Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Horoskop: September 2016:

Pretvorba

9KI leto 2 - v hiši

7.IX. - 7. X. 2016 v hiši
Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts

Sponzor

Ali veste, da za artikle pod € 25 ni carine in dostikrat tudi ne transportnih stroškov. In mnogi artikli so zelo poceni. Kupite in podprite spletno stran.

6    9   7
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Kot rečeno je september lahkoten. Vse je pokazano na bolj prijazen način in lahkotno. Celo vse tisto, kar je potrebno vzeti z vso odgovornostjo in takoj. V tem času se bolj jasno pokažejo vse težave, ki jih imate z vašim telesom. Rezultati so vidni na koži, na zobeh in v odvajanju odvečnih snovi.  Kakršnekoli spremembe na koži je potrebno jemati odgovorno in takoj delovati s spremenjenim načinom življenja - predvsem s prehrano, čeprav se lahko kažejo tudi težave, ki jih imate zaradi tega, ker se v preteklih mesecih niste uspeli znebiti stresa.  - Ko se odločite narediti spremembe k boljšemu živjenjskemu stilu, me pokličite, da greva naprej.

Pozornost, pogovori in druženjeLjubezen in odnosi

‘Lenoba’ je včasih prav koristna. Koristna takrat, ko je uporabjena na pravi način in ob pravem času. Ko dajete pozornost sebi, je september čas, ko hočete najprej vedeti, čemu bi vložili vašo energijo, denar in čas v posamezno zadevo in šele potem to v resnici naredite. Ko niste pozorni, pa se lahko zgodi, da čas zapravljate z nepomembno vsebino z za vas nepomembnimi ljudmi v sredini, ki vas zabava in vam na videz nudi priložnost, da pozabite na vaše trenutne težave. Uporabite torej ‘lenobo’ na pravi način in pozornost se vam bo večkratno obrestovala.

S ponosom poglejte na vaše dosežkeDenar, posel, služba…

Sedaj vam je že kristalno jasno, kaj vse ste naredili letos. Katere vaše načrte ste izpolnili in kateri vam na obzorju nudijo nove in še večje možnosti in priložnosti. Naj vas lenoba ne zavede, da bi živeli le v zadovoljstvu in zabavi in ne bi vložili dela vaše energije v popolno dokončanje načrtov. Ravno dokončanje vsega pričetega vam prinese velike rezultate, ki vam bodo prinesli še večje in boljše možnosti v prihodnje. Že oktober pomeni čas, ko doživite pričakovane in nepričakovane spremembe v vašem življenju.

Nepričakovane priložnostiIzlet. Potovanje. Selitev.

September je prav zanimiv. To je čas, ko ste bolj sproščeni, bolj odprti, bolj prijazni in bolj gostoljubni. Ne le, da je to čas druženja. To je tudi čas, ko se srečate z nenavadnimi, nepoznanimi ljudmi. Čas, ko so vam ponujene priložnosti za katere niste vedno prepričani, da so prave, čeprav se svetijo v zlatem siju. In dobro je tako. Vedno dobro premislite, kaj dobite in kaj izgubite, ko to priložnost zgrabite - ali pa je ne uporabite. Ljudje vam v tem času radi pomagajo, ko ste doma ali na poti. Vendar se je dobro izogniti intimnim srečanjem s tujci v tujem kraju. Ugodna pot: severovzhod - jugozahod in v nasprotni smeri.

Dokočajte vse začete projektePregled

September je odličen čas za druženje. Še posebej z družino in bližnjimi prijatelji. Znancem namenite manj pozornosti, Preden se odločite za acijo se vprašajte: “Ali me to pelje k mojim ciljem?” in “Ali je to pomembno zame in za moje bližnje?”. Ko se to vprašate takrat, ko ste pozorni na vaše misli in občutke - v trenutku dobite odgovor na vprašanje in odločitev je enostavna.  Pozorni bodite na vaše zdravje in izboljšajte vaše življenjski stil. Manjše tečave, ki se pojavljajo v tem mesecu obravnavajte odgovorno in jih pričnite reševati takoj. To vam prinese veliko dobrega v prihodnje.

Druženje, pomoč in prijateljiMesečna energija

Septembra je za vas prijazen in prijeten čas druženja tako doma kot v bližnji in širši okolici. To je čas, ko vidite rezultate vaših letošnjih prizadevanj in čas uresničevanja zamujenih priložnosti in nujnosti. Vi pa se že spogledujete s prihodnostjo. To je čas radosti in čas, ko se z lahkoto lahko soočite z vsem ‘pozabljenim’ v preteklih mesecih. To je čas, ko vam kanček lenobe koristi, da mirno in premišljeno opravite vse, kar je še ostalo nenarejeno in pozabljeno. Čas za prijetno uravnoteženo življenje v krogu vaših ljubih.

Ignoranca ne koristiPočutje in zdravje