Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Predvid - Horoskop: December 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 9 - v hiši: 7. XII.2018 - 6. I. 2019 v hiši:
Devetzvezdni KIKaritejevo maslo:

Vojko J Kalan

4

9

2

3

5

7

8

1

6

6    2   4
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Ko ste mirni, ko si prisluhnete, jasno vidite, čutite področja vašega bitja, kjer potrebujete spremembo, zdravljenje. In vi ste tisti, ki to spremembo lahko uvede v vaše življenje takoj - že danes. Že res, da vas letna energija izčrpava, troši. Res pa je tudi, da vam daje možnost uporabe intuicije in vpogleda na področja, ki jih običjano ne vidite tako jasno. Hkrati ta energija krepi vaše zdravilske sposobnosti. Vaše nežno in ustrezno delovanje je podpora za vaše celotno človeško bitje. Saj potrebujete nežnost, sprejetost in čas, da se ponegujete in (po)zdravite. Naredite to.

LjubezenLjubezen in odnosi

Ljubezen ni le v srcu, še manj v glavi. Ljubezen naj se občuti v vaših dejanjih. In, ko ste prijazni, sprejemljivi, ljubeči do drugih, je to zelo lepo. Kajti takšni ste v resnici lahko le takrat, ko sprejemate sebe; ko ste prijazni do sebe; ko ljubite - sebe. In, ko je to res prava ljubezen, to občuti vsa vaša okolica. Ni se vam več potrebno prizadevati, da bi jim ustregli, da bi se jim prilagodili, da bi delovali v smeri njihovih želja in ciljev. Ne. Ko zares ljubite, vse stvari tečejo lepše celo v situaciji, ko vam in vaši okolici življenje res ne prizanaša. Zato: ljubite.

Vztrajajte na potiŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Letošnje leto ni naklonjeno velikim materialnim uspehom. Naklonjeno pa je temu, da vidite ljudi, ki so vam zvesti; podjetja, ki želijo sodelovati z vami na dolgi rok; da vidite področja vašega posla, ki vam dolgoročno prinašajo dobrobit. Tako je december čas, da vsaj nekaj vaše pozornosi nemenite tem ljudem, podjetjem in dejavnostim. To ne pomeni, da ne bi smeli stopati na nova področja. Nikakor. Vendar si najprej zagotovite dolgoročo možnost (so)delovanja s tistimi, ki bodo še naprej z vami ne glede na vse.

Običajne potiIzlet. Potovanje. Selitev.

Niti decembra nimate ugodne smeri za potovanja. Tako se gibljite na vaših ustalenih poteh in nikar ne hodite na potovanja, s katerimi bi se oddaljili od običajnih poti za več kot za deset odstotkov za več kot dan, dva ali tri. Kajti nekatere smeri niso ugodne, druge pa so celo nevarne. Pa ne vedno le za zdravje in za bivanje. Prinašajo vam kopico neugodnosti in/ali neuspehov v družbi in v poslu. Hodite torej po kraših poteh.

VizijaMesečna energijaPočutje in zdravjeNapredek in prilagajanje

Življenje teče naprej z vso hitrostjo. Vendar ste mu vi zlahka kos, kajti sedaj ste vi hitrejši kot okolica. Hkrati obvladujete zelo veliko število področij, vidite različne poglede na isto stvar in hitro in intuitivno opazite zadeve - področja, kjer je potrebno delovati. A to se zgodi le takrat, ko ste sproščeni, ko ne predajate svoje moči drugim - ko se ne počutite žrtev, temveč kot ključni element moči v vašem življenju. Odgovornost je vaša!

Moder napredekPregled

Decembra stopajte naprej: počasi a zanesljivo; nežno in prodorno. Ne pustite se zaustavljati, vendar ne pretiravajte s hitrostjo. Pozornost namenite predvsem osebni rasti, kajti ta vam prinese v prihodnje vse to, kar boste potrebovali že zelo kmalu: vašemu bitju in zdravju podporen življenjski slog. Kajti življenje se za vas kaj kmalu krepko spremeni in od vašega načina obnašanja je odvisno, ali boste v tem času blesteča zvezda stalnica ali pa boste le utrinek na nočnem nebu. In čeprav ni lahko in ne vidite korenitih sprememb, se dogajajo ravno te. Ko ste pozorni nase!

Pokloni mi kavo

Mnogi ljudje rečejo: “Bolezen je prišla iznenada, brez opozorila”. Pa vendar, ko premislite, ko se spomnite svoje preteklosti, veste, da to v večini primerov ni res. Večinokrat ste bili opozorjeni na način življenja (obnašanje); obveščeni o tem, kakšno je zdravo življenje in tudi telesna moč in počutje sta vam kazala na to, v kakšnem stanju ste: ali ste polni moči, z nasmehomna licih, iskrivi in prijazni - ali pa že vaše obnašanje kaže na to, da ni vse v redu, ko ste utrujeni sredi dneva, ko se ne naspite, pa čeprav ste v postelji dolge dopoldnevne ure na dela prost dan. Vse to so opozorila, pa še marsikaj več…


Počutje

Včasih se človeku lahko dozdeva, da ne potrebuje nikogar. Da je sam sebi samozadosten in ga vsi ostali v življenju le ovirajo. O le nekaj ur mora miniti, da je človek sam, da nima nikogar, ki bi ga poklical, ki bi z njim podelil veselje ali žalost, ko se lahko počuti osamljen in zapuščen. - Dobro je, da se tega dejstva zavedamo vsak trenutek in skrbimo za nežne, tople ljubeče odnose tudi takrat, ko si želimo biti sami.


Ljubezen in odnosi

Človek je celostno bitje. V devetzvezdnem KI osnovne karakteristike človeka označujemo s tremi simboli, ki tvorijo več kot sedemsto različnih konfiguracij. Tako je za kvalitetno osebno svetovanje poznati točen datum rojstva in informacije izmenjevati na boljši način - osebno. V takšnem odnosu izveste veliko več in hitreje.

Življenjski cilji. Uspeh.

Človek gleda na potovanje in selitev preveč zlahka. Ker živimo v zelo dinamičnem času, ko imamo le malo časa zase - ko bi prisluhnili sebi in svojim bližnjim, se ne zavedamo, kakšne spremembe v našem življenju sproži potovanje na dolgo razdaljo. O tistih, ki se preselijo drugam, pa tako ali tako ne slišimo veliko in ne vemo, kaj se z njimi dogaja. Posledice potovanj na velike razdalje niso le nekajdnevne kot piše v wikipediji. Lahko so dolgotrajne in tako močne, da popolnoma spremenijo tok življenja človeka: od zdravja v bolezen; od uspeha v polomijo.


Selitev in potovanja
Bodi 5 kg bolj vitka že za Silvestrovo 2017

Vodja je formalno postavljena oseba, ki daje pooblastila in formalno moč, dodeli pa jo nekdo drug.

Voditelj pa je človek, ki svojo vlogo razvija sam, saj izhaja iz lastnih vrednot in osebnega poslanstva, ne glede na to, ali ima formalno vlogo v organizaciji ali ne.