Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Horoskop: September 2016:

Pretvorba

9KI leto 2 - v hiši

7.IX. - 7. X. 2016 v hiši
Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts

Sponzor

Ali veste, da za artikle pod € 25 ni carine in dostikrat tudi ne transportnih stroškov. In mnogi artikli so zelo poceni. Kupite in podprite spletno stran.

1    4   2
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint
Poklonite si čas zase v miru, tišini in mirovanjuMesečna energija

Avgust ni bil čas za veliko aktivnost. Pa tudi september ni. To je bolj čas za premislek; za učenje; čas za načrtovanje vsega, kar želite storiti še letos in ste se že odločili, da uresničite. Kajti prihodnji mesec na vas prične vplivati energija, ki vam ne bo več dovolila premisleka in načrtovanja. Takrat boste le hoteli v akcijo. In, ko hočete, da življenje teče v začrtani smeri, si morate smer začrtati. In le kako boste vedeli, kako blizu vašim ciljem ste, če niso jasno določeni, torej tudi zapisani?

Kaj potrebujete za boljše počutje?Počutje in zdravje

Letošnje leto je polno presenečenj. Ta vam lahko godijo, vendar ne takrat, ko vam življenje ne nakloni dobrega počutja in več energije. Da bi šli po poti izboljšanja, septembra - hodite počasi. Nobene akcije narejene na hitro in brez premisleka vam ne prinesejo nič dobrega. Tako si za vsako stvar vzemite čas in raje pojdite na miren sprehod kot na tek. In najprej popijte kozarec vode, preden nazdravite s čašo vina na prijetni večerji s partnerjem. Saj veste sami: Zdrav življenjski stil vam da čas, da se zavedate sebe in vaših želja in ciljev. Vendar brez, da ste zdravi, vse drugo izgubi smisel. Tako naj bo vaše fizično zdravje na prvem mestu.

Mirno. Pomagajte le, ko vas kdo prosi!Ljubezen in odnosi

Seveda je dobro in prav, da radi priskočite na pomoč sočloveku. Še posebej, ko je to otrok ali tisti, ki sebi težko pomaga. Vendar se zavedajte, da septembra vidite pomoči potrebne tudi zato, ker vi potrebujete pomoč. Kajti september je čas, ko ste letos na najnižjem energijskem nivoju. Zato delujte mirno in premišljeno. Najprej morate sami biti dovolj močni, da delate zase, šele potem svojo energijo ponujajte drugim. In navsezadnje Ali ne daste pomoči tudi takrat, ko najdete pravo, dobro, uporabno rešitev za tistega, ki vas za pomoč prosi? (Ali vas je zares prosil?)

Čas za pregled načrtovanih akcij…Denar, posel, služba…

September je odličen čas, da dobro premislite aktivnosti, ki jih želite uresničiti. Vendar to ni čas, da bi aktivnosti speljali v praksi - razen, ko to načrtujete že več mesecev in so roki že postavljeni in jih nikakor ne morete prestaviti za en mesec v prihodnost - v čas takoj po 7. oktobru. Ja. Svetujem vam, da vse pomembne aktivnosti prestavite na ta čas. Do takrat pa natančno preglejte vse vaše dokumente. Preverite izračune. Preštejte denar in si pridobite vse vire, ki jih potrebujete za uspešno izvedeno akcijo. Pa če je to novo podjetje ali pa vloga za novo službo...

Skrajni časIzlet. Potovanje. Selitev.

Čeprav septembra ni pravi čas za dolga potovanja, je to pravi čas, da načrtujete potovanje ali selitev. Kajti približuje se dolgo obdobje, ko selitev za vassa ne bo ugodna. To bo čas, ko ni zaželen noben daljši premik v prostoru. Kajti prihodnje leto bo vsak izlet, vsako daljše potovanje, bog ne daj selitev na vas imelo velike posledice - in na žalost ne dobre.

Torej je sedaj pravi čas, da se odločite o selitvi in se selite še do konca januarja 2017. Seveda pa morate poznati ugodne smeri selitve.

Dober časPregled

Vse od leta 2009 naprej je bil z vami dober čas za nove začetke in celo več. Ta čas je odličen, da ste lahko naredili prve korake v smeri, v kateri hočete peljati vaše življenje. Karmično leto, ki je pred vami, vam bo pokazalo, področja, kjer ste uspešni in seveda tudi tista, kjer je potrebno narediti več in boljše, da vas življenje vodi tja, kamos si želite.

Na srečo imate še celih deset let časa, da si utrete pravo pot in že živite svoje sanje. Ves čas pa boste morali biti pozorni na vse, kar počnete. Kajti ugodna energija vas lahko zavede, da bo vedno tako - brez truda…