poskrbi za svoje počutje in zdravje.

Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Predvid - Horoskop: April 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 1 - v hiši: 6. IV. - 5.V. 2018 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

4

9

2

3

5

7

8

1

6

8    3   7
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Načelno je počutje dobro, posebej če ste pozorni do sebe in ste v preteklih letih vzpostavili dober, zdravju podporen življenjski slog. Če pa imate težave, so običajno povezane s kožo, z debelim črevesom, z zobmi, z gornjo čeljustjo, vratom in slino. To so le pokazatelji, da imate možnost veliko narediti za boljše življenje. In ta možnost se bo vedno bolj kazala kot nujnost. Pričnite sedaj, kajti sedaj je to lažje.

IgrarijeLjubezen in odnosi

Letošnji april je za vas odličen, da se še malo bolj sprostite. Družba vas kliče in odpirajo se mnoge priložnosti za druženja. To je dobro. A pomembno je, da del časa namenite sebi z družin in posebej - s partnerjem. Imate priložnost da bolj odprete srce in si dovolite, da se v intimnih stikih preprosto - igrate. Takšen način sprosti napetosti in poglobi odnos vašega partnerja do vas. Vendar se odločite, da vaše srce ostane odprto celo takrat, ko se vam partner približa bolj kot si želite. Čaka vas neizmerno velika nagrada.

PosladekŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Čeprav so tu že prvi rezultati vašega posvečenega dela, je april tisti čas, ko se splača še pobirati sadove. Kajti le malo je potrebno, da pridobite še nekaj več. Zatorej kljub ‘lenobi’ vložite nekaj časa v vaš posel. Tako bo vaše plačilo večje kot ste pričakovali. Hkrati je to čas, ko že velja pogledati v prihodnost. Kako razširite, obogatite dejavnost, ki vam kaže na uspeh? - In, če morda niste zadovoljni s svojim poslom. Že jeseni bo nova priložnost za resen start - za popolnoma nov začetek v istem poslu ali pa na povsem novem področju.

NaklonjenostPregled

April je za vas prijazen čas, vse dokler ne poskušate imeti pod nadzorom vseh aktivnosti - vsega življenja. Kajti nadzor je le iluzija. Dobro pa je, ko si ustvarite prijazen življenjski slog, ki vam omogoča, da ste dovolj z vašimi ljubimi. Posebej ugodno je, da naredite to, kar je vam najteže - da vašim najbližjim poveste, kako radi jih imate, kako so vam pomebni. Še preden pa naredite to, je dobro, da njihov pomeni spoznate v sebi. Kajti le iskrena izpoved, pa čeprav še tako kratka, še tako nežna in neopazna je zares vredna in polepša vaše in njihova življenja.

Družina, prijatelji, prosti čas in deloPriložnost za hitro okrevanjeMesečna energija

Zanimiva energija je z vami. Končno se malce ogrejete (pazite, da se ne pregrejete zaradi navdušenja ali jeze) in končujejo se mnoge obveznosti, katerim ste namenjali precej pozornosti in časa. Aprila s v vas počasi naseli ležernost, če ne celo lenoba. Ko pa se ‘zbudite’ je navdušenje lahko celo preveliko. Radi greste v družbo in okoli vas se kar zbirajo prijatelji, družina in sodelavci. Najdejo se celo neznanci, ki vam ponujajo pomoč…

PočutjeSlovenijaIzlet. Potovanje. Selitev.

Slovenija in bližnji kraji v sosednjih deželah so dovolj daleč za izlete in potovanja in hkrati dovolj blizu, da nimajo negativnih posledic na vaše energijsko telo. Daljše poti niso zaželene.