Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Horoskop: Januar 2017:

Pretvorba

9KI leto 2 - v hiši

6. I.  - 4. II. 2017 v hiši
Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts

Sponzor

Ali veste, da za artikle pod € 25 ni carine in dostikrat tudi ne transportnih stroškov. In mnogi artikli so zelo poceni. Kupite in podprite spletno stran.

1    4   6
Mesečna energija

Kot sem vam povedal že prejšnji mesec: “Telo vam pove vse.” Sedaj jasno in ‘glasno’. Nič več ugibanj. Sedaj veste, kaj vam je pripovedovalo prejšnji mesec. In sedaj je res čas, da delujte tako, da vaše počutje dvignete na višjo raven. Čas za začetek je pravi za velike uspehe, za hiter in dolgoročen napredek. Čakanje na karmično leto, ko bo situacija veliko bolj resna (že po 4. februarju), je odveč.

Odprite srceLjubezen in odnosi

Odprite srce - in naj ostane odprto. Ne dovolite svetu in ljudem, pa niti in najmanj sebi, da bi delovali iz strahu, namesto, da bi delovali iz ljubezni. Vse, kar v vas vzbuja dvom, negotovost, slabe občutke, strah - vse to se pojavlja le, ko vaše srce ni dovolj odprto, ko ne ljubite dovolj. Ko pa ljubite partnerja, družino, svet, sebe, strahovi izginejo kot izgine tema v sončnem in jasnem dnevu. Tako ste januarja, še bolj kot običajno, vi tisti, ki si gradite lep in sončen dan  in lepe ter prijazne odnose z vašimi ljubimi. Pa ne pravim, da je vedno lahko. Vendar ste vi tisti, ki imate to moč. Uporabite jo.

Opravite obljubljenoDenar, posel, služba…

Poklonite si uro ali dve časa, da v mislih pregledate vse vaše trenutne načrte in tudi vse tiste zadeve, ki jih že uresničujete. Katere vaše zadeve vam dajejo tako dobre rezultate, da jih boste peljali naprej? Kateri načrti že kažejo obetajoče rezultate? Kje ste se že dogovorili, da opravite delo, kje pa so to le sanje? - Opravite obljubljeno. Sedaj je čas, da izpolnite vse obljube: do sebe in do drugih. In, ko jih je preveč je sedaj skrajni čas za odločitev o tem, kaj peljete naprej in kaj boste postavili na stranski tir. Kajti, ko hočete rezultate, morate obljubljeno tudi opraviti. Pa imate dovolj časa za vse? Za to, kar vam daje rezultate in za tisto, kar ni na pravem tiru?

Severovzhod - JugozahodIzlet. Potovanje. Selitev.

To sta meseca januarja edini smeri v katerih so za vas kratka potovanja ugodna. Izkoristite ta čas, kajti približuje se vaše karmično leto, ko potovanja niso zaželena - no, tudi potrebna niso. Kajti vse, kar potrebujete pride do vas samo od sebe in potovanja bi vas le odmaknila od rezultatov od vaših ciljev. Tako si namesto potovanja v fizičnem svetu, raje privoščite urico v miru, tišini in mirovanju. Hitreje in dlje boste prišli k uspehu.

Pregled in ureditev načrtovPregled

Ali si kdaj podarite čas za razmišljanje o mislih? O tem, kako se vaše misli pojavljajo, da jih opazujete in ste priča o tem, kam gredo? Ste pozorni na tiste, ki v vas sprožijo največje veselje in radost? Tiste, zaradi katerih bi med tem razmišljanjem kar takoj vstali in šli v akcijo?  Te so dobre in prave. Razmišljajte jih naprej in se odločite, kdaj in kako jih boste razvijali. Naj bodo te misli tiste, ki jim dajete več pozornosti. Kajti več pozornosti vam bo prineslo tudi večje zadovoljstvo in večji uspeh. O tem je pisal že James Allen pred več kot sto leti v knjigi: “Kot človek misli”.

Srečno, Vojko

Mesečna energija
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint
Prisluhni si in deluj!

Koliko ljudi ste decembra srečali iz oči v oči? In opazili, da je to srečanje več, da človeka čutite v vašem srcu?  In, če ste si poklonili nekaj minut časa za pogovor z njim, ko ste se popolnoma potopili v pogovor, ste prejeli več kot si sploh lahko predstavljate. Čemu vam to pišem pod naslovom ‘mesečna energija’? Ker je tik pred vami leto, ko boste podobne dogodke doživljali vsak dan. In vsak dan, vsak trenutek je enako vreden. Izkoristite ga. - Januarja pa na delo. Nadaljujte z vsem, kar delate že tri mesece. Ne glede ali je to v poslu ali na osebni ravni. Prihajajo rezultati.  

Počutje in zdravje