Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Horoskop: Februar 2017:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 1 - v hiši: 4.II. - 5.III. 2017 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

4

9

2

3

5

7

8

1

6

Letošnja energija vam prinaša preobrate. In zelo pomembno je, da  se odzivate pravilno, mirno. Le tako vam bo leto prineslo pozitivne spremembe.

Pokličite me, ali pa se oglasite osebno v osebni konzultaciji boste dobili več in prave informacije, vezane točno na vas. Dobili boste odgovore na vaša vprašanja, kjer upoštevam vašo celostno energijo, ki je pripeta na vaš rojstni datum.4    8   1
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

In, čeprav se skrivnost in rešitve izzivov, ki jih doživljate prav ta trenutek ‘skrivajo’ v vas, se vam ni potrebno poglabljati v to, kje se ‘skrivajo’. Raje takoj in vsak trenutek naredite tisto, kar vas v resnici razveseljuje in tisto, kar vas je že v preteklosti pripeljalo v dobro voljo, v dobro počujte, boljše zdravje. Odločajte se hitro in si vsak dan namenite čas, ki ga preživite sami, brez tv, telefona, interneta ali celo knjige. Tako se najlaže izognete težavam v vašem spodnjem delu telesa, ki se ta čas rade pojavijo. In, če vas boli križ - me pokličite. Kajti težave v križu, ki nimajo pravega ‘zunanjega’ razloga, so v večini povezane z vašimi neizpolnjenimi željami, z vašimi prepričanji in navadami, s katerimi sebe zadržujete na mestu.

PreslikavanjeLjubezen in odnosi

Odnosi med ljudmi nikoli niso enostavna zadeva. Celo takrat ne, ko se imamo dobro in lepo. Ko, pa se človeku zatika na mnogih področjih življenja so odnosi še bolj zapleteni. Mnogi ljudje preslikavajo način reševanja težav v tehnologiji v reševanje težav v življenju. Analizirajo, iščejo probleme in jih skušajo rešiti z vsem znanjem, ki ga imajo. Pa je to modro? Kaj ni bolje, da v odnosih z drugimi naredimo korak, ki ljudem vedno pomaga: Sprejmimo človeka, partnerja takšnega kot je - ta trenutek.  Brez očitkov, brez želje, da ga spremenimo. Empatija koristi. Preslikavanje mnogokrat škoduje.

Neizvedljive zahteveŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Februar je za vas zelo podporen in koristen pri osveževanju vaše psihe in krepitvi osebne energije. Tako si ne dovolite, da ne bi ostali mirni zaradi nenavadnih zahtev, ki jih v poslu, na delovnem mestu in celo doma dobivate od vaše okolice. Ko ste soočeni s takšno situacijo, enostavno vprašajte: “Prosim pomagaj(te) mi. Kako pa bi vi delovali v takšnih okoliščinah?”. In neverjetno. Odnos se v trenutku spremeni. - Kajti februarja ste še posebej občutljivi in vidite, sliite celo stvari, ki so bile povedane, pokazane zelo na tiho, skorajda nevidno. Mnogokrat jih sogovornik ni želel deliti z vami… Hkrati je februar čas, ko ste lahko dokaj uspešni v odnosih s stalnimi poslovnimi partnerji in čas, ko investicije za vas niso zaželene, razen, ko jih načrtujete že dalj časa in imate vsebino jasno dogovorjeno.

Kot običajnoIzlet. Potovanje. Selitev.

Kot veste, imate v življenju le malokdaj priložnost, da so potovanja za vas ugodna, dobra in dolgoročno uspešna. Tako vam tudi letošnji mesec februar ne nudi ugodnih smeri za potovanja. Ta mesec pa nimate niti dobre smeri za selitev. Priporočam vam, da potujete le na krajših relacijah, kamor potujete že običajno večkrat na mesec. Sicer pa se gibljite v bližini vašega doma (do 200 km) .

Obnovite seSkrivnost je v vasMesečna energija

Obnovite se. Obnovite vašo voljo do življenja. Obnovite odnos do sebe in dajte energijo tudi vašemu telesu. Poklonite si čas zase, kajti mesečna energija vam daje vse, kar potrebujete za hitro obnovo. Vendar brez vašega sodelovanja ta energija ne more prodreti v vse pore vašega življenja. In, čeprav v vaši okolici srečujete ljudi, ki vam dajejo večkrat neizvedljive zahteve (ali pa ravno zato), bodite vsaj vi do sebe veliko bolj prizanesljivi. Poklonite si čas zase. Tako se boste laže in boljše odločali, naredili več, lažje in v krajšem času. Imeli boste boljše odnose in še in še…

Počutje