Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Predvid - Horoskop: December 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 9 - v hiši: 7. XII.2018 - 6. I. 2019 v hiši:
Devetzvezdni KIKaritejevo maslo:

Vojko J Kalan

4

9

2

3

5

7

8

1

6

7    3   5
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

In tako kot povsod drugje je tudi pri počutju in zdravju. Karma vam sporoča, kaj počnete dobro zase in vam pokaže tudi področja, kjer morate zase delovati bolj pozorno in bolj redno. In to morate početi vi. Kajti vi ste tisti, ki greste spat ob desetih ali pa ob dveh; vi ste tisti, ki zjutraj popijete pol litra čiste vode ali pa kavo in pokadite ‘cigaret’; vi ste tisti, ki greste na sprehod ali pa se raje uležete na kavč s tablico v roki. Kajti najboljši zdravnik je tisti, ki ozdravi samega sebe.

‘Gledališče v hiši’Ljubezen in odnosi

Čeprav vam morda ni najbolj všeč, vendar decembra pri vas gostuje ‘Gledališče v hiši’. Igralci so vsi vaši domači, gostje in prijatelji in seveda ste glavni igralec vi sami. Tako se vse, prav vse vrti okoli vas. Včasih prijetno in mnogokrat tako, da si želite uiti od doma. A glej ga šmenta, karma gre za vami, kamorkoli greste. Če ne prej, pa je doma še bolj živo. In preprosto moje priporočilo je: Sprejmite resnico trenutka. Kajti resnice ne morete spremeniti. Vendar, ko ji prisluhnete, je naslednji trenutek lahko lepši, če...

Podrobne nastavitveŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Letošnje leto je na področju posla za vas čas načrtovanja, študija in učenja. To ni čas za velike in močne aktivnosti. In, če že od začetka leta pridno načrtujete in se učite, ste že novembra lahko občutili prve nežne rezultate vašega dela in sedaj lahko v vaše načrte dodate potankosti, s katerimi bodo postali odlični, s katerimi boste lahko že kmalu - od februarja naprej prešli v aktivnosti za doseganje vaših novih ciljev. Takrat ne bo časa za učenje.

Vse vas išče - doma!Izlet. Potovanje. Selitev.

Čeprav imate dve ugodni smeri za potovanja: jugovzhod in severozahod in v nasprotni smeri, pa je to vaš karmični mesec. In, če boste potovali, se kaj lahko zgodi, da boste zamudili pomembne ljudi, dogodke, spoznanja, ki vas bodo čakali - doma. Tako vam priporočam, da ste doma vsak dan. Če že potujete, naj bo to enodnevni izlet.

Najboljši zdravnikMesečna energijaPočutjeNajboljši učiteljMesečna energija

Res. December je tu. In najboljši učitelj je z vami. Ste pripravljeni na nove avanture, na nova spoznanja? Ste pripravljeni sprejeti resnico. Saj veste, resnica je marsikdaj bolj čudovita kot fantazija. Mar ni res? Posebej, ko ste pripravljeni videti lepoto in pohvale. Kajti karma vedno najprej pokaže to, kar delate dobro in kar delate lepo, prijazno, čudovito. Najprej vas skuša na pravo pot pripeljati skozi lepa doživetja. In šele, če je nočete videti; ko ji ne prisluhnete; ko ne začutite dobrote v vsakodnevnih dogodkih, vam skuha načine, ki jim morate prisluhniti, pa čeprav boli…

KarmaPregled

Ljudje karme ne razumemo vedno pravilno. Karma ni neka višja sila, ki bi nas nagrajevala ali kaznovala za in zaradi naših dejanj. Karma deluje tako kot da je raziskovalec izgubil kompas in vžigalice in sedaj tava po džungli in ponoči ne spi, ker nima ognja in ga je strah plenilcev. Tako je pomembno, da imamo ves čas odprte oči in ušesa, da imamo ves čas vklopljene možgane kot da smo v popolnoma neznanem svetu. - Kar tudi smo. Kajti to, da ta svet poznamo je le utvara, ki si jo spet naredimo sami, ko nam enake slike cest, hiš, trgovin, reklam iz dneva v dan dajo občutek domačnosti in nespremenljivosti. Ko je družba dogodke, ki nas vznemirjajo spravila za stene, kjer jih ne opazimo (rojstvo, bolezen, bolečino, smrt) A življenje teče dalje. Vsak dan je nov, drugačen, neobičajen. Odprite oči!

Pokloni mi kavo

Mnogi ljudje rečejo: “Bolezen je prišla iznenada, brez opozorila”. Pa vendar, ko premislite, ko se spomnite svoje preteklosti, veste, da to v večini primerov ni res. Večinokrat ste bili opozorjeni na način življenja (obnašanje); obveščeni o tem, kakšno je zdravo življenje in tudi telesna moč in počutje sta vam kazala na to, v kakšnem stanju ste: ali ste polni moči, z nasmehomna licih, iskrivi in prijazni - ali pa že vaše obnašanje kaže na to, da ni vse v redu, ko ste utrujeni sredi dneva, ko se ne naspite, pa čeprav ste v postelji dolge dopoldnevne ure na dela prost dan. Vse to so opozorila, pa še marsikaj več…


Počutje

Včasih se človeku lahko dozdeva, da ne potrebuje nikogar. Da je sam sebi samozadosten in ga vsi ostali v življenju le ovirajo. O le nekaj ur mora miniti, da je človek sam, da nima nikogar, ki bi ga poklical, ki bi z njim podelil veselje ali žalost, ko se lahko počuti osamljen in zapuščen. - Dobro je, da se tega dejstva zavedamo vsak trenutek in skrbimo za nežne, tople ljubeče odnose tudi takrat, ko si želimo biti sami.


Ljubezen in odnosi

Človek je celostno bitje. V devetzvezdnem KI osnovne karakteristike človeka označujemo s tremi simboli, ki tvorijo več kot sedemsto različnih konfiguracij. Tako je za kvalitetno osebno svetovanje poznati točen datum rojstva in informacije izmenjevati na boljši način - osebno. V takšnem odnosu izveste veliko več in hitreje.

Življenjski cilji. Uspeh.

Človek gleda na potovanje in selitev preveč zlahka. Ker živimo v zelo dinamičnem času, ko imamo le malo časa zase - ko bi prisluhnili sebi in svojim bližnjim, se ne zavedamo, kakšne spremembe v našem življenju sproži potovanje na dolgo razdaljo. O tistih, ki se preselijo drugam, pa tako ali tako ne slišimo veliko in ne vemo, kaj se z njimi dogaja. Posledice potovanj na velike razdalje niso le nekajdnevne kot piše v wikipediji. Lahko so dolgotrajne in tako močne, da popolnoma spremenijo tok življenja človeka: od zdravja v bolezen; od uspeha v polomijo.


Selitev in potovanja
Bodi 5 kg bolj vitka že za Silvestrovo 2017