Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Horoskop: Februar 2017:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 1 - v hiši: 4.II. - 5.III. 2017 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

4

9

2

3

5

7

8

1

6

5    9   2
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Čeprav vas mesečna energija podpira, to ne pomeni, da ste močnejši kot običajno; ne pomeni, da kipite od energije. Prej nasprotno: to je čas, ko ste na najnižjem nivoju osebne energije v letošnjem letu. Prav lahko in pogosto se torej zgodi, da vas zebe celo takrat, ko ne zebe nikogar drugega. Hlad čutite globoko v telesu še posebej, ko pretiravate z delom, ko ste pod stresom ali pa ste neprespani. - In dokaj običajen odziv je, da se v takšni situaciji marsikdo primakne k topli peči ali pa si privošči dolgo, vročo kopel. Seveda je dobro, da se ogrejete, vendar pazite, da peč in kopel nista preveč topli in, da si ju privočite le za kratek čas. Kajti pretiravanje vam v tem čau lahko škoduje ali pa celo povzroči notranje opekline. In vse, prav vse počnite zelo premišljeno in zelo, zelo, zelo počasi.

Zaprosite za pomočLjubezen in odnosi

Mesečna energija, v kateri ste februarja na vas vpliva tako, da si kaj hitro zapomnite (star izraz za to je ‘zamerkati’ in iz njega izhaja beseda ‘zamera’) vsako neljubo besedo, vsako neljubo dejanje, ki ga doživite v vaši okolici. In tako se hitro rodi zamera in nezadovoljstvo povezano z njo. Običajno vaši bližnji sploh ne vedo, kako ste njihovo dejanje čutili. In vaša ‘zamera’ boli vas. A vi jo zadržujete vse dokler se ne nakopiči preveč stvari in takrat vse naenkrat stresete iz sebe na človeka, ki je blizu. - Da bi se to ne zgodilo, vašim ljubim zaupajte zamero čimprej po nastanku. Zaupajte vaše občutke in nezadovoljstvo. Pri tem bodite pozorni, da to ne bo očitek, temveč le izraz vaših občutkov. Presenečeni boste...

Načrtujte, pridobivajte znanjeŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

V poslu je februar ni pravi čas za akcijo. Je pa odličen za načrtovanje. Kajti že prihodnji mesec bo vaša moč krepko zrasla. Hkrati boste imeli mnoge ideje o tem, kako se lahko znebite vsega, kar vam ni všeč in vsega, česar nočete več videti, slišati, občutiti niti imeti v vašem življenju. Tako raje načrtujte in s spremembami boste lahko pričeli naslednji mesec - premišljeno in z vso močjo, ki jo premorete, da bodo dolgo časa tudi ‘držale’.

2 ugodni smeriIzlet. Potovanje. Selitev.

Sedaj imate dve ugodni smeri za kratka potovanja. Kljub temu je februarja najbolj pomembno, da te poti opravljate zelo premišljeno; da se nanje vedno zelo dobro pripravite in si zanje daste več kot dovolj časa. Le tako vam potovanje na severozahod prinese res velike uspehe in vrnitev domov prijazno druženje.  In nasprotno: Potovanje na jugovzhod vam prinese veliko druženja. In, ko ste zmerni, vam vrnitev domov prinese uspeh.

Mirno, premišljeno in zelo, zelo počasiPregled

Ste prečitali vaš letni predvid? Že za letošnje leto je pomembno, da ste vedno mirni in, da mirno tudi delujete. Za februar pa je to še pomembnejše. Na vseh področjih življenja. Edino, kar smete delati hitro, je načrtovanje in učenje. Pomembno je tudi, da vsako nezadovoljstvo, vsako zamero čimprej izrazite kot vaše občutke.  Kajti občutke imate vedno pravico izraziti in nihče vam pri tem ne more oporekati. - Ko imate skorajda nepremagljivo željo, da bi ljudem v vaši okolici pomagali, pomislite: Ali so oni tisti, ki potrebujejo pomoč, ali ste morda to vi? In pomagajte le in edino takrat, ko vas za to zaprosijo ali pa si sami pomagati ne (z)morejo.

PripravaHladMesečna energija

S februarjem ste vstopili v novo energijo Bela Prst 5. Februar pa vas počasi pripravlja na polno moč te energije. Kajti, čeprav je to za vas podporna energija, s seboj prinaša lastnosti, ki niso vedno prijetne. Tako imate sedaj dobro priložnost, da postanete, da preživite nekaj časa sami s seboj in prisluhnete sebi. Hkrati je to čas, ko je dobro prav se početi res premišljeno in zares počasi. Večina hitrih sprememb, hitrih, nenadnih in nepremišljenih akcij, se ne konča tako kot si predstavljate, temveč se končajo prej in z nepredvidenim in neželenim koncem.

Počutje