poskrbi za svoje počutje in zdravje.

Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Predvid - Horoskop: April 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 1 - v hiši: 6. IV. - 5.V. 2018 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

4

9

2

3

5

7

8

1

6

4    8   3
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Če kdaj, je sedaj pravi čas, da ga naredite. Nov korak k boljšemu počutju in za vaše zdravje in počutje bolj podpornemu življenjskemu slogu. Kajti sedaj imate v sebi silno moč in voljo za nove začetke. Ti pa se lahko uresničijo le, ko ste vi tisti, ki stopite v akcijo. Ko ste vi tisti, ki naredite odločne korake naprej. Kajti dobro veste, kaj vam ne gre, kaj je tisto, kar vas nadleguje. A ne veste, kako bi se teh nadleg znebili. In tudi ni potrebno vedeti. Vsaka odločitev, s katero iz vašega življenja odstranite nekaj, kar vam ne služi, naredite boljše pogoje za vaše dobro in boljše počutje. In zdaj je pravi čas.

Novo! Novo! Novo!Ljubezen in odnosi

Novi ljudje, nove lastnosti, nova spoznanja, novi začetki. Nove poti in nove odločitve. Celo v ljudeh, za katere menite, da jih dobro poznate, lahko vidite lastnosti, ki jih do sedaj niste. In čeprav menite, da so se spremenili oni, je prava sprememba v vas. In, če se v tem času zaradi kakršnegakoli razloga kaj ujezi - se ujemite še pravi čas, preden se jeza razplamti. Tako se lahko odnosi z vašimi bližnjimi razvijajo v pravo smer.

Začetek novegaŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Celo na poslovnem področju se vam ponujajo nove priložnosti - a let tam, kjer je to vaša iskrena, srčna želja. To je čas, ko lahko poleg vašega obstoječega, utečenega posla, pričnete z novim, na področju, ki vas vleče sedaj. Pričnite. V nekaj mesecih boste že občutili rezultate.

SV - JZ - SVIzlet. Potovanje. Selitev.

April vam je naklonjen za potovanja proti severovzhodu in jugozahodu, ter v nasprotni smeri. Ko pa se želite seliti le za krajši čas je april odličen mesec za selitev proti severovzhodu. Tam vas čaka uspeh. Vendar le, če se vračate junija ali julija letos.

Priložnosti in moč!Nov korak k zdravjuMesečna energija

Če se vam je zdelo, da vam mesec marec ni bil najbolj naklonjen. Je april boljši. Še posebej to velja za vse tiste, ki ste si poklonili čas za učenje, za študij, za premišljevanje, meditacijo - za načrtovanje vsega, kar imate radi in kar bi radi v življenju še doživeli, naredili, občutili,… Kajti april je za vas mesec jasno ponujenih priložnosti in možnosti novih začetkov. April je čas, ko v sebi občutite veliko moč. Je čas, ko vam ni potrebno hiteti, pa ste kljub temu hitri, čas, ko vam v vaše delovanje ni potrebno vlagati veliko moči - le fokus - pa ste kljub temu močni.

PočutjeStart. Premišljena akcija.Pregled

Kot ste že spregledali iz vsega predvida, je april za vas dober mesec. Dober le, ko vaš pogled ni ves čas usmerjen le k temu, kar vam ni všeč, kar vam ne ustreza, kar vam škodi, temveč, ko ste usmerjeni k rešitvi. Ko ste usmerjeni k temu, kako lahko vaše življenje izboljšate; s kakšnimi in katerimi akcijami najdete nove rešitve ali vsaj ljudi, ki vam pomagajo na poti k lepšemu in boljšemu življenju. In ravno ljudi v tem času srečate veliko. Naj vas ne bo sram vzpostaviti poznanstva s človekom, za katerega čutite simpatijo. Ti so tisti, ki vam v prihodnje prinesejo nove rešitve…