Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Horoskop: Februar 2017:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 1 - v hiši: 4.II. - 5.III. 2017 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

4

9

2

3

5

7

8

1

6

Končno se Svet za vas spet premika naprej. Kopica priložnosti je z vami - tukaj. Pravi način delovanja je kritičen za vašo srečo, za dolgoročni uspeh.

Pokličite me za nasvet in za osebno srečanje. V osebni konzultaciji boste dobili več in prave informacije, vezane točno na vas. Dobili boste odgovore na vaša vprašanja, kjer upoštevam vašo celostno energijo, ki je pripeta na vaš rojstni datum.

8    3   5
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Karma vam skozi življenje kaže prav vse, kar je za vas pomembno. Tudi pri počutju in zdravju. Na vas je, da sprejmete prave poteze, prave kratkoročne in dolgoročne odločitve, ki vas popeljejo k počutju, ki je še boljše in k zdravju, ki je še bolj trdno. Je pa res, da letna energija na vas trenutno vpliva tako, da ste občutljivi bolj kot običajno. Posebej pazite, da se ne prehladite in, da vedno ostajate mirni, ne glede na to, kaj se dogaja v okolici ali v vas. Če v preteklih petih letih niste bili pozorni na težo, je sedaj pravi čas, da takoj spremenite vaš življenjski stil, kajti vaše srce je letos zelo obremenjeno. Vsak kilogram maščobe manj pomaga, da deluje lažje in lepše. In kaj boste storili? Ali veste kako? Pokličite. Pokažem vam pot.

SrečanjeLjubezen in odnosi

V karmičnem času človek običajno sreča tiste ljudi, s katerimi ima ali je imel ali pa si želi imeti močnejše vezi. In ravno februarja je za vas ta čas. Posebej v drugi polovici meseca je možnost, da se takšna srečanja zgodijo, veliko večja. In letošnje leto je za vas kot nalašč takšno, da je dobro za nove začetke. Nove začetke celo z obstoječim partnerjem - da ga spoznate v luči, ki vam še ni znana. Ali, da srečate nove ljudi in v njih najdete tistega / tisto, ki vam življenje spremeni na boljše, na bolj polno, zadovoljujoče in s katerim / s katero laže skupaj ustvarjata vajino srečo.

Jasno oblikovanjeŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Načrti, ideje, akcija, uresničevanje, plačilo, praznovanje, počitek. Mnoge načrte ste naredili že lansko leto. S tem v zvezi se vam že od decembra dalje pojavlja kopica idej. Ali ste se že odločili in stopili v akcijo? Če ste šli prehitro, se vam je ‘zalomilo’. Sedaj je čas, da pričnete znova. Ravno februar vam pokaže, kaj vse je potrebno urediti, da bodo vaši načrti tekli čim bolj gladko in čim bolj uspešno. Tako naj vas padec ne ustavi. Ni pomembno kolikokrat človek pade, pomembno je, da vsakič znova ustane in gre naprej. Februarska karmična energija pa vam pokaže: Kako. Kako hitro. Kam. In kje so podrobnosti, za katere je pomembno, da jih uredite ali pa oblikujete bolj natančno. Le naprej!

JV - SZIzlet. Potovanje. Selitev.

Proti jugovzhodu ali pa severozahodu in nazaj domov, vas vodijo tiste poti, ki vam prinašajo uspeh, zadovoljstvo, srečo. In marsikdo zamahne z roko in pravi, da so to ‘vraže’. Tudi prav. Vendar pa so ta mesec poti v drugih smereh zelo nezaželene. In,če se vam pričnejo dogajati stvari, ki ne gredo v smeri predvida, se vprašajte: ‘V kateri smeri sem potoval te dni?”

‘In medias res’Opazujte seMesečna energija

‘In medias res’. Takoj v začetku energijskega leta ste ‘v središču stvari’. Takoj karma, takoj učenje. Odprite oči, ušesa in predvsem, odprite srce. Kajti le tako se učite hitro in lahkotno. Februar je za vas odličen čas, saj ste premike začutili že decembra - in takrat tudi že naredili prve poteze v nov začetek, v vaše novo življenje. Tokrat ga ustvarjate vi. Vi ste tisti, ki ste odgovorni za vse, kar se vam od sedaj naprej dogaja. Tako je karmični februar toliko bolj pomemben, saj vas karma sproti opominja na skladnost vaših novih idej z vašimi konkretnimi koraki, z vašimi odločitvami.

Počutje