Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Predvid - Horoskop: December 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 9 - v hiši: 7. XII.2018 - 6. I. 2019 v hiši:
Devetzvezdni KIKaritejevo maslo:

Vojko J Kalan

4

9

2

3

5

7

8

1

6

4    9   2
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Če vas je novembra zeblo, je bil ta občutek povsem drugačen od tega, ki ga doživljate decembra. To je hlad, ki ga čutite v globino, vse do kosti. In ne pomaga kaj dosti, če se grejete ob peči, pa v vroči kopeli - to je lahko celo škodljivo in nevarno. Pravi način ohranjanja toplote je dober življenjski slog, kjer živite mirno življenje z rednimi obroki hrane, rednim nežnim gibanjem in rednim ter zadostnim spanjem. Da se ogrejete bolj in lepše, pa je dobrodošel živ termofor v postelji, h kateremu se stisnete, ko greste spat.

Petnajst minut zase - vsak danLjubezen in odnosi

Prijazno življenje v družini vam lahko prikrajša marsikatero muko. In za takšno življenje ste vedno v igri tudi vi. Ne skušajte vsem na vso silo ‘pomagati’, ko vas za to niso prosili. Kajti ljudje smo narejeni tako, da običajno želimo pomagati ravno takrat, ko smo sami potrebni pomoči. In tako takrat, ko ste šibki; telesno ali duševno utrujeni, raje zaprosite za pomoč domače. Okrepite se in naspite. Privoščite si čas v miru, tišini in mirovanju. Ta način, ko ga izvajate vsak dan, vam bo poklonil lepše trenutke kjerkoli že živite. Tudi v družini in na poslu.

Učenje in načrtovanjeŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Kot se sedaj gotovo že zavedate, je letošnje leto za vas leto sprememb. Čas, ko se spremeni kopica stvari, ki jih ste in še več tistih, ki jih niste načrtovali. Hkrati ste vi tisti, ki ste preveč kritični do sebe in do lastnih dejanj. Vendar imajo ta nezadovoljstva lahko dober učinek, ko lastne odločitve krepko premislite in jih spremenite v načrte. In seveda načrte okrepite z novimi znanji, ki vas bodo podprla v prihodnjih dejavnostih in uspehih, ki so tik pred vrati. Zato se le veselo učite in načrtujte in spet na prvo točko!

Silvestrujte domaIzlet. Potovanje. Selitev.

Kajti doma je najlepše, pravijo. Saj to ne pomeni, da ste prilepljeni na stol pred računalnikom. Še vedno se lahko sprehodite po mestu in prisluhnete zgodbam ljudi, ki potujejo po svetu. Vprašajte jih in jim prisluhnite. In ta drobna srečanja vam lahko prinesejo veliko več kot le zanimive zgodbe…

HladMesečna energijaPočutjeUčenje in načrti

Iz globoke notranje spremembe se selite v energijo, ko te spremembe v doživljanju in dojemanju sveta prehajajo v zavest. December je letos mesec, ko ste na najnižjem energijskem nivoju. Takšno stanje je dobrodošlo za študij, za učenje in za negovanje vas samih, vaše duše, vašega telesa, za načrtovanje prihodnosti, ki pride kaj kmalu - prvi val boljše energije pričakujte že prvi teden januarja, nato, februarja pa bo še veliko bolj zanimivo. In čeprav bo energija bolj naklonjena, je življenjski slog, s katerim vzdržujete zadosten nivo življenjske energije, še bolj potreben.

Hoja po leduPregled

December je za vas hladen mesec. Mesec z malo sončnih žarkov, vendar z veliko veselja, ki se v nas prebudi, ko čakamo pomlad. In december je mesec, ko dan spet postane daljši, ko se veselimo, da prihajajo topli dnevi polni cvetja in zelenih krošenj dreves. Tako ste vi tisti, ki imate moč, da usmerjate vaše misli. Saj je dobro, da se zavedate teme, vendar je lepo, ko znate in imate moč, da iz temnih misli svoj um preusmerite na pomlad, na rast, mladost, na veselje in na vse tisto, kar že sedaj načrtujete, da boste pričeli januarja, ko bo energija za vas veliko bolj prijetna in vam bo prinesla kopico idej, novih obrazov, novih spoznanj in novo moč. In še lepše bo februarja. Naj vam bo to v spodbudo, da se decembra obnašate kot da hodite po ledu: Premišljeno, previdno in zelo, zelo, zelo počasi.

Pokloni mi kavo

Mnogi ljudje rečejo: “Bolezen je prišla iznenada, brez opozorila”. Pa vendar, ko premislite, ko se spomnite svoje preteklosti, veste, da to v večini primerov ni res. Večinokrat ste bili opozorjeni na način življenja (obnašanje); obveščeni o tem, kakšno je zdravo življenje in tudi telesna moč in počutje sta vam kazala na to, v kakšnem stanju ste: ali ste polni moči, z nasmehomna licih, iskrivi in prijazni - ali pa že vaše obnašanje kaže na to, da ni vse v redu, ko ste utrujeni sredi dneva, ko se ne naspite, pa čeprav ste v postelji dolge dopoldnevne ure na dela prost dan. Vse to so opozorila, pa še marsikaj več…


Počutje

Človek je celostno bitje. V devetzvezdnem KI osnovne karakteristike človeka označujemo s tremi simboli, ki tvorijo več kot sedemsto različnih konfiguracij. Tako je za kvalitetno osebno svetovanje poznati točen datum rojstva in informacije izmenjevati na boljši način - osebno. V takšnem odnosu izveste veliko več in hitreje.

Življenjski cilji. Uspeh.

Človek gleda na potovanje in selitev preveč zlahka. Ker živimo v zelo dinamičnem času, ko imamo le malo časa zase - ko bi prisluhnili sebi in svojim bližnjim, se ne zavedamo, kakšne spremembe v našem življenju sproži potovanje na dolgo razdaljo. O tistih, ki se preselijo drugam, pa tako ali tako ne slišimo veliko in ne vemo, kaj se z njimi dogaja. Posledice potovanj na velike razdalje niso le nekajdnevne kot piše v wikipediji. Lahko so dolgotrajne in tako močne, da popolnoma spremenijo tok življenja človeka: od zdravja v bolezen; od uspeha v polomijo.


Selitev in potovanja

Včasih se človeku lahko dozdeva, da ne potrebuje nikogar. Da je sam sebi samozadosten in ga vsi ostali v življenju le ovirajo. O le nekaj ur mora miniti, da je človek sam, da nima nikogar, ki bi ga poklical, ki bi z njim podelil veselje ali žalost, ko se lahko počuti osamljen in zapuščen. - Dobro je, da se tega dejstva zavedamo vsak trenutek in skrbimo za nežne, tople ljubeče odnose tudi takrat, ko si želimo biti sami.


Ljubezen in odnosi
Bodi 5 kg bolj vitka že za Silvestrovo 2017