Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Horoskop: Februar 2017:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 1 - v hiši: 4.II. - 5.III. 2017 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

4

9

2

3

5

7

8

1

6

2017 je nori čas za vas. Nori zato, ker vam noro navdušeje lahko pomaga - ali pa vas zapelje v težave, ki jih boste doživljali šele v prihodnje. Kajti v prihodnje, že čez nekaj mesecev vas objame še bolj ‘nori’ čas. In imate srečo, da prebirate te vrstice, torej se nanj lahko pripravite. Tako lahko iz priložnosti naredite uspeh in srečo. Kako vas Coaching pripravi, da v vaše aktivnosti zajamete vsa pomembna področja življenja, lahko izveste na tej povezavi. In človek sam nikoli ne more narediti tega, kar naredi skupaj s kovčem kot se ne more vprašati vprašanja, ki ga ne pozna. Sliši se preprosto. In za klienta tudi je preprosto, ko dela skupaj s kovčem. Ni pa vedno lahko, vendar gre. Ko ste sami pa ne gre.


9    4   6
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Februar je mesec, ki vam kaže rezultate preteklega leta na vseh področjih življenja. Tako tudi v počutju in zdravju. Energija vam ni najbolj naklonjena, tako lahko občutite nežno stisko. Sedaj vidite, kako dobro skrbite zase. Tako za vaše spanje, počitek, gibanje, prehrano in seveda tudi za medsebojne odnose. Ta področja so bistvena za uspešno osebno rast in uspehe v prihodnjih letih, ki vam bodo nudila še več izzivov. Tako stisko in napetost zlahka rešite, ko se prizemljite in hkrati zgradite zaupljivo intimo z vašimi bližnjimi.

PonosLjubezen in odnosi

Ko se zavedate, da ste sami vzrok vsega, kar doživljate. Ko vsak dan delate na tem, da negujete vašo samozavest, je ponos odveč. V tem času je veliko bolj zaželeno sodelovanje z vsem vašim okoljem, najbolj seveda z vašim ljubezenskim partnerjem. Ko sodelujeta na skupnih ciljih, ko zgradite prijazno intimo, dobite neprekosljivo moč. Ta vam ne pomaga, da uresničite le osebne želje in cilje, čeprav so ti najbolj pomembni in je dobro, da so profesionalni cilji le orodje, za doseganje sreče. Vendar vam sodelovanje s partnerjem omogoča uspehe na vseh področjih. Tudi v poslu.

AkcijaŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Akcija je zadnja stopnja na poti od ideje do uresničitve česarkoli. In ravno februar je tisti, ko se že uresničujejo mnogi vaši načrti. Seveda še ne v polni meri, vendar toliko, da sedaj vidite, čutite, veste, da so uresničljivi. Ti rezultati so le začetek večje slike, večjih načrtov, ki jih še niste ‘pokazali javnosti’, a si jih želite uresničiti. Le mirno naprej. Korak za korakom. Naj se vam ne mudi. Prihodnje leto je čas za podaljšanje korakov.

Sever - JugIzlet. Potovanje. Selitev.

Dve ugodni smeri imate za potovanja. Proti sever in proti jugu. Seveda se morate vedno vrnitkodišče. Pot na sever vam pomaga, da razjasnite vaše načrte in vrnitev domov vam prinese nove izzive in kreativne ideje, nova spoznanja in nove ljudi. Podobni rezultati so, ko potujete na jug: Pot na jug je izziv sama po sebi in se že na poti srečujete z novimi izzivi in idejami. Vrnitev domov vam prinese umiritev misli, jasnost in vam omogoči, da se k novim ciljem podate umirjeno in načrtovano.

Izpolnitev obljubPregledNujnostStiskaMesečna energija

Sedaj lahko že vidite in ‘okušate’ prve, nežne rezultate vsega, česar ste se lansko leto lotili. Vse aktivnosti, vsi podvigi, ki ste se jih lani lotili: znani ali neznani, zavestni ali nezavedni, sedaj v februarju zahtevajo, da vanje vlagate energijo, čas in sredstva. Hkrati pa vam že kažejo prve nežne rezultate. Občutek utesnjenosti sledi iz tega, ker se sedaj zavedate, da je delo opraviti nekaj drugega kot le začeti. Hkrati šele sedaj vidite, v kaj vse ste ‘vtaknili svoj nos’ in kaj je tisto, kar je nujno, kar ste pustili ob strani. Morda ste to vi, morda odnosi.  

Počutje

Koliko obljub dajete vaši okolici? So to vsakodnevne obljube. Obljube za velike zadeve ali drobne obljube o vsakdanjih stvareh? Pa obljube izpolnete? Vse? Kaj pa obljube, ki jih dajete sami sebi? Ali te tudi izpolnite? Ali nanje morda pozabite? - Januar je bil vaš karmični mesec. Življenje vam je pokazalo, kaj delate dobro in kaj bi lahko naredili bolje. Pokazal vam je. Na vas pa je bilo, da dopolnite vaše obnašanje. Februar pa je čas, ki zahteva izpolnitev vseh vaših obljub. Izpolnitev tega, kar ste načrtovali in kar je potrebno dokončati, izdelati, izpolniti. To je čas, ki vam nato izpolnjene obljube izplača v pravi valuti. Skrb zase - v zdravju. Pozornost do partnerja - v toplih odnosih. Opravljanje posla - v denarju…