Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Predvid - Horoskop: December 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 9 - v hiši: 7. XII.2018 - 6. I. 2019 v hiši:
Devetzvezdni KIKaritejevo maslo:

Vojko J Kalan

4

9

2

3

5

7

8

1

6

8    4   6
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Tako kot je letos začetek mnogih novih priložnosti, imate priložnost urediti tudi vaše počutje. Če ste bili v preteklih letih prijazni do vašega telesa, vam telo samo pove, kaj potrebuje. Vaše telo je edina vaša ‘ladja’. Edino plovilo s katerim lahko doživljate ta svet. Letošnje leto in še posebej mesec december pa je za telo izziv, kajti delovati mora krepko in na dolgi rok in hkrati deluje hitro, sunkovito. To pa lahko povzroči marsikatero težavo z jetri, pa tudi z glavo, z zobmi in z debelim črevesom. Zato pozorno s hrano!

Čas zaseLjubezen in odnosi

December je do vas dokaj zahteven. Uresničiti hočete kopico stvari, ki ste jih pričeli od julija naprej. Poleg tega so tu formalne obveznosti do okolice in časa vam zlahka primanjkuje. Pa vendar. Koliko vam pomeni ljubljena oseba; kaj vam pomeni partner. Kajti, ko se posvetite vašim ljubim, se v resnici posvetite - sebi. In, ko se posvetite sebi, se napolnite s prijazno energijo, v vas rastejo moč in zaupanje - samozavest. Le-ta pa vam omogoča, da vse obveznosti naredite hitreje in boljše. In ne da se je ponarediti. Poklonite torej čas vašim ljubim...

Ni velikoŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

In, ko si poklonite čas; ko vzpostavite dober življenjski slog - vam ta pomaga, da niste le dobri v startu projektov, temveč, da jih tudi dobro, uspešno in z zaslužkom - zaključite. Čeprav se zdi, da rezultati niso kdove kako dobri, imate dobiček le, ko zastavljene naloge končate. In december še ni konec ‘naloge’. Kako uspešni ste bili letos, boste lahko videli šele v sredini januarja. Do takrat pa veselo na delo: redno, prijazno, s stilom in v smeri, ki ste jo načrtovali v mesecu avgustu in pričeli uresničevati septembra. Le, ko vztrajate, bodo rezultati vidni.

Po ustaljenih potehIzlet. Potovanje. Selitev.

Karmični mesec november vas ni ‘pustil’ daleč od sredine, kjer živite in delate. Če ste vztrajali in odpotovali, pa ste zamudili bistvena sporočila, ki vam jih svet ponuja, za uspeh, zdravje in srečo. Tudi december ni naklonjen potovanjem. Sicer pa imate toliko obveznosti, da so vam le-ta lahko tudi odveč. Potovanje na zahod vam obljublja veliko, vendar se kaj lahko zgodi, da ravno zaradi njega - izgubite vse.

PozornoMesečna energijaPočutjeEnergijski potisk!

Če ste lansko leto opazovali vaše želje in jih oblikovali v jasne cilje, decembra doživite pospešek! Mesečna energija vam je namreč naklonjena in, če ste iskreni sami s seboj, lahko doživljate nekaj, kar je podobno pomladi, mladosti. V sebi občutite veselje, energijo in moč, da lahko dosežete, karkoli si zares želite. Decembrska energija vam pomaga, da se vam pričnejo uresničevati vaše sanje. Da vam moč, energijo in sposobnost uresničevanja ciljev.

Dokončajte zastavljenoPregled

Že decembra lansko leto ste imeli velike ideje in željo po novem načinu življenja; občutek, da lahko dosežete zvezde. In jih lahko. Vendar ne tako hitro kot to hočete narediti letos. Septembra ste doživeli nov val moči in, če si sledite in vztrajate na poti, so rezultati vaših prizadevanj - neizbežni. Vendar niso in ne bodo (še) tako veliki kot jih pričakujete in zaslužite. Odprite oči - rezultati ne nastajajo samo na področjih vaše pozornosti, temveč na vseh področjih vašega življenja. In tako je najbolj pomembno, da imate urejeno fizično življenje; da ste čustveno mirni. Kajti le tako boste lahko dosegli tudi vaše kratkoročne in dolgoročne cilje.

Pokloni mi kavo

Mnogi ljudje rečejo: “Bolezen je prišla iznenada, brez opozorila”. Pa vendar, ko premislite, ko se spomnite svoje preteklosti, veste, da to v večini primerov ni res. Večinokrat ste bili opozorjeni na način življenja (obnašanje); obveščeni o tem, kakšno je zdravo življenje in tudi telesna moč in počutje sta vam kazala na to, v kakšnem stanju ste: ali ste polni moči, z nasmehomna licih, iskrivi in prijazni - ali pa že vaše obnašanje kaže na to, da ni vse v redu, ko ste utrujeni sredi dneva, ko se ne naspite, pa čeprav ste v postelji dolge dopoldnevne ure na dela prost dan. Vse to so opozorila, pa še marsikaj več…


Počutje

Včasih se človeku lahko dozdeva, da ne potrebuje nikogar. Da je sam sebi samozadosten in ga vsi ostali v življenju le ovirajo. O le nekaj ur mora miniti, da je človek sam, da nima nikogar, ki bi ga poklical, ki bi z njim podelil veselje ali žalost, ko se lahko počuti osamljen in zapuščen. - Dobro je, da se tega dejstva zavedamo vsak trenutek in skrbimo za nežne, tople ljubeče odnose tudi takrat, ko si želimo biti sami.


Ljubezen in odnosi

Človek je celostno bitje. V devetzvezdnem KI osnovne karakteristike človeka označujemo s tremi simboli, ki tvorijo več kot sedemsto različnih konfiguracij. Tako je za kvalitetno osebno svetovanje poznati točen datum rojstva in informacije izmenjevati na boljši način - osebno. V takšnem odnosu izveste veliko več in hitreje.

Življenjski cilji. Uspeh.

Človek gleda na potovanje in selitev preveč zlahka. Ker živimo v zelo dinamičnem času, ko imamo le malo časa zase - ko bi prisluhnili sebi in svojim bližnjim, se ne zavedamo, kakšne spremembe v našem življenju sproži potovanje na dolgo razdaljo. O tistih, ki se preselijo drugam, pa tako ali tako ne slišimo veliko in ne vemo, kaj se z njimi dogaja. Posledice potovanj na velike razdalje niso le nekajdnevne kot piše v wikipediji. Lahko so dolgotrajne in tako močne, da popolnoma spremenijo tok življenja človeka: od zdravja v bolezen; od uspeha v polomijo.


Selitev in potovanja
Bodi 5 kg bolj vitka že za Silvestrovo 2017