poskrbi za svoje počutje in zdravje.

Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Predvid - Horoskop: April 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 1 - v hiši: 6. IV. - 5.V. 2018 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

4

9

2

3

5

7

8

1

6

6    1   5
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Najbolj mi je všeč definicija besede ‘disciplina’, ki jo je podal Jim Rohn: Disciplina je navdušenje, ki ga spremenimo v navado. - Čemu vam to pravim. Kajti aprila vam red prinese več kot si lahko predstavljate. To je posebej pomembno za delovanje vašega telesa, torej za vaše počutje. Seveda pa naj bo disciplina takšna, da vas podpira: Redno spanje, reden počitek (prosti čas v miru, tišini in mirovanju), vedno prijazni odnosi z okolico, redno gibanje, dovolj čiste vode  (zunaj in znotraj) in seveda energisko čista hrana so osnova za dobro počutje. Življenje pa vam v tem času pokaže tudi na občutljiva področja, kamor velja posvetiti večjo pozornost.

PestroLjubezen in odnosi

Karkoli se že godi, vedno se čutite v središču. Občutite, kako ste vedno vi tisti, kateremu se vse dogaja. Seveda je to res. Vi, ki čutite odnose, jih lahko postavite na novo raven. Vi, ki se zavedate kvalitete življenja, vi ste tisti, ki lahko kvaliteto spremenite. Občutki žrtve so povsem odveč. Sprejmite odgovornost za vse, kar se vam godi in življenje naredite - boljše.

UglaševanjeŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Sedaj je že tretji mesec, kar ste se lotili novih projektov. Nekateri nežni rezultati so se že pokazali marca, a ni še tistih, otipljivih, ki jih lahko vidite na računu in v denarnici. Pozorno nadaljujte vaše delo. Ko dobro opazujete razvoj in prisluhnete sebi, so rezultati neizbežni. In seveda: Neuspeh je pomemben del uspeha, saj vam pokaže pravo smer.

Sever - JugIzlet. Potovanje. Selitev.

Ni vam potrebno potovati. A smer sever - jug je za vas v tem času ugodna. Ne glede na to, pa je dobro, da si za daljšo pot na sever privoščite dovolj časa in vse na poti počnete premišljeno in počasi.

Kaj je to resnica. Kako veste, kaj je resnica? Za koga je resnica - resnica. Hawajci pravijo, da je resnica - ‘lokalna’. To pomeni, da ima vsak človek, vsako bitje - svojo resnico, ki ni enaka tisti, ki jo doživlja človek poleg njega. Seveda ves čas doživljate resnico, vendar pa vam april kaže resnico na neposreden način. Kaže vam, kako dobri, uspešni ste v delovanju na daljši rok. Obenem pa vas v samem trenutku delovanja ‘opozori’ na (ne)pravilnost delovanja. Tako je to izjemno dragocen čas, ko lahko natančno usmerite vaše delovanje k ciljem, ki ste si jih zastavili.  

ResnicaDisciplinaMesečna energijaPočutjeResnica te osvobodiPregled

Ne morem vam povedati vsega, kar vam v tem času sporoča karma. Tako je najbolj pomembno, da živite v tem trenutku. Da se vsemu, kar se vam zgodi - dogaja - resnici - ne upirate, temveč jo sprejmete. Seveda je sprejemljivo, da človek joka in stoka, ko se s kladivom udari po prstu. Vendar, ko to še vedno počne čez uro, dve ali celo naslednji dan je to noro. Udaril se je in sedaj je potrebna akcija, da prst pozdravimo in ukrepi, da se nam kaj podobnega ne bo zgodilo več. - Tu je vrednost karme.