Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Horoskop: September 2016:

Pretvorba

9KI leto 2 - v hiši

7.IX. - 7. X. 2016 v hiši
Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts

Sponzor

Ali veste, da za artikle pod € 25 ni carine in dostikrat tudi ne transportnih stroškov. In mnogi artikli so zelo poceni. Kupite in podprite spletno stran.

V akcijo z vsem, kar načrtujete letosMesečna energija

Sedaj že nekaj časa veste, da je res. Karma vas že vse od februarja naprej opozarja na vse, kar delate dobro in močno občutite tudi vse tisto, kjer ne delate prav, kar bi bilo potrebno spremeniti, narediti boljše. In sedaj, septembra je čas, da daste vse od sebe zato, da dosežete vse boljše rezultate. Tako na osebnem kot na poslovnem področju. To seveda pomeni, da najprej poskrbite zase, da vzpostavite takšen življenjski stil, da boste lahko vzdrževali tako zdravje kot odnose v družini, zadovoljevali vaše osebne potrebe in vodili tudi posel.

Kaj potrebujete za boljše počutje?Počutje in zdravje2    5   3
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Le malo je ljudi, ki ves čas zavestno delujejo tako, da izboljšujejo svoje zdravje in s tem počutje dolgoročno - s svojim življenjskim stilom. Tudi če ste med njimi in posebej, ko niste, vas letošnje leto dregne tja, kjer vas najbolj boli. Spomni vas na tista (bolezenska) stanja, na katera ste že pozabili in jih ne upoštevate več dovolj v vašem vsakdanjem življenju. Spomni pa vas tudi na področja, na katera niste dovolj pozorni. Karma vam letos pove vse. Prisluhnite ji in september je odličen, da pričnete delovati v smeri kjer so zdravje, dobro počutje, dobra energija, prešerna volja in ljubezen. Pričnite takoj.

Karma, karma, karma, karma…Ljubezen in odnosi

In prav tako kot na drugih področjih je tudi v ljubezni in v odnosih s soljudmi. In, če ste prejšnja leta pozabili na pomen dobrih odnosov. Ali pa, ko pravite: “Pa saj naredim prav vse zanj (zanje)!” Ste povsem na istem. To, da delate zanj(o-e), ne pomeni, da delate za dobre in ljubeče odnose. Kajti, ko delujete z ljubeznijo, vam ni mar, kaj vse ste naredili. In, ko delujete z ljubeznijo se zavedate, da ste vi tisti, ki lahko najbolj pozorno ohranjate vaše odnose s seboj in s tem tudi z ljudmi, ki jih imate radi in s tistimi, ki jih ljubite. Prisluhnite torej resnici in pričnite delati tudi zase.

Uresničevanje in nadaljevanje začetega…Denar, posel, služba…

Ko pričnete na karmo gledati z drugimi očmi - ko se zavedate, da vam s kazanjem resnice le pomaga na poti do uresničitve vaših kratkoročnih in dolgoročnih načrtov, postanete bolj pozorni na njena sporočila. Ujamete jih prej, preden bolijo. Pričenjate delovati v pravi smeri in vse energije našega sveta vam pomagajo do hitrejše izpopolnitve vaših načrtov. Sedaj je čas, da še izpopolnite in izboljšate vaše delovanje. Sedaj namreč že vidite, kaj deluje in kaj ne. Kaj vam pomaga, da ste boljši, hitrejši in bolj uspešni. In zvesto sledenje karmrmi vas popelje do uspehov. Mirno in pozorno...

Skrajni časIzlet. Potovanje. Selitev.

Čeprav septembra ni pravi čas za dolga potovanja, je to pravi čas, da načrtujete potovanje ali selitev. Kajti približuje se dolgo obdobje, ko selitev za vassa ne bo ugodna. To bo čas, ko ni zaželen noben daljši premik v prostoru. Kajti prihodnje leto bo vsak izlet, vsako daljše potovanje, bog ne daj selitev na vas imelo velike posledice - in na žalost ne dobre.

Torej je sedaj pravi čas, da se odločite o selitvi in se selite še do konca januarja 2017. Seveda pa morate poznati ugodne smeri selitve.

StartPregled

Ne glede na to, kaj si želite uresničiti. Ne glede na to, katere načrte ste že pričeli uresničevati in kateri vas še čakajo. Ne glede na to ali je osebno fizično in psihično počutje; ljubezensko življenje: posel. September je čas, da zgrabite bika za roge in ga zajahate. Sedaj je čas, da pričnete z nadaljevanjem povsod, kjer ste obstali sredi dela letos ali lansko leto. In povsod tam, kjer so to vaši dolgoročni osebni življenjski cilji. To je čas za spočetje otroka, za sklenitev partnerske zveze, za podpis pogodbe; za začetek življenjskega projekta katerekoli vrste. Vam še ni jasno? Samo začnite. Ali pa me pokličite.