Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Horoskop: Februar 2017:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 1 - v hiši: 4.II. - 5.III. 2017 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

4

9

2

3

5

7

8

1

6

Ključno leto v devetletju preobratov. To je odličen čas, da delujete energiji primerno in se pripravite na zahtevno devetletje.

Pokličite me, ali pa se oglasite osebno v osebni konzultaciji boste dobili več in prave informacije, vezane točno na vas. Dobili boste odgovore na vaša vprašanja, kjer upoštevam vašo celostno energijo, ki je pripeta na vaš rojstni datum.


6    1   3
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Februarja ste zelo občutljivi na vse, kar se dogaja v vas in v vaši okolici. Hrana ima pomemben delež pri tem. Ker ste vajeni, da običajno uživate dokaj močno, ‘težko’ hrano, sedaj lahko čutite, da vam ta ne ustreza najbolj. Ne usreza vam, da bi se dobro počutili, poleg tega pa vam ne pomaga, da bi lahko izkoristili vso moč za nov začetek. Tako je dobro, da se izognete mastnim hranilom ter jedem iz mesa in mleka. Ker ste zelo občutljivi, je dobro tudi, da ste vedno dovolj oblečeni. Posebej šal in pokrivalo sta dobrodošla, da vas ne ‘ujame’ veter in vas ne položi v posteljo. Privoščite si čas v tišini, miru in mirovanju. Kajti dovolj časa imate. Zato naj se vam ne mudi. Hitri ste in vaš um je najboljši, ko je miren.

MirnoLjubezen in odnosi

Hitro se vznemirite - in hitro pomirite, če razburjenje le ne traja predolgo. Vendar je boljše, da ostanete mirni. Na vsak način, za vsako ceno pa se prosim izognite jezi. Ne glede na to ali je to jeza ‘navzven’ - na druge ali pa navznoter. Miren in ljubeč odnos do vaših ljubih je tisti, ki zgradi odnose (še) lepše in boljše, ne glede na to, v kakšni situaciji ste. Hkrati je sedaj odličen čas, da odnose z ljubimi izboljšate ali pa celo zgradite na novo. In tisti, ki nimate partnerja - za vas je to čas, ko v družbi spoznate mnogo novih obrazov in imate možnost stopiti naprej. Akcija je na vaši strani.

MočŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Vaša moč je v vas. S spremembami v sebi, lahko dosežete spremembe v vašem življenju. Sedaj ste na začetku procesa, ko z vso močjo udejanjate vaše želje in cilje. Tako je sedaj čas, da zaživite to in na takšen način, na kakršnega si želite živeti čez pet, deset, petnajst let. In, ko to naredite, se vaše želje, sanje pričnejo uresničevati veliko prej kot si sploh lahko predstavljate. Sedaj ste v Iniciaciji vašega novega življenja. Spočenjate sami sebe!

Notranje potovanjeIzlet. Potovanje. Selitev.

Mesečna energija vam ni naklonjena za potovanja. Res pa je tudi: Ko se odločite narediti korenite spremembe pri sebi, potovanje ne podpira teh sprememb. Kajti preveč vtisov o krajih in o ljudeh, ki jih srečate. Preveč raznolikih idej, ki so daleč od vas, vam ne koristi. Sedaj je čas, da svet raziskujete ‘od znotraj’. Kaj to pomeni? Opazujte vaše lastne misli. Opazujte vaše reakcije na vse, kar se dogaja v vaši okolici. Opazujte se, kako se lotevate aktivnosti in pogovorov. Opazujte vaše sanje in vaše želje - preko dneva. Zavedajte se sebe in razlogov za vaše aktivnosti.

Začetek novega energijskega leta vas spremlja z novo energijo. Sedaj imate vse možnosti in vse sposobnosti, da vstopite v vaš notranji svet, da stopite v globino vsega kar ste in se spoznate bolj kot ste kdajkoli menili, da je mogoče. Da spoznate tisti del sebe, ki vam omogoča, da pričnete živeti vaše življenje ‘na polno’, na tisti način, ki si ga vi najbolj želite. Zato dovolite, da vas energija ‘prebliskov’, idej in novih poznanstev vodi k novim ljudem, k novim načinom življenja, k spoznanjem, da ves svet, ki ga poznate - obstaja le v vas. Da tu lahko naredite to, kar želite živeti…

Vstop v globino‘Lahka’ hranaMesečna energijaPočutje