Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Horoskop: Februar 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 1 - v hiši: 4.II. - 5.III. 2018 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

4

9

2

3

5

7

8

1

6

V letu 2017 si dokončno oblikujete vaše življenje za naslednjih sedemindvajset let. Sedaj lovite zadnji vagon zadnjega vlaka v uspešno prihodnost. Kaj ni to pravi čas za konzultacijo in coaching?


Pokličite me, ali pa se oglasite osebno v osebni konzultaciji boste dobili več in prave informacije, vezane točno na vas. Dobili boste odgovore na vaša vprašanja, kjer upoštevam vašo celostno energijo, ki je pripeta na vaš rojstni datum.


Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Ko se naspani dvignete iz postelje vedoč, kaj hočete, vas energija dvigne in polni ste moči in volje do življenja. Kdor je obupan in sebe vidi kot žrtev, je prazen in nemočen. V obeh primerih je vaša lastna energija pomnožena in vrnjena v vas - vse dokler ne pretiravate. Kajti moč, ki jo čutite: ki vas dviga izvira iz vas samih. Vi ste tisti, ki izgorevate za vaše cilje ali za vaš obup. Razlika je le v tem, da se ta mesec vse dogaja še močneje.  Tako naj vas ne zanese v stanja prevelikega navdušenja tako močno, da bi se ne spomnili nase. Čeprav kar pokate od moči, še vedno potrebujete spanje, čas za počitek, ljubeče odnose, nekaj gibanja (po možnosti v naravi) in seveda vodo in hrano. Pozorni bodite v rokovanju z ognjem in vročimi predmeti (avtomobilski motor, itn.)

Pozornost srcuLjubezen in odnosi

Februarja vas mnogi vabijo k sebi, na dogodke, predstavitve, druženja in še kaj. In zelo dobro je, da se na vabila v čim večji meri odzovete. Vendar je odveč biti, kjer nimate kaj početi. Takrat je bolje, da odidete k vašim ljubim: Partnerju, družini; k prijateljem, če partnerja nimate. Poklonite si čas z ljudmi, ki jih imate radi, ki so vam všeč in, ki gredo k podobnim ciljem kot greste vi. To je dober način, da spodbujate rast medosebnih odnosov tako med prijatelji kot v družini in v ljubezenskem partnerstvu. Umirite se in prisluhnite - vašim lastnim besedam. Bodite točni in urejeni.

ProtokolŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Februar je za vas lahko čas uspeha; čas profita; čas zmage; čas slave. Lahko pa je to čas padca iz višav na trdna tla. Večinoma je to odvisno od vas. Kajti mesečna energija vam daje možnosti, da ste uspešni. Da ustvarite dobre (kratkoročne) posle. Lahko ste zvezda. Vendar je pomembno, da ostanete zbrani na vaših ciljih in, da se zavedate, da ste tudi vi človek. Sedaj imate karizmo in moč. Bodite vedno tudi točni, urejeni in pripravljeni na srečanja, sestanek, na posel. Tako zmagujete. V nasprotnem pa padete na trda in umazana tla. In najlepše in najhujše pri tem je, da vas bodo opazili prav vsi.

Tu kjer ste, je dovolj zanimivoIzlet. Potovanje. Selitev.

Kajti februar za vas ni ugoden za potovanja. In tudi sicer, je tu, kjer ste prav zanimivo in pestro. Tu, kjer ste lahko opravite največ posla in se imate z vašimi ljubimi odlično. In čemu bi torej potovali na dolga potovanja, ko pa posle lahko opravite kar preko računalnika. In, konec koncev, saj lahko tudi drugi kdaj pridejo k vam, mar ne?

Vzdrževanje energijeMesečna energijaPočutje
3    7   9Vsem na očehMesečna energija

Res je. Prav vidite in prav ste prebrali. Februarja ste vsem na očeh. Vsak vas opazi in mnogi vam dajo prednost celo takrat, ko zanjo niste zaprosili glasno, le v sebi ste si zaželeli, da bi prišli hitreje, boljše naprej.  Tako ste opazni povsod: na cesti in v trgovini; med prijatelji in v poslu; doma in pri delu. Ljudje vas opazijo takrat, ko delate dobro in takrat, ko ste niste točni; ko ste oblečeni prijetno in takrat, ko ste malomarni; ko ste točni in še posebej takrat, ko zamujate. Opaženi ste prav povsod. In to je za vas lahko velika prednost, ko jo znate uporabiti.