Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Horoskop: September 2016:

Pretvorba

9KI leto 2 - v hiši

7.IX. - 7. X. 2016 v hiši
Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts

Sponzor

Ali veste, da za artikle pod € 25 ni carine in dostikrat tudi ne transportnih stroškov. In mnogi artikli so zelo poceni. Kupite in podprite spletno stran.

8    2   9
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Le mirno. Vse je v redu. Mesečna energija vam daje moč. Na ta način pa je obremenjenost oči, srca, jeter, želodca je v tem času večja. Tako velja ohranjati miren in zdrav življenjski stil pri katerem ste posebej pozorni na to, da se izogibate vsemu, kar obremenjenost in nemir, segrevanje telesa, vročino še povečajo. Alkohol in poživila; močne začimbe, škrobnata živila in sladke pijače ni so zaželene. In ne nazadnje. Čeprav je že jesen, so sončni žarki še vedno močni. Tako se valje izogniti predolgemu času, ko bi vam Sonce svetilo na tilnik in glavo.

Življenje na odruLjubezen in odnosi

Če vam je všeč ali pa ne. September je čas, ko ste opaženi. Ljudje vas vidijo. Pozdravljajo vas celo tisti, s katerimi se ne poznate. In, če živite s preveč ljubosumnim partnerjem, ki vas sprašuje kdo je to, ki vas je pozdravil - jim pokažite tale predvid, naj se zavedajo, da je življenje odvisno tudi od energije, ki ji mi ne vladamo. Hkrati je to čas, ko vaši bližnji še bolj čutijo vašo naklonjenost. Tako je september čas, da bolj odprete vaše srce, saj to izboljša odnose v družini in med prijatelji. Če pa partnerja nimate, je to odličen čas, da srečate mnoge ljudi, ki ste jim všeč.

Transparentnost poslovanja, uspeh,…Denar, posel, služba…

To je čas, ko ste vidni vi, ko je vidno vaše delo in vaše poslovanje. Ničesar ne morete skriti. Če skušate prikriti pretekle spodrsljaje; dolgove, vam to ne bo uspelo. Hkrati pa so vidni vaši uspehi, vaše odlično delovanje. Tako se s partnerji čimprej dogovorite o spremembah. Ko pa se le da, bodite v vaših dogovorih točni v vsakem pogledu. Hkrati je čas do 6. oktobra odličen za kratkoročne posle: za nakup ali prodajo ali posel, ki bo opravljen in plačan najkasneje do omenjenega datuma. Hkrati je to čas, ki vam pokaze vaše poslovne možnosti v naslednjih desetih mesecih.

Vzhod - ZahodIzlet. Potovanje. Selitev.

Letna in mesečna energija sta vam naklonjeni. Vendar naj vas spomnim, da je vaša osebna energija letos na zelo nizkem nivoju. Tako to ni zaželen čas za dolga in naporna potovanja. Seveda brez težav potujete v dvojni razdalji vaše redne tedenske komutacije. Potovanja v smeri vzhod - zahod pa vam lahko prinesejo celo zelo dobre rezultate, delo in denar. Vendar morate te poti narediti premišljeno in si zanje rezervirati dovolj časa, sicer se vam lahko na poti zatika, lahko izgubite pomemben predmet, ali pa vam ga celo ukradejo.

Sejem življenjaPregled

Čeprav je v predvidu napisanih veliko opozoril, je september za vas odličen čas. Opozorila pa so zato, ker se človek takrat, ko mu gre dobro, včasih ne spomni usmeriti pozornost tudi na zanke, nevarnosti, ki ga čakajo predvsem zaradi velikega navdušenja. Tako je za vas september odličen čas, ko zopet lahko zaživite življenje, ko s polnimi pljuči zajamete zrak in ga zadihate; ko vam lepše steče posel in ko čutite, da se vam življenje spet pretaka po žilah. Odprite oči in zaživite. Dovolite si stvari o katerih sanjate, vendar bodite ob tem pozorni, da se ne obnašate kot najstnik, temveč kot izkušen podjetnik, partner, ljubimec, športnik. Uživajte in si naberite izkušnje za prihodnost!

Mesečna energija

Letos se vaše življenje končno spet pričenja. Vendar to ni čas za hitro in dolgoročno akcijo - razen, ko za akcijo jemljete tudi sanjarjenje, načrtovanje prihodnosti in učenje, da boste na izbrane aktivnosti res tudi pripravljeni.  September vam nudi več kot si lahko predstavljate in več kot ste sposobni vzeti. Več kot boste vzeli, več vam bo dal. In kaj je to, kar vam lahko da? Ne, ne da vam tega, kar pričakujete in bi radi dobili. Da vam izkušnjo, da vam pogled v vašo prihodnost. In več kot si dovolite, več vam ponudi in več lahko vzamete...

Oči, srce, jetra, nemirPočutje in zdravjeNa odru