Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Horoskop: Februar 2017:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 1 - v hiši: 4.II. - 5.III. 2017 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

4

9

2

3

5

7

8

1

6

S februarjem ste prišli v kritični čas za vašo prihodnost. In marec je pomemben čas, da jo uzrete v pravi luči. To je ključen čas, da si pridobite prave izkušnje iz pravega načina obnašanja.

Pokličite me, ali pa se oglasite osebno v osebni konzultaciji boste dobili več in prave informacije, vezane točno na vas. Dobili boste odgovore na vaša vprašanja, kjer upoštevam vašo celostno energijo, ki je pripeta na vaš rojstni datum.


Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Vse, kar vam je življenje (Karma) sporočalo novembra in niste upoštevali tako, da bi zadeve rešili ali spremenili način življenja; morda šli v akcijo in zamenjali to, česar se spremeniti ne da - vse to vam sedaj povzroča veliko nezadovoljstvo. In, če se karmičnih sporočil niste zavedali tedaj, jih sedaj zagotovo čutite. Sedaj veste, s čim niste zadovoljni. Pomembno: Ne kažite s prstom na druge. Mirno pričnite s spremembami pri sebi - na bolje.

Ni lahko, …Ljubezen in odnosi

Ni lahko, ko vas ljubljeni ne razume. Še teže je, če vas ne sprejema. Ko niste razumljeni, ko niste sprejeti: prosite vaše bližnje, da vam pomagajo. Da vam pomagajo pri vašem sporočanju vaše situacije, vaših občutkov. Prosite jih, da so potrpežljivi, čeprav nočete slišati in še manj upoštevati njihove pripombe in nasvete. Prosite jih, da vas enostavno - spremejo. In tisti, ki vas imajo radi; tisti, ki vas ljubijo, bodo gotovo pristopili k vam in vas sprejeli. In vi boste lažje našli prave vzroke vašega nezadovoljstva. Kaj pa, če razlog tiči - v vas?

Sprememba. PreobratŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Preobrat običajno imenujemo takrat, ko se večina stvari, ki so šle v eno smer, preobrne - prične obnašati drugače. Preobrat na boljše ali pa preobrat na slabše. In ravno sedaj doživljate ta čas. Odvisno od tega, kako ustrezno ste delovali v preteklih mesecih in pri vas celo letih, se sedaj čas preobrača v smeri vaših aktivnosti. To ne pomeni, da je februar prijeten, niti ne pomeni, da je donosen. Vendar se kažejo korenite spremembe v smeri, v kateri ste delovali. Vztrajajte na dobrem in energijo iz tistega, kar vam ni všeč, preusmerjajte v to, kar je za vas dobro.

Jugovhod (JV - SE) - Severozahod (SZ - NW)Izlet. Potovanje. Selitev.

To sta edini smeri, ki sta za vas februarja ugodni in vam lahko prinašata velik uspeh in veliko zabave. Če imate torej kaj opraviti na jugovzhodu, le na pot. Na tem področju vas čakata uspeh in slava. In, ko se vračate domov, bo zabavno, veselo za vse sodelavce, za vse prijatelje in znance. Ko potujete na severozahod so tu pomembni vaši bližnji. Ko upoštevate njihove napotke, ko prave vzamete s seboj, se nazaj domov vrnete slavni in zmagovalci. Vendar to ne gre samo od sebe, brez, da bi mignili s prstom. Na pot se kljub temu dobro pripravite...

Mesečna energijaPostavite si mejePočutje in zdravje

Karma vam je dostavila sporočila. Sedaj je na vas, da nadaljujete z življenjem kakor veste in znate. Dobro bi bilo, če bi si sporočila zapisali. Vsa. Še posebej tista ‘močna’ in tista, ki jih niste dojeli. Januar je bil s sporočili nežen, sedaj, februarja se vam uresničuje vse tisto, s čimer niste zadovoljni. Vztrajanje na začrtani poti pa se vam bo obrestovalo v prihodnjih mesecih, tako le še naprej vlagajte pozornost in akcijo na tista področja, kjer ste vse bolj uspešni - in seveda vase, v vaše telo in duha. Kajti dela je vedno preveč. In, ko si ne dovolite, da bi se kdaj pa kdaj sprostili, da bi se naspali, pozabavali, časa zmanjka…

Česar niste upoštevali…
2    6   8