Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Predvid - Horoskop: December 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 9 - v hiši: 7. XII.2018 - 6. I. 2019 v hiši:
Devetzvezdni KIKaritejevo maslo:

Vojko J Kalan

4

9

2

3

5

7

8

1

6

9    5   7Mesečna energijaLahkost bivanja

Čeprav napetost ostaja, je december dosti bolj sproščen kot november. Dnevi tečejo lepše in bolj lahkotno in zdi se kot da vam ves svet želi in poskuša pomagati. Ob strani vam stojijo celo okoliščine in, če se jim ne izmikate preveč - ali če jih vzamete za samoumevne in odveč, je to čas, ko lahko hitreje in bolj sproščeno stopate po vaši poti k vašim ciljem. Le velika lahkost bivanja vas lahko ‘preseneti’, da vaše življenje prepustite ‘naključjem’ in ga ne vodite v želeni smeri.

Mesečna energija
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

In čeprav je za vas december sproščen čas, se prav sedaj pojavljajo težave, na katere ste bili opozorjeni oktobra. Ne jemljite jih zlahka. Sedaj je odličen čas, da se spravite v red. Še posebej to velja, če se vam pojavljajo težave s kožo, ledvicami, gornjo čeljustjo, jetri in očmi. Decembra je energija takšna, da lahko z manj truda naredite več. In potrebno je narediti te korake, sicer boste posledice čutili že zelo kmalu - januarja 2018.

Sproščeno, veselo in pozornoLjubezen in odnosi

Ta mesec je lenoba tista, ki deluje najbolj zvito. Iz dneva v dan vam življenje samo ponuja dobre rešitve, brez, da bi vas preveč vpletalo v aktivnosti. Tako se vam zdi, da vse teče gladko in, da bo vse v redu tudi, če niste kaj dosti aktivni. In seveda je res, da je sprostitev dobrodošla. To pa ne pomeni, da vaše okolje, vaši najbližji niso pomembni. In še kako pomembno so. Povabite jih, sprejmite jih v svoje krilo in skupaj z njimi pozorno uživajte življenje in spremljajte vaše reakcije ob njih.

Zaključevanje začetkaŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Novembra ste lahko opazili področja v vašem poslu, na katerih se kažejo prvi nežni rezultati vaših prizadevanj ne le v poletnih mesecih letos do sedaj, temveč tudi tistih v lanskem letu, ko ste vaše posle pričeli ali pa v njih postali veliko bolj aktivni. Področja, ki vam kažejo spodbudne rezultate so tista, ki so lahko uspešna tudi v prihodnje. December pa je čas, ko pozorno spremljajte uspehe, kajti januar vam bo pokazal, s čem niste zadovoljni.

Sever - Jug. Tudi decembra.Izlet. Potovanje. Selitev.

Decembra imate malce več časa kot prejšnji mesec. In le december 2017 in januar 2018 sta za vas še ugodna meseca za potovanja. Decembra v smeri sever - jug in januarja od vzhoda proti zahodu in v nasprotni smeri. Od februarja naprej se vam smeri zaprejo. Pa nič hudega, kajti prihodnje leto vse, kar potrebujete pride samo k vam. Tudi ljudje.

Pozorno spremljanjePočutjeLahkotnost, družba in disciplinaPregled

Kot rečeno, je lenoba, ki počasi in zanesljivo prehaja v vaše obnašanje tista, ki je v tem času vaš največji prijatelj in največji sovražnik. Vse je odvisno od življenjskega sloga, ki ste ga osvojili v zadnjih nekaj letih. Lenoba je dobrodošla zato, da lahko ‘od daleč’ pogledate nase in na vaše pretekle dejavnosti, da si ‘ogledate’, kaj ste delali dobro zase in za vaše cilje in kaj je tisto (na kar vas je opozarjala karma v mesecu oktobru - in vas bo še celo prihodnje leto), na kar ste pozabili ali pa verjeli, da ni potrebno. Dobra je, ko bolj sproščeno, vendar še bolj pozorno živite življenje zase in za vaše bližnje in si privoščite ne le delo, temveč tudi družabno življenje. Zmerno.

Pokloni mi kavo

Mnogi ljudje rečejo: “Bolezen je prišla iznenada, brez opozorila”. Pa vendar, ko premislite, ko se spomnite svoje preteklosti, veste, da to v večini primerov ni res. Večinokrat ste bili opozorjeni na način življenja (obnašanje); obveščeni o tem, kakšno je zdravo življenje in tudi telesna moč in počutje sta vam kazala na to, v kakšnem stanju ste: ali ste polni moči, z nasmehomna licih, iskrivi in prijazni - ali pa že vaše obnašanje kaže na to, da ni vse v redu, ko ste utrujeni sredi dneva, ko se ne naspite, pa čeprav ste v postelji dolge dopoldnevne ure na dela prost dan. Vse to so opozorila, pa še marsikaj več…


Počutje

Včasih se človeku lahko dozdeva, da ne potrebuje nikogar. Da je sam sebi samozadosten in ga vsi ostali v življenju le ovirajo. O le nekaj ur mora miniti, da je človek sam, da nima nikogar, ki bi ga poklical, ki bi z njim podelil veselje ali žalost, ko se lahko počuti osamljen in zapuščen. - Dobro je, da se tega dejstva zavedamo vsak trenutek in skrbimo za nežne, tople ljubeče odnose tudi takrat, ko si želimo biti sami.


Ljubezen in odnosi

Človek gleda na potovanje in selitev preveč zlahka. Ker živimo v zelo dinamičnem času, ko imamo le malo časa zase - ko bi prisluhnili sebi in svojim bližnjim, se ne zavedamo, kakšne spremembe v našem življenju sproži potovanje na dolgo razdaljo. O tistih, ki se preselijo drugam, pa tako ali tako ne slišimo veliko in ne vemo, kaj se z njimi dogaja. Posledice potovanj na velike razdalje niso le nekajdnevne kot piše v wikipediji. Lahko so dolgotrajne in tako močne, da popolnoma spremenijo tok življenja človeka: od zdravja v bolezen; od uspeha v polomijo.


Selitev in potovanja

Človek je celostno bitje. V devetzvezdnem KI osnovne karakteristike človeka označujemo s tremi simboli, ki tvorijo več kot sedemsto različnih konfiguracij. Tako je za kvalitetno osebno svetovanje poznati točen datum rojstva in informacije izmenjevati na boljši način - osebno. V takšnem odnosu izveste veliko več in hitreje.

Življenjski cilji. Uspeh.
Bodi 5 kg bolj vitka že za Silvestrovo 2017