Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Horoskop: Januar 2017:

Pretvorba

9KI leto 2 - v hiši

6. I.  - 4. II. 2017 v hiši
Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts

Sponzor

Ali veste, da za artikle pod € 25 ni carine in dostikrat tudi ne transportnih stroškov. In mnogi artikli so zelo poceni. Kupite in podprite spletno stran.

9    3   5
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

In v vašem lahkotnem življenju včasih pozabite nase. Pozabite na vaše dobro počutje in zdravje. Življenje vam januarja pokaže vsa področja, na katerih ste močni in seveda tudi področja, kjer ste šibki. Pokaže vam, kako ste lahko boljši in bolj uspešni. Pokaže vam, kje vam šepa počutje in bi bilo dobro, da bi spremenili, izboljšali vaš življenjski slog, kajti v nasprotnem lahko imate kar znatne težave. Stopite sebi naproti čimprej na vseh področjih za katera opazite, da bi se lahko počutili boljše. Kajti še imate odličen čas za doseganje uspehov tudi na tem področju.

Močno kot pomladLjubezen in odnosi

November je bil za vas mesec novih začetkov. Tistih začetkov, ki ste jih sprožili sami, seveda. In december je čas, ko lahko vse tisto začeto, kar vam ustreza, peljete naprej in okrepite, povečate, daste moč in polet. To še posebej velja za medsebojne odnose. Kajti vi ste tisti, ki ste odgovorni za to, kako se razvijajo in kam gredo. In mesečna energija vas podpira, da jih vodite v želeni smeri - ali pa da zavržete obnašanje, mišljenje, ki vam škodi.

UsklajevanjeŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Januar je odličen čas, ki vam natančno pokaže, kje pri izvajanju vaših poslovnih načrtov ste odlični in kje so področja, ki jih je potrebno spremeniti ali dodelati.  (fine tunning) Ne glede na vse, pa je to še vedno čas, ko lahko vse začeto zavržete in stopite po povsem novi poti - vse dokler ste na tem (novem) področju kompetentni. - Uspeh vaše ‘ekipe’ je odvisen le od vas samih. Vi ste tisti, ki vse, kar imate: načrtujete, spremljate, preverjate, izboljšujete in daste v uporabo. Vi ste kreator vsega, kar ste imeli, kar imate in kar še boste imeli. Spoštujte se, ljubite se in si zaupajte. Uspeh je le stvar časa.

Bodite tu - sami s seboj. Objemite vseIzlet. Potovanje. Selitev.

Ko je človek v karmi, mu ni potrebno potovati nikamor. Vse pride k njemu - tudi karma. In karmi se ne da uteči. Seveda jo lahko zmanšate, vendar se bo kasneje zgostila ravno tam in takrat, ko tega ne potrebujete. Ko ste torej vabljeni na pot. Se opravičite in povabite tistega, ki vas vabi - na vašo lokacijo. Sicer pa bodo prišli sami takoj, ko se odločite, da ostanete doma.

Učilnica življenjaPregled

Ali veste, da nas življenje ves čas spodbuja k rasti, k razvoju, k pomoči soljudem, k ljubezni in predvsem k vsem ciljem, ki si jih zastavimo sami. Vendar to ne pomeni, da gre vse ‘po naše’. Niti najmanj. Če bi tako bilo, bi karmična sporočila sploh ne bila pomembna. Tako pa so. Usmerjajo nas na pravo pot. Karma nam sporoča prav vse podatke; grobe in nianse o tem, kam naj gremo. Predvsem pa nam pokaže, kaj delamo dobro in kaj je tisto, kar lahko naredimo boljše. In vse najprej pokaže na nežen način. Kasneje pa je informacija vse bolj jasna in vse močnejša. Sporočila dobivamo po kanalih, kjer jih zanesljivo lahko prestrežemo in lahko sprejmemo sporočilo. In januar je mesec, ko ste vi pri Karmi v učilnici življenja. Bodite pozorni. Sprejmite resnico trenutka. Pojdite k vašim sanjam, k vašim ciljem.

Saj že veste. V resnici obstaja le ta trenutek. Ni ne preteklosni in prihodnosti tudi ni. Je le spomin na to, na kar ste bili pozorni v vaše prejšnji zavesti in ‘spomin’ na to, kako hočete živeti jutri in v naslednjih ‘dnevih’ - zavesti. Januarja vas obiskuje vaša prijateljica - karma. Ja, res je prijateljica. Kajti spomni vas na vse tisto, česar se vi ne zavedate vedno. Ko ne upoštevate, da so ljudje drugačni od vas. Da niso vsi takšni, da bi gledali kaj se dogaja sedaj, temveč skorajda ves čas delujejo iz preteklosti - Iz tega, kaj se je zgodilo, kaj že znajo in zmorejo. V noviih situacijah se ne počutijo dobro.

Resnica trenutkaTu. Sedaj.PočutjeMesečna energija