poskrbi za svoje počutje in zdravje.

Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Predvid - Horoskop: April 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 1 - v hiši: 6. IV. - 5.V. 2018 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

4

9

2

3

5

7

8

1

6

9    4   8
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Prav podobno kot vam opisujem v prejšnjem odstavku, velja za vaše počutje. Če imate zdravju podporen življenjski slog; ko ste posebej pozorni na vaše počutje in zdravje, se vaše počutje v tem času izboljša. Ko pa ste na neko področje pozabili, se kaj rado zgodi, da je to čas, ko opazite te spremembe. Težave se laže pojavijo z organi znotraj trebuha: želodec, slinavka, pa drobne kosti rok in nog, lahko so tudi težave povezane z glavo, in na letnem nivoju z jetri, žolčem in z očmi.  Ali se zavedate, da se vse to lahko izboljša?

Prijazno sprejemanjeLjubezen in odnosi

V tem času je najbolj pomembno, da partnerja in vse ljudi prijazno sprejemate, saj se zavedate, da vas razumeti ne morejo. Ta prijaznost mora izhajati iz srca, iz glave ne. Kajti ni dovolj, da ste narejeno prijazni, pa čeprav vam ta način morda malce pomaga, da delujete z ljubeznijo - iz srca.

1 : 1Življenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

April je čas, ko zaslužite vsak cent. Nikoli niste preplačani in ni vam lahko narediti res dobrega posla. To je bolj čas za preverjanje vašega odnosa do posla, do vaših sodelavcev, do vaših poslovnih partnerjev in do posla samega. Hkrati je to čas, ko je dobro pogledati malo dlje. Čas, ko naj vaše nezadovoljstvo sproži razmišljanje o novostih, o novih področjih ali novem načinu delovanja. Ne mudi se. P vendar je to dobro. Prihodnje leto vam pride prav.  

Vzhod - ZahodIzlet. Potovanje. Selitev.

Sta dobri smeri za vaša kratkotrajna potovanja. Pot na vzhod vam da nove ideje, energijo in moč. Pot na zahod pa izvedbo tega, kar ste na vzhodu doživeli. Kaj ni to odlično?

PreobratNa boljše?Mesečna energija

April vam prinaša energijo preobrata. Vse, kar je pomembno za vas se prične uresničevati. Tako na področjih, ki jim namenjate pozornost - že od lanskega leta. In pa na tistih področjih, ki so za vas in vaše življenje pomembna: počutje, medsebojni odnosi, osebna rast, razvoj posla, pa čeprav jim ne namenjate posebne pozornosti. April je obdobje, ko natančno vidite, kaj vam je pri tem všeč in predvsem - kar vam ni všeč. Takšna energija vas hkrati sili, da že pogledujete na druga področja ali drugačne aktivnosti.

PočutjeNačrtovano, premišljeno, mirnoPregled

Energija preobrata - Bela (gorska) Prst 8 je neizmerno močna in hkrati nespoznavna. Deluje dolgoročno a se pojavi iznenada ob vašem nezadovoljstvu s trenutno situacijo. Tako je pomembno, da obvladujete - sebe, kajti le v tem primeru je možno obvladovati tudi situacijo. In to nikoli ne gre na silo, na hitro in brez premisleka. Ves čas bodite pripravljeni na presenečenje in tako ste vedno lahko mirni in pozorni na vse, kar je potrebno ukreniti, da bo situacija boljša…