poskrbi za svoje počutje in zdravje.

Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Predvid - Horoskop: April 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 1 - v hiši: 6. IV. - 5.V. 2018 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

4

9

2

3

5

7

8

1

6

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Toplota v spodnjem delu telesa je v tem času zelo pomembna za vas. Tako ne pretiravajte s slačenjem, čeprav je aprila včasih lahko precej vroče. In, ko je vroče, ne pretiravajte s tem, da se preveč nastavljate soncu, kajti ravno pregretje je pogosto najmočnejši vzrok za podhladitev. In ravno to se vam utegne letos pogosto zgoditi. Težave, ki se vam v tem času pojavijo v področju pod pasom, nujno dobro ozdravite - spremenite življenjski slog. Jejte čisto hrano. Izogibajte se mleku, mesu, poživilom: kava, energijski napitki, tobak, alkohol…

Kdo je kdo?Ljubezen in odnosi

Medsebojni odnosi v tem času sprožajo precejšnje izzive. Tako ste tankočutni in tako globoko vidite v dušo sočloveka, da vam je ta izkušnja lahko moteča. Še posebej, ko vidite tisti del človeka, katerega sam ne opazi. Kajti sedaj lahko vidite soljudi prav do prve čakre. In ne ocenjujte jih po tem, kar vidite. Če že morate ocenjevati, potem se raje zanesite na to, kar v resnici počnejo. Vedno ohranjajte mir.

Stalnost - zvestobaŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Aprila doživljate resnico. Vašo resnico. Sedaj veste, kdo vam je zvest in komu ste zvesti vi. Zvestoba vašim vizijam in vašim načelom je tudi v poslu izrednega pomena. Sedaj vidite, kateri so tisti poslovni partnerji, na katere lahko vedno računate in vam stojijo ob strani - vse dokler izpolnjujete vaše obveznosti, seveda. Poklonite jim pozornost in čas.

Potovanje v notranji svetIzlet. Potovanje. Selitev.

April je za vas odličen čas, da si privoščite potovanja v vaš notranji svet. Čas za sprehode v naravo; čas za meditacijo. Čas, ki ga preživite v tišini, miru in mirovanju. In v objemu ljubljene osebe.

Mesečna energijaResnicaPočutje in zdravje

Iz dinamičnega časa mnogih uspehov in pisanih izkušenj, ste zaplavali v vodo. Hitro in spemenljivo življenje se nadaljuje, vendar na povsem drugačen način. Mesečna energija odseva vas v drugih in druge v vas. Tako se vam mnogokrat lahko dozdeva, da imajo drugi do vas nemogoče zahteve. V resnici je tako, da imate tudi vi ‘nemogoče’ zahteve tako do drugih kot tudi in predvsem do sebe. Da bi ta čas kar najbolje izkoristili je ključnega pomena, da ste vedno spočiti in mirni. Zdrav in jasno določen življenjski stil je ključnega pomena. Hkrati je to dober čas, da se lotite kreativnih, osebnih aktivnosti. Te vam dajo moč in energijo.

Toplota
2    6   1OgledaloPregled

Morda je to vse, kar bi bilo dovolj napisati, ko bi človek znal videti vse, kar mu primerjava pokaže. Pa vendar je moj znanec Ivan dejal: “Prijatelje imamo zato, da nam povedo in pokažejo tisto, kar že poznamo, kar že vemo.” In vse bolj se strinjam s to trditvijo. Kajti s tem nam soljudje pokažejo na vse, česar se ta trenutek ne spomnimo. In vsi ljudje okoli vas so v tem času vaše ogledalo. In vi njihovo. Dobro opazujte. Mirno.