Astrologija Devetzvezdni KI

Predvid za  leto 2017

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts

4

9

2

3

5

7

8

1

6

Za mesečni predvid kliknite na številko meseca v menuju: 2017

Vojko J Kalan

Devetzvezdni KI

To je leto, ki si ga boste zapomnili!                                                                            


Čeprav ste človek, ki deluje dolgoročno (ste kot maratonec) je bil čas teme, nizkega nivoja energije predolg. Sedaj se čas, ko se nobena vaša iniciativa ni razvila prav daleč bliža koncu. Življenje vam na vsakem koraku ponuja kopico novih možnosti in priložnosti. V vašem življenju so se pričeli pojavljati novi obrazi, novi ljudje, ki vam nudijo svoja znanja in sposobnosti. Dogodki se vrstijo en za drugim in sedaj že čutite, kako vam srce močneje bije in kako vam kri močneje kroži po žilah. In tako vam letošnje leto ponuja, da pričnete živeti, da se razvijate na vsakem koraku in na vseh področjih vašega življenja in zaznavanja - tako na nivoju petih čutov kot lahko še naprej razvijate čute, ki ste jih zaznavali v zadnjih osmih letih in sežejo dlje, bolj globoko kot vid, tip, voh, okus in sluh. A kljub temu, da je to za vas res leto novih začetkov, so tu tudi izzivi, ki jih morate rešiti sami s seAboj - takoj - sicer vam vse te nove priložnosti pomagale ne bodo.

 


Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Bela Prst 8

Leto 2017 - v hiši:  3
4. II. 2017 - 4.II. 2018

9

5

7

8

1

3

4

6

2

Energija
Ideja, impulz in moč

“Življenje se vam znova pričenja.”,  “Znova ste rojeni.”, “Vse imate pred seboj.”. Na te in še na mnoge druge načine bi lahko na kratko opisali energijo, ki letošnje leto vpliva na vas. Že res, da se od časa do časa lahko čutite pod nadzorom ali ujeti. Pa vendar vas ta občutek le okrepi, vam daje moč, da še krepkeje in bolj odločno stopite naproti idejam, ki se vam porajajo malodane iz trenutka v trenutek. Da netipično pričnete z aktivnosmi hitro in marsikdaj ne povsem premišljeno. Kajti v sebi čutite enormno moč, ki je posledica vam lastne energije v kombinaciji z energijo, ki na vas vpliva vse leto.   

Izzivi
Odprto srce

Vaše življenje je postalo zelo dinamično - a vi tega ne opazite, saj je vaš um postal hitrejši kot je bil preteklih nekaj let. Rojeva se vam kopica idej in v vsakdanjem življenju srečujete kopico novih ljudi, priložnosti in izzivov. Tako je za vas izziv, ohranjati pozornost (fokus) na tisto področje, ki je za vas pomembno. Izziv je, da si dovolite spoznavati nove ljudi in v njih videti kvalitete, zaradi katerih jih lahko vključite v vaše delovanje, v vaše načte že letos ali v letih ki prihajajo. Izziv je znati v novih priložnostih videti, kako jih lahko vključite v vaše dolgoročne cilje in tem ciljem slediti.

Prednosti
Pozornost in cilj

Ko odprete srce in sledite sebi in izberete prave  izzive, ki vas vodijo k vašim ciljem, ko ohranjate pozornost na njih, ste močnejši kot se zavedate. Vaši novi začetki so boljši in bolj uspešni, vse dokler ne naredite prevelikih korakov...

Zdravje in počutje
Žolč, srce, jeza in vzhičenje

Tako kot letna KI energija vpliva na vaš svet tako, da vam ponuja kopico priložnosti in izzivov v zunanjem svetu, se prav lahko dogaja, da vam jih ponudi tudi v počutju - zdravju. Tako je pomembno, da v vaših aktivnostih ne pretiravate. Kajti lansko leto ste bili na najnižjem nivoju energije v zadnjih devetih letih. Letos pa ste kot mlada, hitro rastoča rastlinica, ki sicer razmakne betonske plošče, a hkrati jo zlahka uniči kratkotrajna suša ali malo daljši dež, ki jo preplavi z vodo. Suša in dež so vaša čustva. Tako je modro, da ste vedno umirjeni, spočiti in modro skrbite za potrebe vašega telesa. Tako se izognete mnogim pastem, ki vas čakajo na letošnji poti - izognete se boleznim in situacijam, ki se zgodijo na videz nepredvideno in napredujejo zelo hitro. Še posebej napotki veljajo za vse, ki ste si v življenju nabrali preveliko količino telesne maščobe. In hkrati je to čas, ko je ugodno, da naredite konec nezdravemu načinu življenja in stopite na pot zdravja, pot lepega počutja in moči.

Potovanja in selitev
Severovzhod - Jugozahod

To sta smeri, v katerih je letošnje leto za vas ugodno za potovanja. Obe smeri vam bosta prinesli velik uspeh le, ko boste potovali k njima pravi čas. (Prebirajte mesečne predvide, in se pozanimajte o pravih smereh osebno pri meni). Hkrati je letošnje leto za vas ugodno za selitev proti jugovzhodu in prej omenjeni smeri za potovanja. Uspeh pa je seveda povezan s tem, kaj hočete s selitvijo v določeni smeri doseči. Kljub vsemu pa je selitev na jugozahod za vas kratkoročno in dolgoročno najboljša. Da se preselite pravi čas, seveda prebirajte mesečne predvide. Za pravočasno načrtovanje selitve, pa me pokličite.