Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Predvid - Horoskop: April 2017:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 1 - v hiši: 6. IV. - 5.V. 2017 v hiši:
Devetzvezdni KIKonopljine kapsuleGabezov gelKaritejevo maslo:

Vojko J Kalan

4

9

2

3

5

7

8

1

6

Letošnje leto je za vas ključnega pomena za vse vaše nadaljnje življenje. Pravi način delovanja vam prinaša prihodnost v smeri kot si jo želite.


Pokličite me, ali pa se oglasite osebno v osebni konzultaciji boste dobili več in prave informacije, vezane točno na vas. Dobili boste odgovore na vaša vprašanja, kjer upoštevam vašo celostno energijo, ki je pripeta na vaš rojstni datum.


1    5   9
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Na oči in na kožo. Sicer pa se na splošno izogibajte vročih predmetov in snovi, ki povzročajo vnetja. Sonce je aprila že vroče, tako bodite pozorni, da se v času med enajsto in tretjo uro popoldan ne izpostavljate preveč. Predvsem je pri tem pomembno, da vse dni popijete dovolj čiste vode in zelenjavnih sokov. Ta kombinacija vas osveži in pomaga varovati pred premočnim soncem Izogibajte se vročim začimbam. Spanje!

PticaLjubezen in odnosi

Kot vse v letošnjem letu, so tudi vaši partnerski in sploh odnosi z okoljem zelo dinamični. Aprila se ta dinamika še poveča. Kajti sedaj se v vašo pozornost vključuje tudi kopica neznancev. Pa je to povsem v redu, ko ste odprti in prijazni. Pa vendar bodite pozorni, da vaš čas porabite s tistimi, pri katerih imate kaj početi. Oholost je odveč.

Odlične priložnostiŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

April je čas odličnih priložnosti za vaš obstoječi posel - če ga imate. In, če ga nimate, je to odličen čas, da preskusite, kako bi bilo, ko se ga lotite in se končno osvobodite suženjstva, ki ga doživljate od ponedeljka do petka od devetih do petih in še več. Aprilske aktivnosti vam ponudijo kopico uspehov pa tudi izkušanj, ki vam prav pridejo v prihodnje.

Vse je z vamiIzlet. Potovanje. Selitev.

Vse, kar potrebujete, je tu z vami. Raje se premaknite v umu kot pa da potujete po tujih deželah. To za vas velja vse leto in niti april ni nič drugačen. Še več. Ljudje, ki vas potrebujejo, sami pridejo k vam. - Vsak človek prinaša sporočilo, a včasih se morate krepko potruditi, da sporočilo od njega ‘iztisnete’ - dobite. Potrudite se torej. Ta mesec je to lažje.

Mesečna energijaVsem ste na očeh. Ničesar ne morete skritiPočutje in zdravje

Rojeni v energiji Bela Voda 1 niste nastopači. Ko nastopate javno, veste čemu in imate običajno trdne argumente za vse, kar počnete. No, včasih vas zanese. Pazite, da to ne bo ta mesec. Kajti aprila ne morete skriti prav ničesar. Ljudje opazijo prav vsako malenkost. Tako je celo bolje, da se postavite v javnost z vsebinami, ki jih hočete prenesti med ljudi. Pri tem vam najbolj pomaga kreativnost. Vendar naj vas trenutno navdušenje nad uspehi, ne dvigne s tal. Kajti kaj hito se lahko znajdete v neljubi situaciji. Hkrati je april čas, ko lahko preskusite vaše sanje v resničnem življenju. Dobili boste lep nabor koristnih izkušenj.

Pazite na oči
Na odru. Sejem življenjaPregled

Za vas je to zelo dinamičen mesec. Lahko ga dobro izkoristite, ko se zavedate vaših sanj in ko ste že odločeni, da boste dosegli vaše načrte. Tako lahko prav sedaj vse, kar je v vašem umu preskusite in od sveta, od življenja prejmete zlata vredne izkušnje, ki vam bodo v prihodnjih mesecih omogočile, da stopite po pravih poteh. Da se odločate tako, da bo manj padcev in več uspehov. A naj vas trenutni uspehi ne zavedejo. Raje si zapomnite izkušnje. Prihodnji mesec jih vtkite v vas.