Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Horoskop: September 2016:

Pretvorba

9KI leto 2 - v hiši

7.IX. - 7. X. 2016 v hiši
Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts

Sponzor

Ali veste, da za artikle pod € 25 ni carine in dostikrat tudi ne transportnih stroškov. In mnogi artikli so zelo poceni. Kupite in podprite spletno stran.

5    8   6
Postavite si mejeMesečna energija

Vse hočete opraviti odlično in do vsakega detajla. Sami. Brez pomoči.Ali pa hočete, da vaše delo opravijo drugi. Do detajla, po vaše in brez vašega vmešavanja. Eno in drugo je pretiravanje. Tako je dobro, da v svoje delo vključite druge, a tisto, kar mora nositi vaše prstni odtis, mora opraviti vaša roka. Le tako bodo stvari opravljene pravočasno in po vaše - kot veste, da je dobro in prav. September je deloven mesec. Le z dobro organizacijo, z redom in disciplino, z delegiranjem drugih boste lahko opravili vse, kar ste si zastavili v preteklosti.  

Poskrbite zasePočutje in zdravje
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

In, če boste v tem delovnem mesecu opraviti vse kot je treba, morate biti zdravi in polni moči. Če zase niste poskrbeli v preteklih mesecih, sta vas na to opomnila karma in avgustovski predvid. In, če niste sprejeli ustreznih ukrepov za boljše počutje, za več energije in boljše zdravje, je skrajni čas, da to naredite - sedaj. Takoj. Danes. Kajti le, ko ste močni in zdravi lahko opravite vse, kar vam omogoča uspeh in srečo. Tako je skrb za zdravje vitalni del vsega vašega življenja.  In s tem, ko poskrbite zase, ko vzpostavite red v osebnem življenju boste naredili več in boljše tudi v poslu in imeli boste tudi boljše ljubezenske in medosebne odnose.

Partner, družina, kolegi, prijatelji in znanciLjubezen in odnosi

Vsak od njih hoče imeti od vas svoj delež časa in pozornosti. Tako dajte več časa najbolj pomembnemu in najmanj časa,najmanj pomembnim. Kajti sedaj uresničujete vaše želje in načrte, ki ste jih naredili v preteklosti. In, ker je energija leta takšna, da sedaj prihajajo na vrsto spremembe v odnosih, bodite pozorni na to, da ste vedno, vedno prijazni, ne glede na to, če se ločujete ali pa zapuščate delovno mesto; se selite ali delate druge velike spremembe. Mirno delovanje in ohranitev spoštovanja imata pri tem bistven pomen.

Do konca…Denar, posel, služba…

Konec z omahovanjem. Sedaj vidite, kaj vse lahko dokončate in kako. Zato to opravite sedaj po načrtih, ki ste jih pripravili v preteklosti. Aktivirajte vse vaše kolege, ki so z vami sodelovali doslej in dogovorite zaključek dela. Aktivirajte le tiste, ki so pripravljeni in ne omahujejo. Kajti septembra morate začeto dokončati. Le manjše, ‘lepotne’ detajle lahko pustite za oktober, pa čeprav bi bilo boljše, da bi se z njimi takrat hvalili kot pa, da imate z njimi še delo.

Le načrtovano in nujnoIzlet. Potovanje. Selitev.

Do sedmega oktobra pojdite na pot le, če ste jo načrtovali že prej ali pa je nujna za vaše osebno in poslovno življenje. Pot naj bo krajša od dveh tednov in zaželene smeri potovanja so: sever - jug in vzhod - zahod in obratno. Torej imate res veliko možnosti, da izpolnite vse, kar ste si zadali. Na vsak način se izognite potovanjem v smeri jugovzhod - severozahod in v nasprtni smeri, kajti ta pot vam ‘odnese’ veliko več kot pa prinese, pa če je še tako obetavna. Raje se osredotočite na načrtovana opravila.

Opravite začeto in dokočajte načrtovanoPregled

Katerokoli odločitev ste sprejeli v preteklih treh mesecih, jo sedaj izpolnite. Ne glede na to ali je to v družini ali v poslu. Še posebej pa izpolnite vse obljube, ki ste jih dali sebi. Te so najbolj pomembne. Da boste uspeli dokončati vse, kar ste si zadali. In vse kar ‘morate’ in česar se niste zavedali, pa vam je v vaš vsakdan ‘pripeljalo’ življenje - je nujno vzpostaviti red in disciplino na vseh področjih vašega življenja. Nobeno pretiravanje ni dobro. Posvetite svoj čas le nujnim in načrtovanih aktivnostim. Te pa so od vašega telesa, duha; vključujejo naj odnose z družino in vključujejo projekte, v katere ste se vključili v preteklih mesecih.