, ki ga opravljate zlahka in od vas ne zahteva dodatne energije takrat, ko ste z družino - ste na odlični poti k uspehu.

Kljub temu, da je julij ‘počitniški’ mesec, je za vas to čas, ko je dobro uskladiti vaše načrte. Jih pregledati in zapisati smernice. Preverite vse pogodbe in bodite pozorni, da imate vse dokumente pravočasno zaključene in plačane. Kajti ravno sedaj se lahko pojavijo zadeve iz vaše preteklosti, ki jih morate rešiti. Mnoge lahko rešite le s pravo mero pozornosti in pravo akcijo. Nekatere pa so morda že sodne narave. Nobene ne jemljite zlahka, pa čeprav je strah popolnoma odveč.

Julij vam daje tudi prve nežne rezultate vaših junijskih aktivnosti. Sedaj veste, kaj delate pravilno in dobro in kaj je potrebno spremeniti, pa čeprav le v manjši meri. Naredite to. In bodite pozorni na vse, kar se dogaja tukaj in sedaj, kajti vaše oči in um so v tem času vse prevečkrat usmerjeni v daljno prihodnost. A ključ za doseganje te prihodnosti prav sedaj, leži tukaj - pred vami.

Ugoden čas za potovanje - ko veste kam!Izlet. Potovanje. Selitev.

Lansko leto za vas ni bilo ugodno za potovanja. Prav tako za potovanja za vas ne bo ugoden avgust. Julija pa imate srečo, saj imate odprte kar štiri smeri za kratka potovanja. Dve smeri pa sta ‘prepovedani’, saj prinašata posledice, ki si jih gotovo ne želite doživeti. Za počitnikovanje in seveda tudi za posel so odprte poti od severovzhoda proti jugozahodu in v nasprotni smeri ter od vas proti severu in v nasprotni smeri nazaj. Seveda velja, da smer lahko tudi zamenjate. Torej potujete najprej proti severovzhodu in se vračate na jugozahod in potujete proti jugu in se vračate na sever.

Ko potujete na jug bo tu veselo in prijazno. Srečate se z intimnimi izzivi, ki so lahko prijetni, vendar včasih tudi riskantni. Odvisno od vašega obnašanja ima vrnitev na sever lahko ugodne, lahko pa tudi nekaj neželenih posledic. Posledice lahko dober posel, zaslužek, plačilo in  pričetek nečesa večjega. Morda združitev firme, privatno pa skupno življenje, poroka ali celo dediščina. Neprimerno obnašanje pa vam ob vrnitvi prinaša težave, ki vse to, kar je našteto kot ‘bonus’ lahko poruši. Na tej poti si torej ne privoščite nekontrolirane intimne zabave z neznanci.

Pot na jugozahod vam da obilo energije in velike priložnosti, zabavna srečanja in lahko tudi uspeh - ko ga znate izkoristiti takoj. Pot na severovzhod vam prinaša delo in obveznosti ter zaslužek. Priporočam torej pot proti severovzhodu in vrnitev domov - na jugozahod. Kajti v tem primeru bo delo le kratkotrajno, uspeh pa dolgotrajen.Mesečna energijaVabila, sodišče, računi, pogodbe, sporočila, denar,…Počutje in zdravje

Seveda imate veliko opravkov z dokumenti, z izjavami in z birokracijo že od leta 2009 naprej. Posebej ‘močno’ je bilo v tem leto 2015. Upam, da ste večino zadev rešili v vaše dobro, kajti ravno julija se vam obeta kar nekaj ‘papirnatih’ zadev. V večini so to obvestila o dokončanih zadevah: poboti, zaključki, plačila. Vendar pa se kaj lahko zgodi, da se vam pojavijo do sedaj nerešene zadeve, ki vas še čakajo. In tudi v primeru, da se ne zgodi nič takšnega: da vas ne vabijo na sodišče; na davčno upravo ali kaj podobnega, vam toplo priporočam, da uredite vse dokumente v zvezi z vsem, kar je dobro hraniti: tako računi kot garancije in potrdila o vašem finančnem udejstvovanju v različnih dejavnostih. Kajti prav rado se  zgodi, da boste te dokumente nujno potrebovali in vam bo njihova urejenost olajšala in izboljšala življenje. Hkrati je julij čas, ko je dobro nadaljevati z dejavnostmi, začetimi junija. Dejansko je to začetek zaključevanja daljših projektov, ki pa so lahko le preskusi načrtov za prihodnost. To bi bilo najboljše. Kajti sedaj ni čas, da bi spreminjali začrtano smer vašega življenja. Bolje je, da do konca zgradite njene temelje. Najprej idejno, nato pa še dejansko - fizično, kjer cilje zapišete in objavite tako, da jih vedno, brez težav lahko vidite in jih imate v vaši zavesti.

Energija junija se nadaljuje …
2    7   4Pozoren pregled vizije…Pregled

Ko pogledate vaš junijski predvid, vas že v njem opozarjam na velik pomen vsega vašega delovanja v letošnjem letu, še posebej pa v času od meseca marca naprej, ko ste globoko v sebi naredili določene premike. In ravno zato je bil junij izrednega pomena. No, gotovo ste naredili nekatere premike. Če pa se vam zdi, da niste naredili vsega, kar bi bilo dobro ali potrebno je meseca julija energija za vas še vedno tako ugodna, da te aktivnosti naredite sedaj. In kljub temu, da je dobro, da si tudi vi privočite počitnice in greste na pot, je dobro, da imate v umu ne le počitniške poti, temveč vašo življenjsko pot. Kajti smer razvoja vašega življenja postaja vse bolj določena - vse bolj jasna in vse ožja. Tako se velja pred vsako vašo aktivnostjo vprašati: Kako me to delovanje, ta odločitev podpira na moji življenjski poti? Kaj mi odnaša? Kaj mi prinaša? Ali je potrebna? Ali se s to aktivnostjo približam svojim življenjskim cijem ali se od njih oddaljujem?

In naj vaš pogled ne bo usmerjen le v daljo. Kajti ta odločitev tukaj in sedaj je tista, ki vas vodi v vašo prihodnost. Prihodnost torej gradite tukaj in sedaj. Vsak vaš korak naj bo takšen, da vas vodi bliže k njej.

In kako veste, ali vas vodi bliže? Samo, če imate vaše življenjske cilje jasno zastavljene. To pa je le tako, da imate zapisano vse, kar si želite, hočete, ste namenjeni doživeti v naslednjh (vsaj) petnajstih letih. In, če tega nimate - takoj odprite zvezek in vanj pričnite pisati velike in majhne želje; velike in majhne cilje. Za to se mi boste lahko zahvalili kasneje - ko se vam bodo pričeli uresničevati. In uresničevali se vam bodo le (ZARES), ko bodo zapisani.

Pokloni mi kavoNaročilo na celoten predvid >>>celoten predvid >>>celoten predvid >>>

Mnogi ljudje rečejo: “Bolezen je prišla iznenada, brez opozorila”. Pa vendar, ko premislite, ko se spomnite svoje preteklosti, veste, da to v večini primerov ni res. Večinokrat ste bili opozorjeni na način življenja (obnašanje); obveščeni o tem, kakšno je zdravo življenje in tudi telesna moč in počutje sta vam kazala na to, v kakšnem stanju ste: ali ste polni moči, z nasmehomna licih, iskrivi in prijazni - ali pa že vaše obnašanje kaže na to, da ni vse v redu, ko ste utrujeni sredi dneva, ko se ne naspite, pa čeprav ste v postelji dolge dopoldnevne ure na dela prost dan. Vse to so opozorila, pa še marsikaj več…


Počutje

Včasih se človeku lahko dozdeva, da ne potrebuje nikogar. Da je sam sebi samozadosten in ga vsi ostali v življenju le ovirajo. O le nekaj ur mora miniti, da je človek sam, da nima nikogar, ki bi ga poklical, ki bi z njim podelil veselje ali žalost, ko se lahko počuti osamljen in zapuščen. - Dobro je, da se tega dejstva zavedamo vsak trenutek in skrbimo za nežne, tople ljubeče odnose tudi takrat, ko si želimo biti sami.


Ljubezen in odnosi

Človek gleda na potovanje in selitev preveč zlahka. Ker živimo v zelo dinamičnem času, ko imamo le malo časa zase - ko bi prisluhnili sebi in svojim bližnjim, se ne zavedamo, kakšne spremembe v našem življenju sproži potovanje na dolgo razdaljo. O tistih, ki se preselijo drugam, pa tako ali tako ne slišimo veliko in ne vemo, kaj se z njimi dogaja. Posledice potovanj na velike razdalje niso le nekajdnevne kot piše v wikipediji. Lahko so dolgotrajne in tako močne, da popolnoma spremenijo tok življenja človeka: od zdravja v bolezen; od uspeha v polomijo.


Selitev in potovanja

Človek je celostno bitje. V devetzvezdnem KI osnovne karakteristike človeka označujemo s tremi simboli, ki tvorijo več kot sedemsto različnih konfiguracij. Tako je za kvalitetno osebno svetovanje poznati točen datum rojstva in informacije izmenjevati na boljši način - osebno. V takšnem odnosu izveste veliko več in hitreje.

Življenjski cilji. Uspeh.
Naročilo na celoten predvid >>>Naročilo na celoten predvid >>>Naročilo na celoten predvid >>>