Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Predvid - Horoskop: Avgust 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 9 - v hiši: 7. VIII. - 6. IX. 2018 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

4

9

2

3

5

7

8

1

6

9    5   2
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Lani in letos imate lahko kar nekaj težav z vnetji. Junija so se lahko pojavila na spodnjem delu telesa od pasu navzdol. Delujte na tem, da popolnoma ozdravite, še posebej, če so se podobne situacije dogajale leta 2014. Čeprav je mesečna energija prijetna, niste vedno zadovoljni s svojim delovanjem, ko ste pod njenim vplivom. Tako niste zadovoljni niti  z vašim počutjem, ko vas zebe sredi poletja, ko je drugim vroče. In čeprav vam je všeč, zagotovo ni pravi način, da bi se zato pregrevali na soncu. Bolj pomembno je, da se pravilno prehranjujete, da dovolj počivate in greste pravočasno in redno na nočni počitek. Čeprav si zelo želite sladke jedi in tudi mastne slaščice, je to čas, ko je pri tem dobro, da ste zelo zmerni. Dobrodošla je zmerna fizična aktivnost kot so sprehodi v naravi v jutranjih in večernih urah, le malo pred spanjem.

PomočLjubezen in odnosi

Kaj ni zanimivo? Ko človek potrebuje pomoč, takrat še posebej vidi, da pomoč potrebujejo tudi drugi. In takrat, ko ste najbolj potrebni pomoči, jo drugim tudi ponujate. Seveda je dobro, da pomagate nebogljenim, vendar je odveč ponujati vašo podporo tistim, ki so trenutno močnejši od vas in svoje delo lahko opravijo z lahkoto. Raje jim bodite v čustveno in moralno podporo. Raje jih prosite, da pomagajo vam in jih nato toplo sprejmite v vaš objem. Saj veste: tudi za to potrebujete moč. In takšna zahvala je vašim najbližjim več vredna kot opravljanje njihovega dela, njihovih obveznosti.
Ker imate julija majhne zaloge energije, se hitro iztrošite. In takrat se kaj rado zgodi, da ste nejevoljni, nezadovoljni z delovanjem vaših bližnjih. Ta drobna nezadovoljstva imajo v tem času to lastnost, da se nabirajo ‘na kup’, ki ‘se podere’ ko je prevelik. Tako je dobro, da ta ‘drobna’ nezadovoljstva izrazite čim prej - na prijazen način. Saj poznate tisti pregovor: “Boljše prva kot zadnja zamera.“ Tako se bo breme zvalilo z vas in življenje bo tako julija teklo veliko bolj prijetno.

Pregled pred začetkomŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Ste si junija poklonili čas, da ste bili v miru, v tišini in mirovanju. Ko ste tako v samoti in v sebi videli vse, kar ste in ste lahko videli svet, kakršen je za vas. Ko ste na ta način pili iz vira življenja. Kajti: “Čas preživet v miru, ki izvira iz ljubezni, je kot zajemanje studenčnice iz izvira življenja.” - Jim Rohn. Če tega niste storili, imate julija še vedno kopico priložnosti in tudi energija je prava, da pričnete s to prakso. Najboljše vsak dan in tako boste imeli vedno večjo moč, več časa in vse polno bo tudi idej in čas ne bo več ovira. Ne verjamete? Ni potrebno. Naredite tako, vsak dan si poklonite vsaj 15 minut na opisani način in to počnite tri mesece, nato pa mi povejte, ali deluje ali ne! Kajti deluje. To ve milijone ljudi po svetu. In z meditacijo si boste razširili zavest in razširili ter povečali možnosti za doseganje vsega, kar si želite in kar ste si zastavili. Tako poglejte vse, kar si želite, kar načrtujete tudi na ta način.

Razgaljene idejeIzlet. Potovanje. Selitev.

Julij je zopet čas, ko lahko greste brezskrbno na pot v dve geografski smeri. Ena vam prinaša mir, sprejetost, nežnost, vpogled v najgloblja področja vsega kar ste in druga, nasprotna smer je tista, ki vam pomaga razgrniti načrte, ki so se vam pokazali znotraj vas, v navidezni temi. Kajti saj veste: Vse, kar imate v fizičnem svetu, je nastalo znotraj. Najprej je bila ideja in šele nato se je ta ideja razvila v izkušnjo, v predmet, v pot ali v izdelek. In tokrat je ravno tako. Pot proti jugovzhodu je pot v nedojemljive globine vaše zavesti in vrnitev proti severozahodu vam pomaga, da vse te ideje postavite na plano in jih narišete ter zapišete. In, ko ste malce manj duhovni: potovanje na jugovzhod vam prinese mir, sprejetost v naravi, med ljudmi in pot proti severozahodu vam da življenje, vam da moč, da pogledate v prihodnost, da globoko zajamete sapo in živite življenje s polnimi pljuči.

Premišljeno in počasiMesečna energijaPočutjeNačrtovanje velikegaMesečna energija

Čeprav se že leta in leta učite, pripravljate se na skok, na polet, vam želeni skok še ni uspel. Pa nič zato. Sedaj čuitite, da se svet premika naprej, da imate vse večjo moč in vse večjo vztrajnost.

Energija meseca julija je takšna, da vam pomaga pri učenju. Pri učenju, kako obnovite notranje vire. Kako iz malo narediti več. To ni čas za velike podvige in tudi ne za nor, dinamičen dopust, kjer bi se lahko samo iztrošili. To je čas, da vaše ohranjate in jih negujete. To je čas, da pomagate vam samim. In, ko že hočete narediti korake naprej, je to odličen čas za načrtovanje. Načrtovanje načina življenja, ki ga boste živeli, ko bo vaše življenje še bolj dinamično kot je v zadnjih dveh letih. Kajti le, ko boste imeli dober življenjski slog, s katerim boste zadostili vse vaše pomembe dele življenja, boste lahko zares uspešni. In, ker ste v zadnjem letu in pol že izkusili to dinamiko, jo sedaj lahko načrtujete in od avgusta naprej tudi preverite v resničnem življenju. Kajti že po prvem tednu avgusta, bo vaše življenje veliko bolj dinamično kot je bilo doslej. Torej se na to splača pripraviti, mar ne?

Začetek velikega!Pregled

Kolikor vidim, v sebi že več let snujete velike načrte za velike stvari, ki ste se jih namenili v življenju doseči. In zadnjih osem let je tistih, ko se učite in delate in učite in se trudite stopiti naprej, vendar še niste dosegli takšnih rezultatov, takšnega poleta kot si ga želite in veste, da ste ga sposobni. Zadnji dve leti se stvari sicer premikajo naprej, vendar se zaustavijo, ko si vi želite naprej prehitro, preveč drzno. A energija, ki jo potrebujete je tik pred vami. Samo, da še ni tukaj. In mesec julij je odličen za načrtovanje skoka, poleta, ki ga boste lahko pričeli prihodnje leto. Kajti februar prihodnjega leta je odličen čas, da preskusite vaš načrt, kmalu zatem pa bo čas, da te načrte lansirate v polni meri in z vso močjo. Zato se umirite in zelo dobro preglejte vse vaše načrte. Preverite organizacijo in finančno shemo. Človeške vire in vaš življenjski slog. Kajti le, ko imate vse usklajeno tako, da lahko delujete dolgoročno ste zares lahko uspešni.

Pokloni mi kavoceloten predvid >>>celoten predvid >>>celoten predvid >>>celoten predvid >>>celoten predvid >>>

Mnogi ljudje rečejo: “Bolezen je prišla iznenada, brez opozorila”. Pa vendar, ko premislite, ko se spomnite svoje preteklosti, veste, da to v večini primerov ni res. Večinokrat ste bili opozorjeni na način življenja (obnašanje); obveščeni o tem, kakšno je zdravo življenje in tudi telesna moč in počutje sta vam kazala na to, v kakšnem stanju ste: ali ste polni moči, z nasmehomna licih, iskrivi in prijazni - ali pa že vaše obnašanje kaže na to, da ni vse v redu, ko ste utrujeni sredi dneva, ko se ne naspite, pa čeprav ste v postelji dolge dopoldnevne ure na dela prost dan. Vse to so opozorila, pa še marsikaj več…


Počutje

Včasih se človeku lahko dozdeva, da ne potrebuje nikogar. Da je sam sebi samozadosten in ga vsi ostali v življenju le ovirajo. O le nekaj ur mora miniti, da je človek sam, da nima nikogar, ki bi ga poklical, ki bi z njim podelil veselje ali žalost, ko se lahko počuti osamljen in zapuščen. - Dobro je, da se tega dejstva zavedamo vsak trenutek in skrbimo za nežne, tople ljubeče odnose tudi takrat, ko si želimo biti sami.


Ljubezen in odnosi

Človek gleda na potovanje in selitev preveč zlahka. Ker živimo v zelo dinamičnem času, ko imamo le malo časa zase - ko bi prisluhnili sebi in svojim bližnjim, se ne zavedamo, kakšne spremembe v našem življenju sproži potovanje na dolgo razdaljo. O tistih, ki se preselijo drugam, pa tako ali tako ne slišimo veliko in ne vemo, kaj se z njimi dogaja. Posledice potovanj na velike razdalje niso le nekajdnevne kot piše v wikipediji. Lahko so dolgotrajne in tako močne, da popolnoma spremenijo tok življenja človeka: od zdravja v bolezen; od uspeha v polomijo.


Selitev in potovanja

Človek je celostno bitje. V devetzvezdnem KI osnovne karakteristike človeka označujemo s tremi simboli, ki tvorijo več kot sedemsto različnih konfiguracij. Tako je za kvalitetno osebno svetovanje poznati točen datum rojstva in informacije izmenjevati na boljši način - osebno. V takšnem odnosu izveste veliko več in hitreje.

Življenjski cilji. Uspeh.

Juhuhu, počitnice so tu!


Zato je avgusta objavljen le predvid za bele vode 1, ki so letos v karmičnem letu. Ker pa se zavedam, da je zate najpomembnejši predvid tisti, ki velja zate, te vabim, da me pokličeš, pa ti povem veliko več kot lahko zapišem v predvidu.


Vabim te, da si ogledaš letni predvid in obiščeš spletno stran zopet 7. septembra, ali pa se kar sedaj naročiš na predvid, ki ga takrat dobiš po pošti.


Vojko


Naroči se na predvid >>>