Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Predvid - Horoskop: December 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 9 - v hiši: 7. XII.2018 - 6. I. 2019 v hiši:
Devetzvezdni KIKaritejevo maslo:

Vojko J Kalan

4

9

2

3

5

7

8

1

6

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

December je mesec iskric. Mesec svečk, luči, svetlečih se snežink, žarometov in ognjemetov. Ogenj je prisoten povsod. Še posebej ognjeni pa ste vi. Tako bodite pozorni na vaš življenjski slog. Kajti ogenj vam je prijazen le dokler vas ne opeče. Tako ne izgorevajte prehitro. Vsak dan si naklonite čas tudi za počitek brez računalnika in televizije. In med prazniki bodite varno oddaljeni od vseh kresničk, petard, raket in drugih virov ognja. Tudi doma preglejte, da so vse goreče stvari varne. Pazite na oči.

Družinski krogLjubezen in odnosi

Kako hitro se časi menjajo. Prejšnji mesec vas ni resnično razumel in sprejemal malodane nihče, sedaj pa se hočejo družiti z vami celo tisti, ki jih skorajda ne poznate. Ljudje vas pozdravljajo na ulici in v trgovini in vam dajo prednost, čeprav niste prosili zanjo. December je tako odličen čas za druženje, za zabavo tako z vašimi ljubimi kot v družinskem krogu kot tudi med sodelavci, prijatelji in znanci. Pomembno je le, da se zadržujete tam, kjer se imate lepo in dobro. Če ni tako, zapustite družbo.

Posebne priložnostiŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Decembra ste lahko zelo uspešni, ko ste dovolj dinamični, da se odločate hitro in sproščeno. Kajti ponuja se vam kopica možnosti in priložnosti za uspešne nakup; prodajo; za nadgradnjo obstoječega posla in za priložnostne kupčije. Vendar se morate obrniti takoj. In zato je dobro vedeti, kaj hočete in česa nočete. Dobro je, da vzpostavite kontakt in vprašate vse, kar potrebujete za vašo takojšnjo odločitev. Pozorni bodite le, da vam bodo vse plačali najkasneje do konca letošnjega leta!

Jugovzhod - SeverozahodIzlet. Potovanje. Selitev.

To sta za vas tudi decembra ugodni smeri za potovanja. Nista pa tako dobri kot prejšnji mesec. Pot na jugovzhod vam lahko prinese denar in avtoriteto, pot na severozahod lahko pomeni smer vašega novega doma, preselitev, spremembo, ki jo imate že dalj časa v načrtih. Pa vendar selitev v tej smeri ni zaželena, ko bi se selili naravnost. Za to je potreben poseben načrt.

Mesečna energijaMoč, zmaga, slavaPočutje in zdravje

December vam prinaša čudovito življenje  - ko se le znate otresti grenkih izkušenj preteklega meseca in se otresete zamer, ki bremenijo le vas. Prinaša vam kopico možnosti in priložnosti in končno napoči čas priznanja za preteklo delovanje. Energije imate na pretek in trošite jo tudi tam, kjer to ni potrebno, saj ste ‘končno’ dosegli pomembno zmago. Vendar je bolje, da vašo moč in priložnosti uporabljate za osebni napredek, da vaše sposobnosti usmerite v nekaj, s čimer naredite več kot le lepo in prijazno življenje zase. Posredujte vaše znanje ljudem tako, da ga uporabijo…

Oči, jetra, srce
2    7   9Popularnost, slava, priznanjaPregled

Se znate znebiti zamer? Le dajte. Takoj. Buda je menda rekel takole: “Zamera je tako kot bi sam popil strup in pričakoval, da bo umrl moj sovražnik!” - Zamera namreč mori le vas, ne glede na to, ‘kdo vam je zameril’. Oprostite mu/jim. In namesto, da bi se utapljali v bolečinah preteklih dogodkov raje pričnite uživati neverjetno lahkost in preprostost bivanja, uspehe, slavo in žanjite priznanja. Ljudje bodo na ta način v vas videli vašo lepoto, vaše kvalitete. Vi pa boste lahko pomagali tistim (in le tistim), ki vas bodo za pomoč zares zaprosili. In, ko ste polnomočni, dobre volje, zdravi, sproščeni, je vaša pomoč zlata vredna in ima veliko večje in lepše rezultate. Tako dobite dobro energijo nazaj tudi vi!

Pokloni mi kavo

Mnogi ljudje rečejo: “Bolezen je prišla iznenada, brez opozorila”. Pa vendar, ko premislite, ko se spomnite svoje preteklosti, veste, da to v večini primerov ni res. Večinokrat ste bili opozorjeni na način življenja (obnašanje); obveščeni o tem, kakšno je zdravo življenje in tudi telesna moč in počutje sta vam kazala na to, v kakšnem stanju ste: ali ste polni moči, z nasmehomna licih, iskrivi in prijazni - ali pa že vaše obnašanje kaže na to, da ni vse v redu, ko ste utrujeni sredi dneva, ko se ne naspite, pa čeprav ste v postelji dolge dopoldnevne ure na dela prost dan. Vse to so opozorila, pa še marsikaj več…


Počutje

Včasih se človeku lahko dozdeva, da ne potrebuje nikogar. Da je sam sebi samozadosten in ga vsi ostali v življenju le ovirajo. O le nekaj ur mora miniti, da je človek sam, da nima nikogar, ki bi ga poklical, ki bi z njim podelil veselje ali žalost, ko se lahko počuti osamljen in zapuščen. - Dobro je, da se tega dejstva zavedamo vsak trenutek in skrbimo za nežne, tople ljubeče odnose tudi takrat, ko si želimo biti sami.


Ljubezen in odnosi

Človek gleda na potovanje in selitev preveč zlahka. Ker živimo v zelo dinamičnem času, ko imamo le malo časa zase - ko bi prisluhnili sebi in svojim bližnjim, se ne zavedamo, kakšne spremembe v našem življenju sproži potovanje na dolgo razdaljo. O tistih, ki se preselijo drugam, pa tako ali tako ne slišimo veliko in ne vemo, kaj se z njimi dogaja. Posledice potovanj na velike razdalje niso le nekajdnevne kot piše v wikipediji. Lahko so dolgotrajne in tako močne, da popolnoma spremenijo tok življenja človeka: od zdravja v bolezen; od uspeha v polomijo.


Selitev in potovanja

Človek je celostno bitje. V devetzvezdnem KI osnovne karakteristike človeka označujemo s tremi simboli, ki tvorijo več kot sedemsto različnih konfiguracij. Tako je za kvalitetno osebno svetovanje poznati točen datum rojstva in informacije izmenjevati na boljši način - osebno. V takšnem odnosu izveste veliko več in hitreje.

Življenjski cilji. Uspeh.
Bodi 5 kg bolj vitka že za Silvestrovo 2017