Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Horoskop: Februar 2017:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 1 - v hiši: 4.II. - 5.III. 2017 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

4

9

2

3

5

7

8

1

6

Letos v sebi že vidite in odkrivate delčke tistega, kar se je v vas pričelo dogajati lani. Vendar to ni niti odsev velikih notranjih sprememb, ki jih boste pričeli doživljati prihodnje leto. Odličen čas za pripravo!

Pokličite me, v osebni konzultaciji boste dobili več in boljše vpoglede, vezane točno na vas. Dobili boste odgovore na vaša vprašanja, kjer upoštevam vašo celostno energijo, ki je pripeta na vaš rojstni datum.

7    2   4
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Ne prvo in ne drugo vam ne koristi. No, da ste bolj občutljivi na to, kar pojeste, ste lahko opazili že pred časom, a sedaj vam je vse bolj jasno, da bi bilo dobro spremeniti življenjske navade tako, da ni prijeten le okus, temveč tudi počutje, ko je obrok že zdavnaj mimo. Še bolj nenadno vas lahko ‘zadane’ že manjši vetrc izza vogala ali krajši postanek na sprehodu. Občutljivi ste na hlad in kaj hitro vam je hladno, saj hitro porabite majhne zaloge energije. Redno in pravočasno spanje, redni in lahko obroki hrane, vsakodnevno nežno gibanje vam pomagajo, da se počutite boljše. In, ko želite sebi dobro, brez kakšnih nenadnih in napornih telesnih podvigov, brez, da bi se predhodno dobro ogreli. Smučanje odpade.

Odločna jasnostLjubezen in odnosi

Mesečna energija vam omogoča, da stopate naprej. Aktivno vam pomaga okrepiti stike z vašimi ljubimi, ki ste jih pričeli negovati že prejšnji mesec. Le, da je sedaj energija veliko bolj nežna in stalna.  To je torej odličen čas, da zgradite še lepši odnos v vašem partnerstvu in tudi v širši družini med s prijatelji in s sodelavci. Pozorni bodite na to, da ohranjate pozornost na človeku, s katerim ste. Ohranjajte ga v vaših občutkih, v vaši avri. Zavedajte se, da ste popolnoma v redu takšni kot ste. Nič ni potrebno popraviti. Le še naprej stopajte k vašim željam in ciljem kot, da ste tik pred njimi.

Prvi rezultatiŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Čeprav še ne veliki, vendar so tu prvi rezultati uresničevanja vaših idej iz prejšnjega meseca. Sedaj je odličen čas za nadaljevanje aktivnosti v smeri, za katero sedaj že veste, da prinaša rezultate. Pozorno razvijajte odnose, dejavnost in vse natančno preverite in dokumentirajte. Kajti ravno dogovori, pogodbe so v tem času bistvenega pomena. In ravno sedaj se lahko pojavijo tudi zadeve s sodiščem, kjer je vse, kar imate dokumentirano/dokazljivo še kako pomembno. Sicer pa nadaljujte s posli, ki kažejo pravo smer. In, če niste še nič pričeli - je sedaj še vedno dovolj časa, da pričnete z aktivnostmi v tistih dejavnostih, za katere čutite, da v njih lahko delujete ‘ponoči in podnevi’, ki vam vedno dajo toliko navdušenja, da vam to daje energijo.

Vzhod - ZahodIzlet. Potovanje. Selitev.

Sta smeri, ki sta februarja ugodni za vas. Obe sta energijsko podporni, nista pa nič posebnega za osebno potovanje. Sta pa dobri smeri za poslovno pot, ki vam prinese delo.

Denar, pogodbe, besedePrepih in močna hranaMesečna energija

Da. Pozorni bodite na vse zgoraj napisano. Ne glede na to, kje ste in kaj počnete. Budno čuvajte vaš denar in vse vaše imetje. Bodite pozorni na to, kaj je napisano v pogodbah, ki jih sklepate; pazite na trditve in besede, ki jih izjavljate. Pa brez strahu. Samo pozorno. Tako boste konec meseca lahko z veseljem trdili, da vse skupaj, kar je tu napisano nič ne velja, saj se ni zgodilo nič takšnega, kar bi vam ne bilo v korist. In zavedajte se, da vam pogled uhaja v daljavo, v prihodnost, a vse, kar je za vašo prihodnost pomembno, se dogaja tu - tik pred vami.

Počutje