Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Predvid - Horoskop: Avgust 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 9 - v hiši: 7. VIII. - 6. IX. 2018 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

4

9

2

3

5

7

8

1

6

5    1   8
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Julij je za vas lahko res pravi počitniški mesec. In čeprav si ga boste tisti, najbolj ‘pridni’ predelai v delovnega, bi bilo najbrž boljše, da si res privoščite počitnice: prosti čas preživet v naravi in v bližini vaše družine in vam najljubših ljudi. Kajti, ko živite zanje, živite zase. To se pozna vseh področjih življenja - tudi in predvsem na vašem zdravju. Kajti letošnje leto je že tako preveč dinamično in vas lahko vodi na stranski tir. Tako ste vi tisti, ki morate pri tem skrbeti, da živite zdravo. Najbrž je najlaže to storiti takrat, ko ste v sredini, kjer nimate kaj početi. In takrat se preprosto odločite, da vaše življenje živite vi - zase. Se zahvalite za vabilo, dobrodošlico in se poslovite.  Kajti dosti dela vas čaka. Dela na sebi, na vašem zdravju. Ravno julij je namreč tisti čas, ki vam včasih, nežno pokaže na težave, ki ste jih začutili in doživeli že meseca maja. Te težave so lahko dostikrat povezane z glavo, z zobmi, pa tudi s kožo in debelim črevesom. Če zanemarite zdrav življenjski slog z več zdrave, doma pripravljene rastlinske hrane, se utegne zgoditi, da bodo nekatere težave prišle iznenada in vas lahko prestrašijo. Pa vendar so te težave le napovedovalke prihodnjih situacij, ki se jih sedaj - ko hitro in ustrezno reagirate, v večini lahko izognete. Tako se bo resnično izplačalo izboljšati vaš način življenja, kajti sicer boste krepke spremembe zdravja občutili že avgusta, še bolj pa prihodnje leto. Ukrepajte torej sedaj, ko se to da na enostaven, hiter in preprost način. A preiti vam morajo v navado. - Saj veste: Disciplina je navdušenje, ki ga spremenite v navado. - Jim Rohn.

Sprejmite pomoč. Tako jim pomagate!Ljubezen in odnosi

Življenje je zanimivo, mar ne? Dostikrat se dogaja, da tisti, ki najbolj potrebuje pomoč, najraje pomaga. In pomagati skuša celo tistim, ki pomoči ne potrebujejo. In ravno to se vam dogaja v tem času. Mnogi pristopajo k vam in vam ponujajo pomoč tam in takrat, ko pomoči ne potrebujete. Vendar pa se v teh dogodkih skriva nekaj posebnega, kar si velja zapomniti: Ljudje, ki pristopajo k vam, v resnici potrebujejo pomoč. In ravno s tem, ko pomoč sprejmete, jim najbolj pomagate. Vendar se v teh trenutkih in situacijah skriva veliko več. Ravno ti ljudje so namreč tisti, skozi katere boste kasneje, ko boste pomoč zares potrebovali, to pomoč tudi prejeli. Kar je še bolj nenavadno in včasih meji na čudeže je to, da vam pomoči ne bodo nudili oni, temveč njihova priporočila, njihovi namigi ali ljudje, ki jih poznajo. Tako je dobro, da ste prijazni in modri. Sprejmite pomoč tudi, ko je ne potrebujete. In, ko menite, da bi lahko komu pomagali tako, da za njegovo pomoč prosite - naredite tudi to. Še posebej takrat, ko takšno podporo potrebujejo ljudje iz vaše bližine, znanci, prijatelji, sorodniki in še posebej družinski člani ali vaš partner.

Ohranite delovne navadeŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Kot vam pišem v prejšnjih odstavkih, je mesec julij za vas pravi za počitnice. In čemu vam torej sedaj pišem, da naj ohranite delovne navade? Preprosto zato, ker ste za majhen vložek v vaše poslovanje nagrajeni nekajkrat boljše kot običajno. No, to ne pomeni, da bo nagrada vedno trenutna, čeprav ravno letos kaže tako - razen, če se boste posla - dela otepali. Tako je julija modro, da ohranite stik z ljudmi iz vašega posla. Pa čeprav je ta stik lahkoten in neformalen. Hkrati vam priporočam, da opravite tisto delo, tiste aktivnosti, ki vam ‘padejo na pamet’ ali pa jih delegirate vašim sodelavcem na prijazen način. Obrestovalo se vam bo!

Štiri odlične smeriIzlet. Potovanje. Selitev.

Kar štiri odlične smeri imate ta mesec. Vendar so tu tudi štiri, ki so bolj neugodne kot običajno.  Tako vam priporočam, da se na vsak način izognete potovanju v smeri vzhod - zahod (30 stopinj).  Malo manj nevarno je za vas ta mesec potovati v smeri jugovzhod - severozahod. Ti dve smeri vam prineseta težave z denarjem ali s sodiščem. No,  če ne potujete na dolge razdalje in za dolgo časa, si oddahnite in bodite brez skrbi. Pa tudi sicer so skrbi (strah) odveč. Bolj pomembna je pozornost. Kajti pozornost je pomembna tudi takrat, ko potujete v ugodni smeri. Čeprav se boste takrat, ko potujete v ugodni smeri počutili odlično in vaše namene dobro izpeljali, ne boste ujeli drugih ugodnih priložnosti brez, da bi bili budni, pozorni.

Sedaj že veste, da so ta mesec ugodne smeri za vas sever - jug in v nasprotni smeri ter jugozahod - severovzhod, ter v nasprotni smeri. Srečno. (Za več pa me pokličite. Velja?)

Tok pozornosti - tok energijeMesečna energijaPočutjePrijetna sproščenostMesečna energija

Julij je za vas končno lep, prijazen in sproščen mesec - a le toliko časa, dokler si tega mira, lenobe, sproščenosti, prijaznosti, ne pokvarite sami.  Kajti energija, ki vpliva na vas vse leto je v nasprotju s to, ki teče skozi vas od 7. Julija do 6. avgusta. Pa le mirno. Ko boste prvič naredili aktivnosti ‘proti’ sebi, boste že vedeli za kaj gre in boste v prihodnje bolj pozorni. Od tega trenutka naprej boste energijo zlahka pravilno kanalizirali sami, kajti vaša osebna energija je tista, s katero to lahko delate brez napora - zlahka le s preusmeritvijo vaše pozornosti in pravilno usmerjeno aktivnostjo.  Tako je lahko takšen odnos energij za vas zelo koristen, posebej, ko vašo pozornost in vaše aktivnosti usmerite v dobro vas samih in vaših bližnjih: v vašemu življenju in družini podporen slog.

Pozornost - akcija - uresničitevPregled

Kot vam že jasno kažem v prvem odstavku predvida, je usmerjenost vaše pozornosti tista, ki nato usmerja vašo energijo na področja, ki so za vas in za vaše življenje pomembna. Seveda ni dovolj, da ste pozorni na to, kar bi radi izboljšali le kratek čas - kot bi šli na terapijo. Pozornost mora biti na želene področja usmerjena praktično ves čas, ves dan, vsak trenutek. A tu se seveda pojavlja vprašanje: ‘A kako naj imam pozornost ves dan usmerjeno na zdrav življenjski slog in hkrati na dobre odnose, hkrati na zdravje in hkrati na posel, ki ga opravljam itn?’ In res. To je pravo vprašanje. In, ko je vprašanje pravo, dobite tudi pravi odgovor: In tega lahko najdete pri sebi. Sam pa vam sugeriram: Življenjski slog je tisti, ki vam to omogoča. To so pokazali že mnogi ljudje v zgodovini človeštva in nam kažejo mnogi še živeči. Vsi, naj bodo to najuspešnejši portniki, znanstveniki, obrtniki ali  poslovneži so v svoja življenja uvedli disciplino - ki je njihovo navdušenje za zdravo, uspešno, srečno življenje spremenilo v njihov ‘življenjski slog’. Ta pa ni nič drugega kot to, da življenje vsak dan živijo tako kot si ga najbolj želijo in jim ta slog hkrati prinaša zadovoljstvo v medsebojnih odnosih; dobro počujte in odlično zdravje; dobre, ljubeče odnose; odlične uspehe v poslu in večino tistega, kar v življenju ‘potrebujejo’ in si želijo. - In ravno letos, še posebej pa julija, lahko ta slog pričnete oblikovati vi. In menda ni odveč beseda, da to ne gre tako kot je v šali rekel moj znanec Tone: “Torej grem julija na dopust, tu živim razkošno in po svojih najboljših željah in moje življenje se bo na tašen (razkošen) način nadaljevalo še avgusta.” Morda je to res mogoče, ko imate način, da z vašim razkošnim načinom življenja lahko zaslužite več kot pa potrošite, vendar to ni vedno lahko narediti le v enem mesecu. Je pa to mesec, ko vam pomoč drugih pri tem lahko zelo pomaga, še posebej, ko tudi vi pomagate drugim do njihovih ciljev.

Pokloni mi kavoceloten predvid >>>celoten predvid >>>celoten predvid >>>celoten predvid >>>Naročilo na celoten predvid >>>

Mnogi ljudje rečejo: “Bolezen je prišla iznenada, brez opozorila”. Pa vendar, ko premislite, ko se spomnite svoje preteklosti, veste, da to v večini primerov ni res. Večinokrat ste bili opozorjeni na način življenja (obnašanje); obveščeni o tem, kakšno je zdravo življenje in tudi telesna moč in počutje sta vam kazala na to, v kakšnem stanju ste: ali ste polni moči, z nasmehomna licih, iskrivi in prijazni - ali pa že vaše obnašanje kaže na to, da ni vse v redu, ko ste utrujeni sredi dneva, ko se ne naspite, pa čeprav ste v postelji dolge dopoldnevne ure na dela prost dan. Vse to so opozorila, pa še marsikaj več…


Počutje

Človek gleda na potovanje in selitev preveč zlahka. Ker živimo v zelo dinamičnem času, ko imamo le malo časa zase - ko bi prisluhnili sebi in svojim bližnjim, se ne zavedamo, kakšne spremembe v našem življenju sproži potovanje na dolgo razdaljo. O tistih, ki se preselijo drugam, pa tako ali tako ne slišimo veliko in ne vemo, kaj se z njimi dogaja. Posledice potovanj na velike razdalje niso le nekajdnevne kot piše v wikipediji. Lahko so dolgotrajne in tako močne, da popolnoma spremenijo tok življenja človeka: od zdravja v bolezen; od uspeha v polomijo.


Selitev in potovanja

Včasih se človeku lahko dozdeva, da ne potrebuje nikogar. Da je sam sebi samozadosten in ga vsi ostali v življenju le ovirajo. O le nekaj ur mora miniti, da je človek sam, da nima nikogar, ki bi ga poklical, ki bi z njim podelil veselje ali žalost, ko se lahko počuti osamljen in zapuščen. - Dobro je, da se tega dejstva zavedamo vsak trenutek in skrbimo za nežne, tople ljubeče odnose tudi takrat, ko si želimo biti sami.


Ljubezen in odnosi

Človek je celostno bitje. V devetzvezdnem KI osnovne karakteristike človeka označujemo s tremi simboli, ki tvorijo več kot sedemsto različnih konfiguracij. Tako je za kvalitetno osebno svetovanje poznati točen datum rojstva in informacije izmenjevati na boljši način - osebno. V takšnem odnosu izveste veliko več in hitreje.

Življenjski cilji. Uspeh.

Juhuhu, počitnice so tu!


Zato je avgusta objavljen le predvid za bele vode 1, ki so letos v karmičnem letu. Ker pa se zavedam, da je zate najpomembnejši predvid tisti, ki velja zate, te vabim, da me pokličeš, pa ti povem veliko več kot lahko zapišem v predvidu.


Vabim te, da si ogledaš letni predvid in obiščeš spletno stran zopet 7. septembra, ali pa se kar sedaj naročiš na predvid, ki ga takrat dobiš po pošti.


Vojko


Naroči se na predvid >>>