poskrbi za svoje počutje in zdravje.

Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Predvid - Horoskop: April 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 1 - v hiši: 6. IV. - 5.V. 2018 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

4

9

2

3

5

7

8

1

6

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Čeprav je Vesna krepko stopila v naš svet, saj veste, Vesna je boginja pomladi, vas aprila pogosto zebe bolj kot marca. Seveda, tokrat ste na najnižjem energijskem nivoju. Torej ste precej občutljivi. Da bi se počutili bolje, vam pomagata le smotrno obnašanje in red. Red pri spanju, pri počitku, pri hrani, pri delu  in pravočasno spanje. (Vsaj ob 11h zvečer). Takšen način življenja vam utegne izboljšati tudi medosebne odnose.

Pomagaj mi, prosim?Ljubezen in odnosi

Tokrat ste vi tisti, ki takoj priskočite na pomoč celo tam, kjer treba ni. Vendar ste mnogokrat ravno vi tisti, ki pomoč potrebujete. Naj vam ne bo odveč prositi zanjo. Kajti nihče v vaši okolici ne ve, kako se počutite vi. - In nezadovoljstvo z okolico izrazite dokler ste lahko še mirni. Nakopičeno nezadovoljstvo se sicer spremeni v jezo, ki pa vam le škodi. Mirno torej.

Čas za premislekŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Ali ste na poti, ki vam že prinaša - ali pa vam bo čez leta prinesla več virov prihodkov, s katerimi boste lahko živeli sproščeno in dobro? Ali se pač zanašate, da vam bo trenutni vir zadostoval za vse potrebe v prihodnje. Še je čas, da se napotite po pravi poti. Po tisti, ki vam bo prinesla vse tisto, kar si želite in veste, da zmorete. April je čas za premislek. Maja pa - akcija!

Prvomajske praznike preživite v bližini domaIzlet. Potovanje. Selitev.

Kajti letošnji april vam ne ponuja nobene ugodne smeri za potovanje, niti za selitev. In to je dobro. Bolje je, da več časa preživite z družino, s partnerjem ali pač v naravi, kjer globoko premislite vse, kar se vam dogaja in kar je potrebno spremeniti.

Življenjski slogMesečna energijaPočutje
3    7   2Pisano na kožo…Mesečna energija

Še dobro, da na vas letos vpliva nežna energija rdeče kovine 7, ki vam pomaga, da ostanete bolj ležerni celo v situacijah, v katerih ste bili včasih kot na vzmeteh. In dobro je tako. Zapomnite si. Kajti april je odličen mesec za načrtovanje, za učenje. Vendar to ni čas za hitre akcije. Nasprotno. Umirjeno izpolnjujte svoje obveznosti (in nič več) in mirno, premišljeno načrtujte vaše prihodnje aktivnosti.

Privlačen časPregled

Iz prej povedanega zdi, da april za vas ni najboljši čas, saj ni pisan na kožo vašega običajnega načina delovanja - energija vas ustavi vsakič, ko preveč hitite! In to je pri vas kar običajno. Pa to še zdaleč ni res. Ker aprila ne pokate od viška energije, je torej odličen čas, kjer fizične aktivnosti puščate ob strani in se raje ukvarjate z načrtovanjem, z učenjem in s tem, da pozorno ohranjate red, ki vam pomaga dober izkoristek energije. Hkrati ohranite dobro počutje in tako ste lahko vi in vaše okolje bolj zadovoljni. V nasprotnem se vam utegne zgoditi, da vas svet ustavi na takšen način, ki vam ni všeč. In ustavi vas lahko tako močno, da ne boste mogli naprej niti prihodnji mesec, ki je načelno pravi za vaše nove začetke. Mirno, premišljeno in počasi torej.