Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Horoskop: Januar 2017:

Pretvorba

9KI leto 2 - v hiši

6. I.  - 4. II. 2017 v hiši
Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts

Sponzor

Ali veste, da za artikle pod € 25 ni carine in dostikrat tudi ne transportnih stroškov. In mnogi artikli so zelo poceni. Kupite in podprite spletno stran.

4    7   9

Ob tej energiji se počutite odlično, vse dokler imate energijo. Kajti energija za počutje, za dosežke, za vzhičenje - prihaja le iz vas. Vi ste tisti, ki napajate, hranite vse, kar se vam dogaja. Zato bodite fair do sebe in vaš čas in energijo uporabljajte le za to, kar je dobro za vas. Kajti le tako lahko pomagate tudi drugim. Ob tem bodite pozorni na vse vroče predmete in tudi na to, da se izogibate gledanju v svetlobo - še posebej v smeri, kjer se vse močnejši januarski sončni žarki odbijajo od čudovite snežne površine. Kajti vzhičenje, ki ga ta mesec doživljate, vas kaj lahko zanese, da pozabite prav na vse. Pa se splača biti pozoren, tako imate od tega časa več…

VizijaLjubezen in odnosi

Januarja ne razmišljate več veliko o preteklosti. Energija vas žene, da živite za prihodnost. In to je odlično. Vendar kljub vsemu bodite tu, v sedanjem trenutku. Enostavno ga preživljajte čim bliže temu, kot ga želite živeti v prihodnosti. In, ko ste polni ljubezni, namenite to ljubezen tudi sebi. Kajti čutite lahko le toliko ljubezni kot jo dajete sami - kot imate vi odprto vaše srce. Tako se sprostite, ljubite in pustite ob strani nalepke in ljudi, ki vas želijo potegniti v preteklost. Naj gredo z vami ali pa po svoje.

Vse možnostiŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Ko pustite preteklost v preteklosti in se z njo ne ukvarjate, ko živite le v sedanjem trenutku - prav s tem gradite vaše prihodnje življenje. Zato ga ne omejite. Dovolite si, da je in bo vaše življenje več in boljše kot si sploh lahko predstavljate. Vendar preverite ali si to res želite v srcu ali le v glavi. Kajti vaša prihodnost je tam, kjer vam vsak trenutek prinaša novo moč in novo energijo, kjer ne razmišljate o času, o denarju, niti o varnosti. Kajti vse to: moč, energija, denar, varnost so v vas, v vašem srcu in ne zunaj vas: v denarnici, na bančnem računu… Januar vam daje možnost vizije vaše prihodnosti, žar, navdušenje, ki vam pomaga prebroditi leto 2017…

Kot običajno…Izlet. Potovanje. Selitev.

Kot običajno je, da nimate nobene ugodne smeri za potovanja. Imate pa ugodno smer za selitev ali daljše potovanje proti severozahodu, kjer ostanete na drugi lokaciji več mesecev ali celo let. Vendar je seveda potrebno poznati ugoden čas za vrnitev. Tako vam priporočam, da se gibljete le v ožjem krogu Slovenije oziroma kraja v katerem živite.

Sejem življenjaPregled

Januarja ste na odru skupaj s prijatelji in znanci. Tako se zavedajte, da niste sami. Čeprav se vam bo včasih zdelo, da so vam le v napoto, se zavedajte, da ste na odru skupaj z vašimi sorodniki, s prijatelji in z znanci. Vedno in na vsakem koraku so vam pripravljeni pomagati. Pa vendar to ne pomeni, da vedo kako. Vi ste tisti, ki januarja dobesedno živite vašo prihodnost - ko si to le dovolite. Zato sprejmite izzive, sprejmite ponudbe. In, ko je takšna priložnost, zaupajte (dobro želečim) prijateljem in znancem, sorodnikom to, kar si želite doseči. Presenečeni boste, ko se bodo te priložnosti kmalu pokazale kot resnične. Dovolite si biti to, kar ste. Dovolite si biti Vi.

Ste prejšnji mesec mirno razčistili, česa nočete in predvsem kaj hočete? Odlično. Kajti januar vam pokaže vaše možnosti v naslednjih devetih mesecih in še več. Januarja lahko vaše vizije zažarijo v vsem svojem sijaju. In vi z njimi. Tako bodite vedno gotovi, da vaše navdušenje ves čas uporabljate le za doseganje vaših najvišjih ciljev in graditev vaše lastne energije. Kajti to je čas, ko se lahko dotaknete vsega najlepšega, najvišjega kar si v življenju želite. Zato zaživite vaše sanjem in ostanite toliko prizemljeni, da pustite pri miru vse, kar vam sanje odnaša.

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint
Mesečna energijaPočutjeJasnost usmeritveVzhičenjeMesečna energijaPočutje