Devetzvezdni KI

Za mesečni predvid v menuju izberi številko meseca

Kratki letni predvid - horoskop                                                                            


Letna energija

Letna energija je letos enaka energiji meseca februarja.
Tako vam priporočam, da si prečitate februarski predvid.
Hkrati pa je februarska energija za vse nas veliko močnejša kot običajno.

Kaj to pomeni?
Kakšen vpliv ima to na moje življenje?
Kako naj se obnašam, da ta čas izkoristim kar najboljše?

So gotovo vprašanja, ki se porajajo v tej situaciji pri mnogih. In, odgovor je lahko preprost, pa vendar ne zaobjame vsega, kar si želite vedeti in tudi ne tega, kakor bi vam rad pomagal, da bi iz vašega življenja v tem mesecu in letu dobili kar največ. Za tiste, ki si pišete dnevnik, je na vsa ta vprašanja morda najboljši odgovor: Poglejte vaš dnevnik za mesec maj lanskega leta. Spomnite se, kako ste se počutili in kako ste našli dobre rešitve zase. Kajti energija v maju 2015 je bila podobna tej, v februarju 2016.

Povem vam še več!

Sedaj vam zaupam informacijo, ki je že sama po sebi vredna veliko. Ko pa jo oplemenitite s priporočilom, ki vam ga sedajle napišem, pa se vrednosti ne da niti oceniti:

Torej, da bi lahko energijo izkoristili še boljše, vam priporočam, da pišete dnevnik za mesec februar 2016. Kajti letos bo prav enaka, samo malce močnejša energija z vami še enkrat: od 7. novembra, do 5. decembra.


Sedaj imate v rokah orodje, s katerim lahko bolje vzdržujete vaše zdravje; s katerim ob pravem času izboljšate fizično kondicijo; se pripravite na poslovne izzive in uspehe; izboljšate vaše osebno, privatno življenje, in še in še. Uporabnost predvidov je velika in neprecenljiva, ko le malce razmislite, kje in kako se jih da uporabiti. Uporabnost je odvisna le od vaše želje po izboljšanju življenja in od vaše domišljije.


In seveda: Ko želite živeti lepše in boljše in še bolje izkoristiti možnosti,
ko želite uporabiti tisočletja zbranega znanja in petidvajset let mojih izkušen,
vas vabim, da me pokličete in se dogovorite za osebno svetovanje. Ko se srečava,
vam v kratkem času postanejo stvari veliko bolj jasne in od prvega svetovanja
naprej, vam predvidi pomenijo še veliko več, saj iz njih lahko razberete to,
kar brez svetovanja ne morete.


Letošnje leto je izrednega pomena za vse.

Za vsakega od nas na posebej način.


Mogoče kdo zamahne z roko, saj čita ta predvid le ‘za zabavo’, upam, pa da ste med njimi tudi vi, ki se zavedate vrednosti predvidov. Ne nazadnje so objavljeni tudi stari predvidi in lahko ocenite koliko veljajo za vas. Če se vam kljub vsemu zdijo le ‘pisarjenje’ se spomnite na te besede, ko boste v težavah. Ko boste naleteli na ‘gluha ušesa’ in na nerazumevnje celo med vašimi najbližjimi. Ko boste že izkusili občutek, ko vas zapustijo mnogi ljudje. Morda tudi bližnji. Da pa bi leto naredili čim boljše za vas in vse, s katerimi živite, vas vabim na osebno svetovanje.


Želim vam lepo in uspešno KI-jevo leto Črna prst 2.


Vojko

Povej
prijateljem

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on RedditShare on LinkedInShare on TumblrShare on DiggShare on NewsvineShare via e-mailPrint

Rumena Prst 5

Leto 2016 - v hiši 8

4.II.2016 - 3.II. 2017


Astrologija Devetzvezdni KI

Horoskop
Predvid za leto 2016: