Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Horoskop: Januar 2017:

Pretvorba

9KI leto 2 - v hiši

6. I.  - 4. II. 2017 v hiši
Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts

Sponzor

Ali veste, da za artikle pod € 25 ni carine in dostikrat tudi ne transportnih stroškov. In mnogi artikli so zelo poceni. Kupite in podprite spletno stran.

2    5   7
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Vse, kar ste v telesu občutili prejšnji mesec, lahko čutite tudi sedaj. Ne glede na to ali ste pričeli spreminjati življenjski slog tako, da vam je bolj prijazen ali ne. In čeprav se vam zdi, da znaki počutja niso zelo močni in izraziti - včasih o težavah slišite le besede iz ust vaših bližnjih - se zavedajte, da so to zagotovo tudi vaše težave. Sicer o njih ne bi slišali nič. Tako je januar čas - skrajni čas, da naredite prve spremembe k bolj zdravemu življenju. Res.

Široko odprto srceLjubezen in odnosi

In, ko imate široko odprto srce - ničesar ne ocenjujete, ničesar ne primerjate; ne razmišljate o tem, kaj je prav in kaj ni. Vse enostavno - sprejemate. In, ko s srcem, z ljubeznijo sprejemate besede in dejanja; misli in čustva ljudi, laže sprejemate tudi vaše besede, vaša čustva, vaše misli in vaše telo. Lažje sprejemate in ljubite sebe, ne glede na to kakšni ste in v kakšn situaciji ste. In tako vas sprejema tudi vaša okolica. Odnosi postanejo sproščeni in situacije rešujete laže - vse dokler se ne prepustite strastem, strahu ali pretiranemu navdušenju…

DisciplinaŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Lani ste nadaljevali 2014 in 15 začeto delo. Rezultati niso takšni, da bi jih prehvalili. Vendar sedaj veste kje ste in kako lahko začeto bolj uspešno nadaljujete. In čeprav se sedaj že zavedate kako uspešni ste bili v lanskem letum to še zdaleč ni tisto, kar še pride. Kajti zaslužek še ni takšen kot ste ga načrtovali in kakršnega ste pričakovali. Vendar točno veste, kaj imate v rokah. Januarja lahko z malo dela in z nekaj modrimi odločitvami ter javnim delovanjem, utrdite smer razvoja vsega, za kar se vztrajno trudite že več let. Vztrajajte. Pravi rezultati šele prihajajo.

Še vedno velja: Vse pride k vam!Izlet. Potovanje. Selitev.

In, če že morate na pot, Pojdite za čim manj časa. Hkrati jasno obvestite vse vaše bližnje, o tem, kje ste in kako se vas lahko dobi. In zavedajte se: Niti fb, niti email ne morejo prenesti informacije, ki jo dobite z osebnim srečanjem. Ko se pogovarjate po telefonu je malček boljše, vendar je osebno srečanje tisto, ki se ga zamenjati ne da. In ne bo vas vsak, ki vas išče doma, poklical po telefonu. Tako se raje zadržujte na krajih, kjer ste običajno in bodite odprtega duha in srca. Sprejmite kontakt ljudi, s katerimi se srečate. In se z njimi pogovorite. Pa čeprav na kratko.

Tik pred začetkom končnega obdobja…Pregled

In, ko vam napovedujem začetek ‘končnega’ obdobja je to res in hkrati ni. Res je, da se že februarja prične čas, ko pričnete dobivati plačilo za vaše nekajletno delo. Vendar se hkrati končuje čas, ko življenjsko delo v resnici šele dobro začenjate. Kajti prihodnje leto se prične vaše devetletno karmično obdobje. Torej čas, na katerega ste se lahko intenzivno in dobro pripravili že lansko leto. Z letom 2018 se začne za vas res dinamično in učenja polno življenjsko obdobje na katerega se velja pripraviti. Bodite budni in delajte na sebi.

Srečno, Vojko

Mesečna energijaSproščenoPočutje in zdravje

In ste ‘prispeli’. Prispeli ste namreč v zadnji mesec vašega karmičnega leta. Najbolj zabaven in najbolj sproščen - ko si to le dovolite. To je čas, ko ste obkroženi s prijatelji, znanci in z družino. To je čas, ko vas okolje prosi, da z njim zamenjate vlogi. Sedaj je čas, da sprejemate vi in vaša okolica - daje. A ne daje vam tistega in na takšen način kot si vi želite. Daje vam to, kar potrebujete in na njim lasten način. Tako je odveč upirati se ponudbam za pomoč in sodelovanje. Raje to pomoč sprejmite, pa čeprav veste, da je ne potrebujete. Kajti resnica je še vedno obrnjena: S tem, ko pomoč tiho in hvaležno sprejemate - pomagate njim. Zares. Zato si dovolite tudi ta način.

Pozorno