Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Predvid - Horoskop: December 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 9 - v hiši: 7. XII.2018 - 6. I. 2019 v hiši:
Devetzvezdni KIKaritejevo maslo:

Vojko J Kalan

4

9

2

3

5

7

8

1

6

5    1   3
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Toliko novih obrazov, prebliskov, nežnih pogledov že dolgo ni bilo. Nove podobe vidite celo v ljudeh, za katere menite, da jih poznate že vse svoje življenje. Tako začutite nove podobe tudi v sebi. In vse to je čudovito, vendar bodite pozorni, da ne pretiravate v trošenju telesa. Čas in energijo uporabljajte tudi zase, kajti to je način, da ohranite zdravje in, da ga dvignete na nov nivo. Kajti ravno naslednje mesece lahko naredite velike korake k boljšemu počutju. In to je zelo pomembno, kajti pred vami so drugačni časi, ko vam bo dobro počutje še posebej v podporo.

Iskrice v očehLjubezen in odnosi

Kot že veste, vam letošnje leto nudi skorajda karkoli si zaželite. In zato je pomembno poznati želje in njih posledice. Ravno v tem je vrednost izkušenj letošnjega leta. December vam ponuja nove začetke tudi v vašem družabnem in ljubezenskem življenju. Pa to ne pomeni nujno, da začnete živeti z novim partnerjem. Lahko. Vendar lahko pričnete novo življenje tudi z vašim sedanjim partnerjem, saj tudi tu vidite iskrice v očeh, ki izvirajo iz srca. Novi obrazi, nova srca pa so za tiste, ki ste še sami, super priložnosti.

Postavitev infrastruktureŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Zadnja dva meseca ste želi uspehe pri ljudeh, podjetjih, partnerstvih, ki so vam zvesti. In, ki vam bodo zvesti še naprej. In kljub temu, da imate ravno decembra kopico novih priložnosti in možnosti za nove začetke (le, ko ste vi tisti, ki naredi prvi korak), je dobro, da negujete stike in odnose s tistimi, ki so z vami ves čas. Saj veste, da je več vreden malo manjši - a reden prihodek kot pa tisti, ki je velik, a pride, če pride, ko pride. Tako je sedaj dober čas, da postavite nove temelje delovanja z ‘zvestimi’.

Jugovzhod - SeverozahodIzlet. Potovanje. Selitev.

To sta dve smeri, ki sta v tem mesecu za vas načelno ugodni. Pot na jugovzhod vam prinese nova poznanstva in pot na severozahod vam prinaša zaslužek, denar in slavo. Vendar pozorno. Za vsako pot se dobro pripravite in se nanjo odpravite premišljeno, pravočasno in počasi. V nasprotnem primeru ste lahko vi sami tisti, ki si uspeh zmanjšate ali celo preprečite. Izogibajte se potoanjem v smeri vzhod - zahod in v nasprotni smeri, kajti ti dve smeri sta za vas ta mesec še posebej neugodni.

Ljubite sebeMesečna energijaPočutjeIzvirMesečna energija

Hura. Končno se svet spet premika. Polni ste energije, saj mesečna energija hrani letno in ta je vir moči za vas. Stvari tečejo gladko že same po sebi. Ko pa imate jasno zastavljene cilje, gre vse še lepše in boljše, saj ne razmetavate svojih draguljev vse povprek, temveč jih smotrno zlagate in dajete tja, kjer so tisti, ki poznajo njihovo vrednost, jih spoštujejo, cenijo in so zanje njihovo vrednos pripravljeni tudi plačati. Tako spoštujte sebe in vaše delo bolj kot ga spoštujejo drugi. Spoštujte in negujte.

ModroPregled

December 2017 in januar 2018 sta za vas posebej ugodna meseca, da naredite velike in pomembne korake na poti k vašim ciljem in za vaše življenje. Na žalost pa je ravno to za vas lahko velika in nevarna past. Pa ne v energiji in v priložnostih. Ne. Te so resnične. Past se skriva v vas samih, ker si lahko predstavljate, da bo življenje za vas teklo tako uspešno kot sedaj tudi v prihodnjih letih. Tako vas vabim, da si prečitate vaš letni predvid še enkrat in še enkrat. Kajti letošnje leto vam daje enkratno priložnost, da si pridobite izkušnje, ki vam bodo pomagala preživeti naslednja leta in vam omogočila, da se nato povpnete na zmagovalne stopničke.

Pokloni mi kavo

Mnogi ljudje rečejo: “Bolezen je prišla iznenada, brez opozorila”. Pa vendar, ko premislite, ko se spomnite svoje preteklosti, veste, da to v večini primerov ni res. Večinokrat ste bili opozorjeni na način življenja (obnašanje); obveščeni o tem, kakšno je zdravo življenje in tudi telesna moč in počutje sta vam kazala na to, v kakšnem stanju ste: ali ste polni moči, z nasmehomna licih, iskrivi in prijazni - ali pa že vaše obnašanje kaže na to, da ni vse v redu, ko ste utrujeni sredi dneva, ko se ne naspite, pa čeprav ste v postelji dolge dopoldnevne ure na dela prost dan. Vse to so opozorila, pa še marsikaj več…


Počutje

Človek gleda na potovanje in selitev preveč zlahka. Ker živimo v zelo dinamičnem času, ko imamo le malo časa zase - ko bi prisluhnili sebi in svojim bližnjim, se ne zavedamo, kakšne spremembe v našem življenju sproži potovanje na dolgo razdaljo. O tistih, ki se preselijo drugam, pa tako ali tako ne slišimo veliko in ne vemo, kaj se z njimi dogaja. Posledice potovanj na velike razdalje niso le nekajdnevne kot piše v wikipediji. Lahko so dolgotrajne in tako močne, da popolnoma spremenijo tok življenja človeka: od zdravja v bolezen; od uspeha v polomijo.


Selitev in potovanja

Včasih se človeku lahko dozdeva, da ne potrebuje nikogar. Da je sam sebi samozadosten in ga vsi ostali v življenju le ovirajo. O le nekaj ur mora miniti, da je človek sam, da nima nikogar, ki bi ga poklical, ki bi z njim podelil veselje ali žalost, ko se lahko počuti osamljen in zapuščen. - Dobro je, da se tega dejstva zavedamo vsak trenutek in skrbimo za nežne, tople ljubeče odnose tudi takrat, ko si želimo biti sami.


Ljubezen in odnosi

Človek je celostno bitje. V devetzvezdnem KI osnovne karakteristike človeka označujemo s tremi simboli, ki tvorijo več kot sedemsto različnih konfiguracij. Tako je za kvalitetno osebno svetovanje poznati točen datum rojstva in informacije izmenjevati na boljši način - osebno. V takšnem odnosu izveste veliko več in hitreje.

Življenjski cilji. Uspeh.
Bodi 5 kg bolj vitka že za Silvestrovo 2017