Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Horoskop: Oktober 2016:

Pretvorba

9KI leto 2 - v hiši

7.X. - 7. XI. 2016 v hiši
Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts

Sponzor

Ali veste, da za artikle pod € 25 ni carine in dostikrat tudi ne transportnih stroškov. In mnogi artikli so zelo poceni. Kupite in podprite spletno stran.

7    1   9
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Energija, ki vas preveva, je nemirna, celo divja - vse do trenutka, ko se umirite, zadihate, popijete kozarec vode in na ta trenutek pogledate z umirjenim umom. In ravno to je nujno potrebno narediti, ko želite dobro vašim ledvicam, jetrom in srcu - ko se želite počutiti dobro ne le ta trenutek, temveč tudi v naslednjih dneh. Če se prepustite energiji, lahko občutite močno utripanje srca, nenadno močno žejo, nervozo in težave v prebavi in pri spanju. Na vsak način se izogibajte kavi, alkoholu in vsem poživljajočim, energijskim napitkom. Izvirska voda je prava pijača za vas.

ValovanjeLjubezen in odnosi

Valovanje je ta mesec močno. Valovi so visoki in z ostrimi vrhovi. Tako divja kot je vaša energija, tako 'divji' so tudi vaši odnosi z okolico. Le vi se lahko umirite in vi lahko te odnose naredite bolj prijetne in mehke. Razen, ko si želite, da iz ognjene strasti preidete v divji prepir s svojim partnerjem. A verjamem, da je takšnih le malo ljudi...

NevihtaŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Tako dinamično kot je valovanje, je tudi vaša pot k vašim ciljem polna nepričakovanih dogodkov. V nevihti ne vidite prav daleč in, ko se zdi, da ste že na pravi poti, v bližino trešči strela in pot vaše ladje se nanadno spremeni zaradi nevidnega toka.

Ali imate poravnane vse dolgove? Ne le denarnih. Ali ste izpolnili obljube, ki ste jih dali bližnji in daljni okolici. Pa na poslovnem področju? Če tega niste storili, naredite to čimprej. In, ko ne morete - se pogovorite z upnikom - pa tudi z dolžnikom…

Celo najbolj perspektiven posel, lahko postane čista izguba…

Sever - JugIzlet. Potovanje. Selitev.

Odprte imate poti, ki so usmerjene od severa proti jugu (pa dvajset stopinj vzhodno in zahodno) in v obratni smeri. Pot na sever vam lahko pokaže pot v vaš novi dom. Druge poti niso zaželene. Posebej ne v smeri vzhod - zahod, zato vam priporočam, da se tem potovanjem izognete.

NasprotjaPregled

Oktober v vaše življenje prinaša diametralna nasprotja. To pa povzroči veliko dinamiko, ki je ne morete upravljati - lahko se ji le prilagajate tako, da se prizemljite in živite karseda mirno življenje. Kajti 'Nobena juha se ne poje tako vroča kot se skuha.' pravi slovenski pregovor. In menda je v tem veliko resnice.

Ta nori časMesečna energija

Prav neverjetno je, kako dinamičen čas je z vami. Dogaja se 'zunaj' in 'znotraj' - v vas. Oktober je vaš sejem življenja, ki vam pokaže, kaj vse imate na izbiro v naslednjih devetih mesecih življenja. Ko se prizemljite in pogledate na vsako življenjsko situcijo iz različnih zornih kotov, začutite energijo, ki vam omogoča, da uresničite skorajda karkoli si zares želite. Izkoristite ta čas.

Tok močne energijePočutje