Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Horoskop: Januar 2017:

Pretvorba

9KI leto 2 - v hiši

6. I.  - 4. II. 2017 v hiši
Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts

Sponzor

Ali veste, da za artikle pod € 25 ni carine in dostikrat tudi ne transportnih stroškov. In mnogi artikli so zelo poceni. Kupite in podprite spletno stran.

6    9   2
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Mesečna energija - sedaj ste pod vplivom energije Črna Prst 2, je za vas še bolj ugodna kot decembrska. No, kljub temu se zavedajte, da je to čas nanižjega nivoja energije v tem obdobju. To torej ni čas za fizično naprezanje. Ne glede na to ali je to delo ali šport vam svetujem, da ste pri fizičnih opravilih zmerni, premišljeni in se gibljete - počasi. Pogosto vas utegne zebsti bolj kot druge, čeprav ste na toplem. Pomagajte si z dobrim žvljenjskim stilom. Zgodnje spanje, nežno gibanje in redni obroki hrane. Na vsak način se izogibajte pregrevanju pod vročim tušem in z grelnimi telesi. To vam lahko škoduje ali celo povzoroči fizične poškodbe na telesu.

PomočLjubezen in odnosi

Januarska energija v vas prebudi empatijo. Občutite jo na poseben način: Ko vi potrebujete pomoč, v vaši okolici vidite ljudi, ki imajo enake ali podobne težave kot vi. Nato jim ponujate pomoč, pa čeprav je vaša stiska večja kot njihova. Nudenje pomoči lahko preraste v neprijetno siljenje v partnerja takrat, ko bi bilo dobro, da ga za pomoč zaprosite. Ko pa ostanete brez moči, se vam lahko zgodi, da vaše stiske pridejo na dan vse hkrati. To pa seveda ne pomaga partnerskim odnosom. Ko niste zadovoljni, izrazite to nezadovoljstvo takoj.

Še enkrat: NačrtovanjeŽivljenjski cilji, posel, služba, denar…

Ne morem dovolj poudariti dejstva, da je to najbolj primeren čas za načrtovanje v vsem letu. Pa ne zato, ker je to prvi mesec leta, temveč zato, ker sedaj gledate na vašo prihodnost iz zornega kota razvoja, graditve. Ker se zavedate, kako pomembni so temelji vsakega konkretnega sodelovanja, naloge, projekta. Ter zato, ker ne morete doseči cilja, če ne veste kaj vaš cilj je. In kakšen. Tako boste v prihodnjem letu bolj uspešni, ko si poklonite čas za načrtovanje globokih notranjih sprememb. Zato pa si poklonite tudi čas za razmišljanje o mislih in čas v miru, tišini in mirovanju. Kajti ‘zunanji’ svet je vedno odsev notranjega.

Jugovzhod - SeverozahodIzlet. Potovanje. Selitev.

To sta smeri, v katerih so za vas potovanja ugodna in prinašajo dobre rezultate. Potovanje proti severozahodu vam prinese vpogled v notranjost, v bistvo, v tisto, kar je očem nevidno in potovanje proti jugozahodu vam prinese stabilnost in strukturo, prave partnerje za vezavo na dolgi rok.

Premišljeno in počasiPregled

Že res. Lahko je reči, vendar ni tako lahko upoštevati takšnih priporočil, mar ne? Kajti še vedno ste pod vplivom hitro spreminjajoče se energije vijoličnega ognja 9. Ta podpira vašo mesečno energijo in tako tudi vas. Tako imate v tem času več energije kot drugi v podobni situaciji, pa čeprav je to najnižji nivo energije v začetku leta. Najboljši napotek, ki vam ga lahko pri tem dam je napisan v naslovu. To velja za vse fizične akcije. Medtem ko mentalno lahko načrtujete hitro. To je celo zaželeno. Toda kaj? Načrtujte na katerih področjih vaše življenje potrebuje največ sprememb in kako lahko sledite sebi. Kajti pred vami je zelo zanimivo in včasih zahtevno obdobje…

PočutjeMesečna energija

Decembra ste lahko v sebi pričeli videti nove načine delovanja. Dobivali ste lahko prebliske novih idej. Včasih ste lahko le opazili drugega človeka, kako dela to, kar si želite vi. Pa vendar so se ideje in opazovanja menjala hitro in, če jih niste zapisali, jih ne poznate več. Pa nič zato. Vse te ideje so še vedno v vas. Ko zaupate vase ali ne, se te ideje ravno ta mesec zbirajo in gradijo v načrte. Seveda pa je koristno, da si poklonite čas za načrtovanje, za idejno kreiranje vaše prihodnosti. Tako bodo ideje bolj jasne. Ko jih zapišete pa tudi veliko bolj uresničljive prej kot si lahko predstavaljate.

NačrtovanjePremalo energijePočutjeMesečna energija