Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Horoskop: Januar 2017:

Pretvorba

9KI leto 2 - v hiši

6. I.  - 4. II. 2017 v hiši
Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts

Sponzor

Ali veste, da za artikle pod € 25 ni carine in dostikrat tudi ne transportnih stroškov. In mnogi artikli so zelo poceni. Kupite in podprite spletno stran.

3    6   8
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Čeprav dve leti že dosegate cilje, zastavljene v preteklih letih. vam energija v tem času ni naklonjena za osebno počutje. Energija meseca januarja je izredno močna in včasih imate lahko občutek, da ste vi tisti, ki jo upravljate. In to je do neke mere res. Vendar le takrat, ko uresničujete vaše resnične želje, za katere v sebi čutite navdušenje in strast in ste jih odločeni doseči, ne glede na vse. Ko to storite, se vaša moč pomnoži in postane tako velika, da so vaši cilji lahko uresničeni že v nekaj mesecih. Hkrati pozorno! Na to veliko in močno in kreativno/destruktivno energijo pa lahko vplivate z vsakim vašim delovanje, v katerega daste vaša močna čustva. Zato vedno ostanite mirni, ne glede na to, kaj se dogaja in kaj doživljate.

Zaprosite za pomočLjubezen in odnosi

Čas, ki ga preživljate ni prijazen in ni vedno enostavno ostati miren, osrediščen, pozoren in hkrati odprt. To lahko dosežete z vsem znanjem in z vašimi življenjskimi izkušnjami. Kajti vaša družina in vaš partner so vaši najbližji in največji zavezniki celo takrat, ko se vam zdi, da se z njimi ne razumete najbolje. Tako je pomembno, da se v težavnih situacijah naslonite nanje. Da premagate samovšečnost in jih prosite za pomoč. In ne le prosite. Zaupajte jim stisko, v kateri ste in prisluhnite njihovim predlogom. Še vedno je odločitev vaša. In vse lahko izpeljete po svoje...

KIJOTŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Pod vplivom takšne energije kot ta mesec vpliva na vas, ljudje pogosto postanejo perfekcionisti. Tako hočejo vse narediti do konca, odlično. Pa vendar to skorajda nikoli ni mogoče. Prav gotovo pa ni mogoče izpeljati do konca in perfektno vseh poslov, s katerimi imate trenutno opravek in hkrati zadovoljiti vse vaše osebne potrebe in vse potrebe vaše družine in … Ko hočete pretiravati in delati pozno v noč, se spomnite teh besed. Zavedajte se, da je v 20 odstotkih časa narejeno 80 odstotkov dela. Zato si postavite mejo. Do kdaj delate? In vprašajte se še: Ali sem ‘fer’ do sebe? Pred leti me je trener poslovnega coachinga naučil, da se vprašam: “Kaj Imam Jaz Od Tega?”. Vaš odgovor vam pomaga k odločitvi.

Notranje potovanjeIzlet. Potovanje. Selitev.

Čeprav je januar odličen mesec za spremembe, ki jih načrtujete že dalj časa in niso osnovane na trenutnem nezadovoljstvu, ta čas za vas ni primeren za daljša potovanja. Tako raje ‘potujte’ v sebi. V sebi potujte tja, kamor si želi vaše srce. V sebi pričnite vse, kar si želite doseči v ‘resničnem’ življenju. Naslikajte si vaše dosežke, prisluhnite okolju, ko ste zmagovalec/zmagovalka.

Mirno, premišljeno in načrtnoPregled

Končuje se naporno leto, ko so se uresničili mnogi vaši napori in je poplačan tudi vaš življenjski slog. - Zdravo življenje in aktivnosti usmerjene k vašim življenjskim ciljem (kjer uresničujete vaše najvišje osebne cilje) so vam prinesli in vam prinašajo ugodne rezultate. In življenjski slog, v katerem ste pozabili nase ali pa ste bili nepazljivi ali celo brezbrižni, vam prinaša neprijetne rezultate (bolezen, poškodbe, itn). Januar vam vse to pokaže zelo jasno. Sedaj veste, kaj ni dobro in s čim niste zadovoljni. Še je čas, da zaživite boljše. To naredite mirno, premišljeno in ne zaradi trenutnega nezadovoljstva.

PreobratNepredstavljiva močMesečna energija

Kako ste preživeli delovno leto 2016? Ste zadovoljni s potjo, ki ste jo opravili in z rezultati, ki ste jih dosegli? In čeprav se zdi, da svojo pot končujete, da se ne nadaljuje, to še zdaleč ni res. Že res, da je mesec januar za vas mesec preobrata. Čas, ko se zavedate, kaj bi v vašem življenju lahko bilo bolje in lepše. To pa ne pomeni, da ne boste dosegali še večjih in bolj intenzivnih rezultatov. Ne. Mesec preobrata pomeni čas, ki loči intenzivno delo in rezultate vašega dela od časa, ko bodo rezultati vašega (ne)dela še bolj jasni, še bolj očitni, še večji. Vztrajajte mirno.

Počutje