Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Horoskop: September 2016:

Pretvorba

9KI leto 2 - v hiši

7.IX. - 7. X. 2016 v hiši
Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts

Sponzor

Ali veste, da za artikle pod € 25 ni carine in dostikrat tudi ne transportnih stroškov. In mnogi artikli so zelo poceni. Kupite in podprite spletno stran.

3    6   4
Mesečna energija

Res. Dobesedno. Vendar to ne pomeni, da to, kar se vam ponuja, ne potrebuje vaše pozornosti. Ravno nasprotno. Ravno vse, kar se vam kaže, kar gre skozi vaše roke; vse, o čemer se pogovarjate; vse, kar podpisujete; vse, kar dajete v listnico in ven iz denarnice - potrebuje vašo osrediščeno pozornost. Kajti vaše oči v tem času uhajajo v daljo, v bližnjo in daljno prihodnost in tako utegnete izpustiti to, kar že imate in se vam ponuja - tu, tik pred vami - na vaši dlani.

Kaj potrebujete za boljše počutje?Počutje in zdravje
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Le malo je ljudi, ki ves čas zavestno delujejo tako, da izboljšujejo svoje zdravje in s tem počutje dolgoročno - s svojim življenjskim stilom. Tudi če ste med njimi in posebej, ko niste, vas letošnje leto dregne tja, kjer vas najbolj boli. Spomni vas na tista (bolezenska) stanja, na katera ste že pozabili in jih ne upoštevate več dovolj v vašem vsakdanjem življenju. Spomni pa vas tudi na področja, na katera niste dovolj pozorni. Karma vam letos pove vse. Prisluhnite ji in september je odličen, da pričnete delovati v smeri kjer so zdravje, dobro počutje, dobra energija, prešerna volja in ljubezen. Pričnite takoj.

Prihodnost gradite danes…Ljubezen in odnosi

Septembra ste bolj nežni in bolj uslužni kot običajno. Delujete počasneje in malce bolj premišljeno. Zavedate se, da vi gradite vašo prihodnost in laže obvladate stresne situacije. In to je dobro. Kajti v odnosih s soljudmi, vaše po naravi hitro delovanje lahko vznemiri tudi soljudi. September je čas, da naredite odnose z vašimi ljubimi še boljše. To je odličen čas, da z njimi spregovorite o vaši skupni prihodnosti. Odličen čas, da uskladite vaše načrte z njihovimi. Pa čeprav jih morda še nimajo ali pa trdijo, da so njihovi boljši od vaših. Bodite ljubeči, prijazni in iskreni.

Uresničevanje in nadaljevanje začetega…Denar, posel, služba…

Ko pričnete na karmo gledati z drugimi očmi - ko se zavedate, da vam s kazanjem resnice le pomaga na poti do uresničitve vaših kratkoročnih in dolgoročnih načrtov, postanete bolj pozorni na njena sporočila. Ujamete jih prej, preden bolijo. Pričenjate delovati v pravi smeri in vse energije našega sveta vam pomagajo do hitrejše izpopolnitve vaših načrtov. Sedaj je čas, da še izpopolnite in izboljšate vaše delovanje. Sedaj namreč že vidite, kaj deluje in kaj ne. Kaj vam pomaga, da ste boljši, hitrejši in bolj uspešni. In zvesto sledenje karmrmi vas popelje do uspehov. Mirno in pozorno...

Vse je tuIzlet. Potovanje. Selitev.

Vaš pogled je usmerjen v prihodnost in v tuje kraje, v čudovite dežele daleč za obzorjem, morda vidite vaše lepše življenje celo daleč za morjem ali celo v svetu, ki ga (še) ni. In seveda je takšna vizija dobrodošla in koristna, ko znate pogledati tudi, kaj vse od tega, kar vidite v dalji, vam ponujajo: prostor in čas; ljudje in pokrajina; dogodki in informacije, ki jih imate tukaj in sedaj. Kajti verjemite: Vse kar potrebujete za vaše izpolnjeno življenje; za vaš uspeh in napredek na tej stopnji, vam je prav ta trenutek ponujano tukaj, kjer živite.

NadaljevanjePregled

Letos ste na dobri poti, da uresničite vaša dolgoletna prizadevanja. In lahko imate celo občutek, da ste na dobri poti uresničenja vaših življenjskih ciljev.  In prav imate. - Kajti sedaj je čas, ko vam življenje kaže, kaj vse se vam lahko uresniči v prihodnjih letih, če boste le dovolj dolgo vztrajali na vsem, kar je za vas pomembno. Kajti prihodnje leto se konča dolgo, devetletno obdobje, kjer ves čas čutite, da ste blizu rešitev; da ste blizu vaših življenjskih ciljev, a se nikakor ne morete premakniti naprej. - Ta napredek pa utegnete občutiti v vseh mesecih od septembra naprej in prihodnje leto tudi. Pozorno z vašim telesom, le z njim lahko doživite prihodnost…

Vse je kot na dlani!