poskrbi za svoje počutje in zdravje.

Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Predvid - Horoskop: April 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 1 - v hiši: 6. IV. - 5.V. 2018 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

4

9

2

3

5

7

8

1

6

7    2   6
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Marca vam je življenje pokazalo na področja, kjer potrebujete večjo - ali - drugačno pozornost. Področja, ko se počutite odlično (pa na to ne dajete velike pozornosti) in področja, kjer vas boli - in pozornost morate dati. April je tako skrajni čas, da ukrepate na vseh področjih, kjer vam počutje ni všeč, sicer se utegne situacija še okrepiti. Mesečna energija je za vas ugodna, vendar vas ravno zaro utegne pripeljati do izčrpanosti. Tako si privoščite reden počitek in dober, zdravju podporen življenjski stil.

ToplinaLjubezen in odnosi

Energija Bela Kovina 6 tudi na vas močno vpliva. Njenega vpliva vi ne opazite drugače kot skozi druge ljudi. Tako vam ljudje iz okolice sedaj pogosto namignejo, da si želijo bolj prijazen odnos. In čeprav ste vi prijazni in topli do soljudi, se pri tem splača potruditi še malo bolj. Poleg tega se spomnite, da je partner, da je družina prostor, kjer se vi odlično počutite. Tako tudi temu življenja poklonite svoj čas, pozornost in energijo, toplino.

UresničevanjeŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

In končno so tu vsaj nekateri nežni rezultati. Veliko dela, pa ne preveč denarja, a dobre izkušnje, ki vam bodo pomagale v prihodnosti. Nadaljujte z aktivnostmi, kajti april in maj sta meseca, ko od vaših prizadevanj dobite največ. To ni čas za nove podvige, je pa odličen čas, da izpopolnite vaše dolgoročne načrte, si pridobite nove izkušnje in nova znanja. To je še vedno odličen čas za učenje, za študij in pridobivanje znanja iz prakse. Odličen čas za snovanje sodelovanja med podjetniki.

Sever - JugIzlet. Potovanje. Selitev.

Smeri sever in jug in v nasprotni smeri sta za vas v tem času ugodni. Kljub temu je dobro, da si za vsa potovanja privoščite veliko več časa kot menite, da je potrebno. Tudi na poti  sami vse naredite premišljeno in počasi.

ObveznostiIzčrpanostMesečna energija

Energija meseca aprila je za vas ugodna. In ugodna je tudi kombinirana situacija z letno energijo. To velja vse dokler vsako stvar dobro premislite in ne hitite. Vsaka naglica pa vas udari nazaj. Poleg tega je letošnji april čas, ko so se vam nabrale obveznosti na vseh področjih, kjer ste aktivni zadnje mesece. In je obdobje, ko se (ne preveč na veliko) že uresničuje vse tisto, za kar si prizadevate v zadnjih treh mesecih in vse tisto, za kar bi bili morali poskrbeti, pa niste.  

PočutjeUrejenost - disciplina - mirPregled

Aprila vam časa prav gotovo ne ostaja na pretek. Če pa vam ga, vam čestitam. Znate se organizirati in se zavedate pomena trenutkov, ko ste sami v miru, tišini in v mirovanju. Dobro je, da si takšen čas privoščite tudi sedaj. Kajti ravno s tem časom si prihranite nepotrebne poti in druge aktivnosti, ki vam čas jemljejo. Še posebej pomembno je, da si poklonite tudi skupni čas s partnerjem in z družino, ne glede na to, da vam vaše načrtovane in nenačrtovane obveznosti ‘jemljejo’ (ste jim namenili) veliko časa in pozornosti.