Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Horoskop: Januar 2017:

Pretvorba

9KI leto 2 - v hiši

6. I.  - 4. II. 2017 v hiši
Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts

Sponzor

Ali veste, da za artikle pod € 25 ni carine in dostikrat tudi ne transportnih stroškov. In mnogi artikli so zelo poceni. Kupite in podprite spletno stran.

8    2   4
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Tudi januarja se pogosto počutite kot, da vas nekdo skrivoma opazuje. Kot, da ste pod stalno kontrolo. Pa brez skrbi. To ste vi sami. Sprostite se in tudi vaše telo bo delovalo boljše. No, seveda je dobro in prav, da si privoščite jedi, ki so čim manj kuhane in čim bolj rastlinskega izvora. Maščobe in mleko so odveč. Tudi meso in mesni izdelki naj bodo le kot začimba, če brez njih res ne zmorete. Dostikrat se počutite kot da ste odgovorni za vse v vaši okolici. Pa je to daleč od resnice. Odgovorni ste le zase. Obnašajte se tako.

Prijazno naprejLjubezen in odnosi

Si prizadevate, da bi z vašim partnerjem stopili na višjo raven v medsebojnih odnosih? Odlično. Ne glede na to ali ste s partnerjem le nekaj dni ali pa že desetletja je to res čas, ko vas energija podpira pri vaših željah in prizadevanjih. A ne bodite kot maček, ki se sprehaja daleč okoli vroče hrane. Bodite jasni, nežni a odločni - tako kot ste sicer pri bolj posvetnih temah v življenju. Stopite partnerju naproti z ljubeznijo, ki sije iz odprtega srca. In niso dovolj le geste. Uporabite besede, pa čeprav (ali pa ravno zato), ker vam ne gredo lahko iz ust. A resnico je dobro povedati glasno in jasno. In za takšne geste, priznanja boste bogato nagrajeni.

NačrtovanjeŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Čeprav vas žene, da bi stopili v akcijo. Da bi pričeli uresničevati vaše mentalne plane, (Ali jih imate zapisane? Natančno? Časovno določeno? Stroškovno opredeljeno?…) je bolje, da se takoj usedete za mizo in vaše načrte jasno orišete, zapišete, definirate želene cilje in časovne termine. Kajti pravi čas za začetek vaših projektov se bliža zelo hitro. Januar pa je najboljši čas, da načrte zelo jasno opredelite na vseh področjih. Tako idejno kot logistično in finančno.

Potujte lokalnoIzlet. Potovanje. Selitev.

Januar za vas ni ugoden za potovanja. Če že morate na pot, potujte le lokalno. Za druge poti se dogovorite tako, da drugi pridejo k vam. Kajti tokrat prav nobena smer ni ugodna za vas. In, če že morate na pot - ne pojdite sami. S seboj vzemite kogarkoli, pa čeprav je to znanec, ki bo šel v ciljni kraj le na kavo ali v muzej. Za točne podatke o potovanjih ugodnih smereh za selitev, me prosim kontaktirajte.

Pozorno z dokumenti in denarjemPregled

Čeprav je januar že zelo dober čas za nadaljevanje konkretnih aktivnosti, ki ste jih pričeli prejšnji mesec. Je to še boljši čas za načrtovanje vsega, kar želite in ste odločeni pričeti letošnje leto. Zelo pomembno je, da vse načrte jasno zapišete in ste zelo pozorni tudi pri podpisovanju pogodb in drugih dokumentov - še posebej vseh, ki zadevajo denar in vaše odgovornosti. In, če nič ne načrtujete - potem vsaj preglejte vse dokumente. In, ker se kaj rado zgodi, da ste v tem času klicani pred sodne organe, bodite zelo pozorni na vaše podpisane in nepodpisane izjave. Vse počnite mirno in dobro premišljeno. Ne dovolite, da bi se mudilo vam, ko vas stiskajo v ozek časovni termin. Takrat bodite na vsebino pozorni še bolj.

Oči, srce, žolč, jetra, živci,…Počutje in zdravje

Decembra ste lahko začutili, da se je življenje tudi za vas zopet pričelo premikati, dogajati. Januarska energija je še močnejša in vi postajate bolj smeli. Pa ni potrebe za nervozo. Pravi energijski tok se za vas prične 5. februarja - z novim KI-jevim letom. Do takrat ne hitite. Raje dobro in hitro načrtujte vse, kar ste stuhtali v zadnjih mesecih ali pa letih. Prav vseeno je. Pomembno je, da je dobro načrtovano. Pomembno je, da se premaknete tja, karmor si želi vaše bitje. In tako bo boljše steklo vaše življenje…

Mesečna energijaJasnost odločitve