Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Horoskop: September 2016:

Pretvorba

9KI leto 2 - v hiši

7.IX. - 7. X. 2016 v hiši
Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts

Sponzor

Ali veste, da za artikle pod € 25 ni carine in dostikrat tudi ne transportnih stroškov. In mnogi artikli so zelo poceni. Kupite in podprite spletno stran.

7    1   8
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Letos doživljate velike spremembe v počutju in energiji vašega telesa. Da bi moč, ki k vam še vedno priteka ohranili, bodite ‘prizemljeni’. Kaj to pomeni? Zavedajte se, da energija, ki jo imate ni sama po sebi umevna. Vi ste tisti, ki jo lahko vzamete več, jo koristno uporabite za vaše počutje, moč in zdravje - ali pa jo pustite, da teče mimo celo brez vaše vednosti. Septembra občutite, da so težave, ki so se pojavljale skozi leto (spodnji del telesa in kri) resnične in niso izginile. Odločitev za boljše življenje pomeni, da ustrezno izboljšate vaš življenjski stil. To so: spanje; počitek: čustveno življenje: gibanje; hrana in ne nazadnje - voda.

VulkanLjubezen in odnosi

Leta 2014 so se v vašem življenju zgodile velike spremembe. Zapustili so vas mnogi ljudje in nekateri so povsem pozabili na vas. Z nekaterimi nimate kaj početi. - Letos je čas, ko vidite in občutite dokočanje teh odnosov v vsakdanjem življenju. In ravno september je tisti, ko gredo mnogi odnosi v pozabo. Hkrati občutite pomen odnosov z ljudmi, s katerimi živite. Včasih so napeti, saj vas ne razumejo. Vendar ste vi tisti, ki jim lahko pomagate, da vas razumejo boljše. Izražajte se mirno in jasno. V vsakem trenutku bodite pozorni na to, kaj in kako govorite. Bodite prijazni in ljubeči, da vaše nezadovoljstvo ne izbruhne kot vulkan. To bi imelo velike, neželene posledice za vaše življenje.

Brez investicijDenar, posel, služba…

September je čas, ko z vami dobro sodelujejo le vaši dolgoročni partnerji. Torej tudi tisti, s katerimi ste pričeli poslovati v lanskem letu in ostajajo z vami, ne glede na to, kakšne signale so dajali v preteklosti. Posvetite se jim. Kajti ti so vredni vaše pozornosti in s katerimi boste imeli vzajemno korist v letih, ki prihajajo.  Letošnje leto je napovednik časa od 2018 do 2027 !

Potovanje v sebiIzlet. Potovanje. Selitev.

September v vaše življenje prinaša mnoge notranje in zunanje spremembe. To je čas, ki je načelno dober tudi za izlete, potovanja in selitev - ko poznate smeri, ki v vaše življenje prinesejo to, kar si želite. Za kratke izlete in potovanja sta v tem času zaželeni le dve smeri: proti vzhodu in nazaj in proti zahodu in nazaj. Popolnoma mirno pa lahko potujete na dvojni razdalji vaših običajnih tedenskih poti.  Vendar pa lahko pravo pot opravite tako, da več časa posvetite sebi in potujete v sebi. Tako spoznate prave razloge, zaradi katerih si želite narediti spremembe...

Mirno, premišjeno, načrtovano v prihodnostPregled

September ni čas, ko bi se znotraj vas dogajalo veliko. Prav zato iščete dogajanje zunaj sebe. Ker vam je popolnoma jasno s čem niste zadovoljni - iščete vse tisto, kar bi zadovoljevalo vaše zahteve. Rišete si prihodnost, ki je trenutno ni lahko uresničiti, saj dolgoročno niste delovali za njeno uresničevanje.  Pri vsem tem je najbolj pomembno eno: Rešujte vaša nezadovoljstva mirno, premišljeno in načrtovano. Še isti dan kot se pojavijo, vendar jih sprejmite mirno. Nikoli, nikoli, prav nikoli jih ne rešujte z vznemirjenjem, jezo ali prevelikim navdušenjem.

Odprite srceMesečna energija

Seveda je res, da se soočate z nerazumevanjem, ko doživljate spremembe v vašem življenju. A spomnite se, da ste vi edini, ki lahko soljudem v okolici pomagate, da vas boljše razumejo. Kajti vi ste tisti, ki z njimi komunicirate. In, ko se zaprete vase, ko ne odprete srca, to ni odprto niti za vas. V času, ko občutite, kako vas nekateri zapuščajo, ko vas nekateri pozabljajo, ko doživljate velike notranje spremembe - naredite vse, da vas bo razumel človek, ki vam je najbližji - vi sami. Druge (bližnje) pa poprosite za pomoč, naj vam zaupajo način, s katerim se jim lahko približate.

Uresničena resnicaPočutje in zdravje