Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Horoskop: Januar 2017:

Pretvorba

9KI leto 2 - v hiši

6. I.  - 4. II. 2017 v hiši
Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts

Sponzor

Ali veste, da za artikle pod € 25 ni carine in dostikrat tudi ne transportnih stroškov. In mnogi artikli so zelo poceni. Kupite in podprite spletno stran.

5    8   1

“Kdo me opazuje?” To se dostikrat vprašate ali pa občutite, da vas nekdo spremlja ves čas. A strah je odveč. Ta, ki vas opazuje ste vi. Tako vašo pozornost raje obrnite na to, da živite bolj zdravo življenje. To je čas, ko se je dobro izogniti preveč začinjeni hrani; mlečnim izdelkom: preveliki količini mesnih izdelkov in seveda alkoholu ter drugim poživilom. Tako se laže izognete prehladom in težavam v spodnjem delu telesa. Če pa vas ‘uščipne’ v križu, se vprašajte: “Kam hočem  - a si tega ne dovolim?” In, ko bi radi rešili to težavo, sem vam na voljo.

VarčnoLjubezen in odnosi

Januarja in februarja imate omejene zaloge energije. Tako ste dostikrat v stanju, ko imate komaj dovolj energije za vzdrževanje običajnega dne in pogosto vas partner ali okolica najde v situaciji, ko se ne morete kontrolirati. Hitro prevzamete energijo ljudi v vaši okolici. In, če so vznemirjeni oni, se hitro vznemirite tudi vi. Zrcalite jih. To pa seveda ni vedno dobro za mesebojne odnose, zato bodite varčni v reakcijah. Ohranite mirno kri.

ZvestobaŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar

Decembra ste bli sijoči in uspešni. Mnogi posli so vam padli v roke brez, da bi se jih zares zavedali. Sedaj ni več tako. Januar je mesec, ko dobro poslujete le z zvestimi klienti, sodelavci. Hkrati je to čas, ki ni ugoden za investicije - zato se jim izogibajte vsaj do 5. februarja. Januar torej ni čas za sklepanje poslov. Splača pa se dobro opraviti vse, kar zadeva poslovanja z obstoječimi partnerji, pa naj imajo še tako nore zahteve. Seveda je vprašanje o tem, ali so to res njihove prave zahteve in kako si predstavaljajo, da jih vi izvedete - na mestu.

Vzhod - ZahodIzlet. Potovanje. Selitev.

To sta ugodni smeri za potovanje za vas v mesecu januarju. Kljub temu pazite, da ste na zahodu zelo premišljeni o tem, kakšne posle sklepate. Sklepajte jih res počasi in res premišljeno, kajti v nasprotnem primeru vam bo žal, da ste se teh poslov sploh dotaknili. S sklepanjem poslov, podaljševanjem pogodb in z delom za nove kliente raje počakajte do začetka marca, ko vam zadeve stečejo z večjimi uspehi kot sedaj sploh lahko verjamete.

Notranja reorganizacijaPregled

Lansko leto ste bili priča času, ko ste se natančno zavedeli, kaj vam v vašem življenju ni všeč oziroma, česa se hočete znebiti. Ta energija je bila posebej močna novembra. Decembra pa ste že lahko preskusili novo pot. Vendar je januar čas za nove načrte. Za spremembe v globoki notranjosti -  v srži delovanja. Sedaj je čas, da pogledate, katere vaše lastnosti so v vašem življenju odveč. Ali že veste, da se vse, kar doživljate - dogaja v vas samih? Ali pa verjamete, da je to le ‘izmišljotina’ samozvanih duhovnih ljudi? Pustite se presenetiti. Ravno januar vam lahko prinese močna presenečenja v vašem lastnem svetu, v vašem umu.


Iz divjega decembra ste pristali v norem januarju. No, na zunaj ni več tako nor, če izzvzamemo, da vas okolica dostikrat sploh ne opazi. Ko vas opazijo, pa vas ne razumejo ali pa vam postavljajo nenavadne in dostikrat neuresničljive predloge. Vaš um je v tem času iskriv in hitro niha od najbolj svetlih idej se dostikrat v trenutku preseli v temo in išče temne točke vaše okolice. Vaša pozornost pa je tokrat bolj usmerjena na fizično, materialno varnost. Tisti, ki delate na sebi že dalj časa se seveda zavedate, da je vaša varnost v vašem srcu, pa vendar vam pozornost dostikrat uide v matrico družbe in v njena pravila.

VarnostKdo me opazuje?
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint
PočutjeMesečna energija