poskrbi za svoje počutje in zdravje.

Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Predvid - Horoskop: April 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 1 - v hiši: 6. IV. - 5.V. 2018 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

4

9

2

3

5

7

8

1

6

5    9   4
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

To so organi, ki so v tem času ključnega pomena za vaše življenje in počutje. Močnejše delovanje jeter in žolča močno vpliva na vaše srce. Srce je v tem času bolj odprto. Bolj nežni ste in bolj sprejemljivi za nežna ljubezenska čustva. Tako je dobro, da to energijo negujete tudi z vašim obnašanjem in s hrano. Izogibanje mleku in mlečnim izdelkom dobro vpliva na počutje. Izogniti pa se je dobro tudi mesu in močnim začimbam.

Živite!Ljubezen in odnosi

Ko si dovolite živeti; ko torej ne razmišljate kakšne posledice bo imelo vaše ravnanje, ko živite to, kar čutite v vašem srcu, postane življenje bolj enostavno. Kajti pričakovanje ima za posledico - razočaranje. Ko pa ljubite, ko ne pričakujete, temveč se predate trenutku, pričakovanja ni in prejmete vse, kar trenutek daje. In to je veliko več kot lahko pričakujete. - To je odličen čas za izboljšanje odnosov s partnerjem in z družino.

Korak naprejŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Nadaljujte z vsem, s čimer ste pričeli prejšnji mesec. In, če niste pričeli - je sedaj še vedno čas, da naredite korak naprej. April je mesec, kjer se bodo vaša prizadevanja  že pričela uresničevati do te mere, da boste priča majhnim, a pomembnim rezultatom. Ti vam dajo občutek smeri razvoja vašega posla. Bodite pozorni, da dobro dokumentirate vse, kar ste naredili in kar uvajate v posel sedaj.

V okoliciIzlet. Potovanje. Selitev.

Aprila nimate nobene ugodne smeri za daljša potovanja. Niti nimate nobene ugodne smeri za selitev. Tako je najbolje, da nadaljujete vaše življenje v krogu običajnega gibanja. Pot po Sloveniji nikoli ni predolga za običajnega človeka. Zato le mirno na pot do sto kilometrov daleč.

Tik pred nosomJetra, žolč, oči, srceMesečna energija

Mesečna energija kar ponese vaš pogled v daljavo, v bližjo ali pa še raje v daljno prihodnost. Pa vendar se življenje ta mesec dogaja tu, tik pred vami, pred vašim nosom. Sem usmerite pozornost, kajti sicer vam lahko marsikaj uide, za kar bi vam bilo kasneje žal. Kajti prihodnost si gradite tukaj in sedaj. Tako bodite posebej pozorni na vse dokumente, povezane z vami, ne glede na to ali so to zdravstvene diagnoze, pogodbe, računi ali pa denar. Ko mesečno energijo v sebi združite z vašo dolgoročno vizijo, kar naenkrat puhtite od moči. Naj vas ne zanese tja, kjer nimate kaj početi.

PočutjeOdločno naprejPregled

Če ste marca že pričakovali rezultate vaših akcij, je bilo to malo prezgodaj. Pravi rezultati pridejo čez dva meseca, če boste le vztrajali na začrtani poti. April pa vam le potrdi ali pa ovrže to, za kar si prizadevate v vašem srcu. Tako je sedaj odličen čas, da nadaljujete s prizadevanji za doseganje začrtanih ciljev. Hkrati je to čas, da te cilje jasno opredelite s soljudmi tako v družini kot na poslu. Ko so opredeljeni, jih tudi jasno zapišite. - Okrepite odnose s partnerjem in v družinskem krogu. - Prihodnost gradite tu in sedaj, tako vam naj pogled ne uhaja preveč v sanjarije.