Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Predvid - Horoskop: Avgust 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 9 - v hiši: 7. VIII. - 6. IX. 2018 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

4

9

2

3

5

7

8

1

6

6    2   9
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Ste junija živeli zdravo? Najbrž ne preveč, kajne. ‘Okoliščine’ so vas vodile v sproščeno in malce ‘zabavljaško’ življenje. Kakorkoli že. Če ste bili pozorni na vaš življenjski stil - odlično. Če niste bili in ste imeli težave, je dobro, da takoj zaživite bolj zdravo življenje. Še posebej to velja, če uživate alkoholne pijače in druga poživila, ki letos za vas sploh niso zaželena. Oglejte si vaš letni predvid, ki vam o tem letu pove več! Julij je tako čas preobrata, ko vaš življenjski stil zlahka ‘preobrnete’ saj je to čas, ko vam je popolnoma jasno, kaj je tisto, kar vam v vašem življenju ni všeč. In ker se zavedate, da ste najpomembneši ‘faktor’ v vašem življenju vi sami, se zavedate tudi, da lahko največje spremembe v vaše življenje prinesete vi sami - z vašim bolj zdravim načinom življenja - z bolj podpornim življenjskim slogom, ki upošteva pet točk za uspešno življenje: Spanje, počitek, čustveno življenje, gibanje; hrana in voda in seveda z jasno usmeritvijo k vašim ciljem, ki ste jih naredili tako vabljive, da vas zjutraj kar ponese iz postelje zato, ker se zavedate, da vi, z vašo pozornostjo z vapo usmerjenostjo misli - fokusom - na to, kar si želite, kar hočete in za kar ste se odločili - ustvarjate vaš svet. In tako ste vi tisti, ki sledite vašim idejam. Vi ste tisti, ki izbirate misli in te izbire ne dovolite televiziji, youtube, plakatom ob cesti ali ‘sodelavki’, sosedi, znanki, ki stresa na prisotne vse, kar je prejšnji dan prejela od sveta…

Da. In vse to vpliva na vaše počutje in posledično na vaše zdravje. Če tega še ne veste, vam ni potrebno verjeti. Odločite se, da boste le en mesec pozorni na to, da izbirate le misli, ki vas vodijo k zdravju, k dobremu počutju. Samo za en mesec postavite na stran vse, kar vam prigovarjajo mediji in videli in občutili boste krepko razliko v vašem počutju.

In seveda najbolj pomemben napotek za to obdobje: Julija se lahko pojavi nezadovoljstvo kot vulkan. Iz nič se pojavi tresenje, nervoza, nezadovoljstvo. In pomembno je, da naredite vse, da se umirite - takoj. In v tistem trenutku ne sprejemajte nobene druge odločitve razen: Umirim se. Vse druge odločitve sprejemam, ko sem umirjen-a.

Prošnja!Ljubezen in odnosi

Ko upoštevate gornje priporočilo, je življenje z drugimi ljudmi precej bolj prijetno. Kajti sedaj, ko ste v zadnjih osmih letih preživeli veliko trenutkov, dni in celo mesecev, ko niste bili niti sprejeti, kaj šele razumljeni, sedaj veste, da vsak človek vidi svet - po svoje. In tako tudi vi. In vi sedaj veste, da je velika umetnost ‘stopiti v čevlje drugega’ in videti ter dojemati svet tako kot ga vidi ta človek. Hkrati se zavedate, da tega, kar veste vi, mnogi drugi ne vedo in tako ste z njimi lahko prijazni celo takrat, ko oni niso takšni z vami.

In čeprav bi vaš partner in družinski člani lahko poznali vašo situacijo, se zavedali izzivov skozi katere hodite, se dostikrat zgodi, da ravno domači ne vedo nič o vaših težavah. Bolje rečeno, se jih ne zavedajo, kajti vi ste del njihovega vsakdanjika in so vas vajeni. Tako ste tudi tu vi tisti, ki lahko naredite spremembo. Recept je enostaven in deluje: Ko ste v stiski odprite srce in bližnjemu zaupajte vaše občutke (očitke ne), v odnosu z njim, njo. Zaupajte jim, da se ne počutite sprejete, razumljene ali karkoli že je vaša resnica in  jih prosite, da vam prisluhnejo.

Vem. Bolj enostavno je reči kot pa to narediti. Vendar deluje. 100 odstotno. In, ko to naredite se odnosi s to osebo v trenutku sprostijo, Kopica zadev se reši in od tega trenutka živite veliko lepše, bolj sproščeno in odnosi postanejo veliko bolj pristni. Kajti ‘ energijska stena’ težave (strahu), ki ste jo vzdrževali, ne obstaja več in tako lahko vaš bližnji spet pride v vašo bližino in vi k njej, njemu.

Česa nočem! - Kaj hočem!Življenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Najprej najbolj pomembno: Julija si jasno postavite meje. Meje pri vsem. Meje pri delu. Meje pri ‘jelu’. Meje pri zabavi. Meje pri trošenju. Povsod si jasno postavite meje do kod greste. Laže reči kot pa izvesti. Mar ne? Kajti ta mesec hočete vse narediti, izvesti do popolnosti. A popolnosti se izvesti ne da. Vedno še nekaj manjka. In konec koncev, če naredite zadevo skoraj popolno in zamudite rok - koliko je ta ‘popolnost’ vredna? Le koliko je vredno darilo ob 100. rojstnem dnevu vašega dedka čez tri leta, če dedka ni več med nami? In po drugi strani: Ko se trudite dokončati eno stvar, ob tem stoji toliko drugih. Če ste dvanajst, petnajst ur na poslu ob tem neizbežno zanemarjate sebe, vašo družino, sprostitev, spanje in običajno tudi prehranjevanje - tako fizično kot tudi duhovno.

Tako naj vas ob tej priložnosti spomnim na znano ‘Paretovo načelo’. Se ga spomnite? To govori, da je 80 odstotkov dela narejenega v 20 odstotkih časa. In, ko na vaše obpravilo pogledate iz tega zornega kota, vidite, da je vsako delo dobro razdeliti na manjše kose. In tako za vsak kos v dvajsetih odstotkih časa naredite 80 odstotkov dela. Tako se boste hitreje približali popolnosti kot če hočete vse opraviti naenkrat, mar ne?

In še nekaj je pomembno ta mesec. Velja previdnost pri pregledovanju dokumentov in denarja. Pa tudi dokumentov glede vaše lastnine. Kdo jih ima? Kaj z njimi počne? Kakšno je trenutno stanje? Kaj se utegne dogajati v prihodnje?

Zabava : ImetjeIzlet. Potovanje. Selitev.

Le dve smeri sta ta mesec res ugodni za vas za potovanja. Vendar ta čas prav nobena smer ni ugodna za selitev. Torej: Čeprav imate letos za selitev odprte kar tri zelo ugodne smeri: Selitev proti vzhodu vam prinese novo življenje v trdnem, varnem domu. Selitev na jugozahod vam prinaša pestro, zabavno in sproščujoče življenje z več intime. Selitev na severozahod pa vam nudi mirno življenje v naravi in naravnih odnosih. Za potovanje imate ta mesec  ugodni smeri proti severu in proti jugu. Potovanje proti severu vam prinaša trdnost v poslovnih in privatnih stikih, potovanje na jug pa veselje, radost sproščenost in uspešen posel  s kaj malo napora. Seveda to ne pomeni, da se bo vse to zgodilo samo zato, ker boste potovali v tej smeri. Najprej morate imeti cilj, človeka, sodelavca, podjetje s katerim sodelujete. In šele nato se takšne rešitve pokažejo.

UresničenjeMesečna energijaPočutje in zdravjePreobrat

Besede ‘preobrat’ ne uporabljam rad. Vendar je veliko boljša od precej popularne besede ‘prelom’ s katero si mnogi ljudje dobesedno programirajo svojo sedanjost in prihodnost. Kajti ‘prelom’ vedno pomeni, da se nekaj zlomi, da je nekaj lahko boleče ali pa nevarno. Preobrat pa lahko vedno vodi tudi od neprijetnega k prijetnemu. Od neuspeha, k uspehu. Od bolezni k zdravju. In ravno v tem je težava in čar obdobja v katerem živite že od leta 2009 naprej. Mesec julij 2017 pa je mesec, ko doživljate notranji preobrat globoko v vašem bistvu. In, če ste uspešno preživeli vsa ta leta, ki niso bila lahka, je lahko sedanji preobrat za vas prava odrešitev. Kajti globoko v sebi lahko dojamete bistvo življenja.

Seveda pa je tako kot vse - tudi ta preobrat povezan z vašim načinom delovanja tako v preteklih letih in še posebej načina sprejemanja sveta sedaj in vašega delovanja ta trenutek - sedaj. Kajti učili smo se, da je preteklost tista, s katero gradimo prihodnost. Vendar, ko dobro premislite: Ali je to res? Kaj ni vaše življenje podobno vsemu, kar se dogaja v našem svetu? Ali vaše sledi v snegu ustvarjajo vašo prihodnost? Ali le nakazujejo vaš način delovanja? Ali valovi ladje kreirajo pot, kamor ladja pluje, ali je le posledica njenega delovanja. Raziskava 947 stoletnikov, ki jo je opravil Robert Dilts je pokazala, da so ti ljudje verjeli okolici le takrat, ko so verjeli, da je to dobro zanje. In, ko jim je okolica kazala, da so neozdravljivo bolni, tega niso verjeli in so se obnašali po svoje. Želim vam reči, da ničesar ne vzemite ‘za sveto’! Vsako stvar dajte pod vprašaj. Vprašajte se: Ali je to res? Ali je dokazano? Se da pokazati? Dokaz ponoviti? Kajti le kdo ve, kakšno je središče Zemlje, če pa je človek najgloblje zvrtal le do 12262 metrov globoko? Le kdo ve, kaj vse ste sposobni. Svet kaže, da ste sposobni več in večjih stvari kot si kdo sploh lahko predstavlja. Zato verjemite - sebi!

Mirno in načrtovanoPregled

Julij je čas, ko se točno zavedate s čim niste zadovoljni, česa ne marate in česa nočete v vašem življenju. In ker podzavest ne pozna razlike med ‘nočem’ in ‘hočem’, temveč pozna le vsebino je pomembno, da se zavedate vaših občutkov, vaših misli. In takoj, ko se zavedate, česa nočete lahko pomislite: “Kaj pa hočem?”. In katerikoli odgovor, ki vsebuje nikalnico, ni pravi. Vsi odgovori na vprašanje: “Kaj hočem?” Morajo biti trditve: ‘Hočem mir!” -  “Hočem plačilo!” - “Želim prijazen odnos.” - “Hočem biti zdrav!” Itn.

Najbrž najboljši celokupen nasvet za ta mesec je: “Mirno”. Mirno , v miru premišljeno in mirno načrtovano. Katerakoli odločitev, razen ta, da se takoj umirite, ki je sprejeta zaradi nezadovoljstva v trenutku, ko se ne počutite dobro. Odločitev, ki ni premišljena in ‘prespana’ vam ne bo prinesla dobrih dolgoročnih rezultatov, pa čeprav se vam bo zdelo, da ste jo ta trenutek rešili. Kajti vse, o čemer se odločate letos, na vaše življenje vpliva dolgoročno. Tako dolgoročno, da bodo vaše odločitve vplivale na vse vaše življenje, pa če živite še naslednjih sto let.

Pokloni mi kavo

Mnogi ljudje rečejo: “Bolezen je prišla iznenada, brez opozorila”. Pa vendar, ko premislite, ko se spomnite svoje preteklosti, veste, da to v večini primerov ni res. Večinokrat ste bili opozorjeni na način življenja (obnašanje); obveščeni o tem, kakšno je zdravo življenje in tudi telesna moč in počutje sta vam kazala na to, v kakšnem stanju ste: ali ste polni moči, z nasmehomna licih, iskrivi in prijazni - ali pa že vaše obnašanje kaže na to, da ni vse v redu, ko ste utrujeni sredi dneva, ko se ne naspite, pa čeprav ste v postelji dolge dopoldnevne ure na dela prost dan. Vse to so opozorila, pa še marsikaj več…


Počutje

Včasih se človeku lahko dozdeva, da ne potrebuje nikogar. Da je sam sebi samozadosten in ga vsi ostali v življenju le ovirajo. O le nekaj ur mora miniti, da je človek sam, da nima nikogar, ki bi ga poklical, ki bi z njim podelil veselje ali žalost, ko se lahko počuti osamljen in zapuščen. - Dobro je, da se tega dejstva zavedamo vsak trenutek in skrbimo za nežne, tople ljubeče odnose tudi takrat, ko si želimo biti sami.


Ljubezen in odnosi

Človek je celostno bitje. V devetzvezdnem KI osnovne karakteristike človeka označujemo s tremi simboli, ki tvorijo več kot sedemsto različnih konfiguracij. Tako je za kvalitetno osebno svetovanje poznati točen datum rojstva in informacije izmenjevati na boljši način - osebno. V takšnem odnosu izveste veliko več in hitreje.

Življenjski cilji. Uspeh.

Človek gleda na potovanje in selitev preveč zlahka. Ker živimo v zelo dinamičnem času, ko imamo le malo časa zase - ko bi prisluhnili sebi in svojim bližnjim, se ne zavedamo, kakšne spremembe v našem življenju sproži potovanje na dolgo razdaljo. O tistih, ki se preselijo drugam, pa tako ali tako ne slišimo veliko in ne vemo, kaj se z njimi dogaja. Posledice potovanj na velike razdalje niso le nekajdnevne kot piše v wikipediji. Lahko so dolgotrajne in tako močne, da popolnoma spremenijo tok življenja človeka: od zdravja v bolezen; od uspeha v polomijo.


Selitev in potovanja

Juhuhu, počitnice so tu!


Zato je avgusta objavljen le predvid za bele vode 1, ki so letos v karmičnem letu. Ker pa se zavedam, da je zate najpomembnejši predvid tisti, ki velja zate, te vabim, da me pokličeš, pa ti povem veliko več kot lahko zapišem v predvidu.


Vabim te, da si ogledaš letni predvid in obiščeš spletno stran zopet 7. septembra, ali pa se kar sedaj naročiš na predvid, ki ga takrat dobiš po pošti.


Vojko


Naroči se na predvid >>>